Aspirante optimiste (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Va multumesc fetelor pentru primirea care mi-ati facut-o,deja ma simt mult mai bine.
Ma numesc Daciana, am 30 de ani, acus 31, am facut un avort la cerere in urma cu 6 ani cu un alt partener bineinteles[cusca. M-am maritat in urma cu 3 ani si-midoresc un copil de vreo 2 ani incoace.La inceput foloseam anticonceptionale fara sa stiu ca nici macar nu puteam sa raman pe cale naturala cu actualul sot. Am tot incercat sa raman insarcinata si cand am vazut ca nimic, nimic, am inceput sa-mi pun tot felul de intrebari, adica una singura DE CE NU??? De fapt, am asteptat 1 an sa tot raman, dupa un control prealabil la un doctor care mi-a spus "esti numai buna de facut copii"!!!;replica... care in alte conditii m-ar fi deranjat poate.
In fine, doctorul la care merg se numeste Narcis Hrubaru caruia ii povestisem si de celalalt doctor etc.M-a trimis din start la angio, TPC (negativ de 2 ori, toti erau morti???), spermograma lui barbatu-miu,iar acum estradiol,progesteron si in fine m-a pasat la o doctorita care se ocupa cu inseminarile,dr.Elena Vladescu. Cam asta ar fi in mare. Pe data de 24 ianuarie (a 9 zi de la CM)ar trebui sa ma prezint la aceasta doctorita pentru a face inseminarea in ziua a 12, dupa cate am inteles.Nu stiu sigur daca inteleg spermograma lui barbatu-miu dar concluzia este ca are sperma normala.Nici nu mai stiu ce inseamna normal.In fine, inclusiv aceste randuri au fost ca o usurare pentru mine, o simt. Dar,oricum ,sunt o tipa foarte optimista si sunt convinsa ca la un moment dat se vor rezolva cumva toate problemele noastre.
Va pup si va multumesc inca odata pentru primite.
Multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vale, frumusica finutza ta. Te pup, iubita mea si mi-e tare dor de tine.

Laurici, bine ai venit. Sper ca te-ai distrat bine. Zici ca horoscopul zice ca e anul nostru la gravidenie??? Hmmm..asa sa fie, atunci.
Pe mine m-a omorat ciclu luna asta. M-a tinut 9 zile dupa care a reinceput nenorocirea asta de candida si mi-a taiat tot chefu'. Nu mai stiu cum, pana mea, sa scap de ea.
Asa ca anul asta nu am prestat deloc. Poate pana de Paste sa reusesc .

Martha, cred ca ai sufletul frant. Tare rau imi pare. Eu, totusi, sper sa ne dai vesti bune. Nu se poate atatea ghinioane.
Maine te duci la dr. Nu?

Bun venit noilor sosite si bafta multa! Ma bucur cand ni se alatura cineva, cu toate ca e de kk asta inseamna tot mai multe persoane cu probleme. Ma rog, sper ca 3/4 din noi sa fie berbece si asa cum scria Laurici sa ramanem gravide. Sau, macar, fetelor, calculati-va ascendentul...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna Seara,fetelor!!!
Pentru ca intru pe forum pt prima oara dupa inceperea noului an,tin sa va urez LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! SI UN AN CAT MAI BUN,CU SANATATE IN PRIMUL RAND,MULTE IMPLINIRI SI NUMAI FERICIRE!!!!
Sper ca Dumnezeu sa va dea fiecareia bebelushul pe care vi-l doriti atat de mult si ce e cel mai important:NICIODATA sa nu va pierdeti speranta!!
Eu sunt bine(dar,ca de obicei,e loc si de mai bine)!
Vroiam sa le intreb pe mamicile care poate au trecut printr-o situatie asemanatoare:dupa cateva zile de la conceptie e posibil sa ai dureri exact ca inainte de menstruatie(dureri de burta-ovare care se intinde pana spre spate,in partea de jos, si greutate pe vezica urinara)
Astept un cat de mic raspuns
Va pup dulce si aveti grija de voi!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

,,,,,offfff..offfff....
martha imi pare rau da io ma rog pentru tine si sper din tot sufletul sa fie bine...

babutza mea iubita bine ai venit

va pupacesc pe toate TOATE

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

asi asa am simtit io ca esti tu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

pentru noile venite un buchet mare de flori

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Cred ca am sa fac o criza de isterie daca ma mai intreaba cineva "cand faci un copil?" sau replici de genul "Daci...uite ce frumos copil!Tu?......etc,etc,etc"
La un moment dat, de nervi, i-am raspuns lui soacra-mea ca NU VREAU COPII,NA!!!, de aia nu sunt insarcinata. Adevarul e ca am avut o senzatie atat de idioata dupa chestia asta, incat imi era frica sa nu cumva sa ma fi auzit cineva!???Devin paranoica????
In afara de voi, nici nu mai vreau sa discut cu nimeni subiectul asta.Sa ma lase in pace restul lumii, daca as putea, i-as anunta cu o zi inainte sa nasc!Na!!!
Va doresc o zi faina!!!Ca m-am si enervat acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

asi asa am simtit io ca esti tu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Martha sper din tot sufletul ca va fi bine si pentru tine si pentru bebe

Vale sa-ti traiasca finuta.

Laurici bine ai revenit!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

O zi buna va doresc tuturor!!!!

Nu are nimeni un raspuns la intrebarea mea???
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput