Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 13

valentinag spune:
Salutare fetili!
bun venit noilor sosite si sedere placuta alaturi de noi!
anangel,nu vreau sa te descurajez,dar eu zic sa mai faci un test in cateva zile.....
sa o stergeti va rog pe fabya din lista cu gravidute si sa o treceti din noi la aspirante.din pacate a fost alarma falsa,a avut 3 teste pozitive din cauza pregnylului,abia la testul de sange s-a vazut ca nu este graviduta....
lauriciu,asa sa fie cum zici tu!
eu,ca de obicei,azi mi-a venit,mai devreme bineinteles cu tot utrogestanul pe care l-am luat,sunt in ziua 22.si vad ca a inceput sa ma cam doara sanul drept,cand mi-am facut eco si consultatie anul trecut nu aveam nimic da io stiu ce puii mei am!ma gandesc sa iau niste mastodynon,poate e bun.saptamana aviatoare isi face omu spermograma la Matei,care v-ati facut-o acolo cati banuti ati dat???
bani de fiv inca nu-i am,sper pina la primavara sa fie ca daca nu abia la toamna ma gandesc,la vara pe 40* temp. io nu fac fiv.
in rest cum ma stiti,mi-e dor de voi si abia astept sa va hotarati sa mai punem de o intalneala,poate gasim si noi unu cu o spermograma adecvata acolosha
hai ca v-am plictisit destul!pup iu!
simonetto,acu nu mai tin post,parca as minca niste pui d'ala de al tau
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

adiutza spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
anangel: felicitari si iti tinem pumnii ca urmatorul test pe care il vei face sa confirme sarcina.
pamELLA: imi pare rau, dar nu stiu ce raspuns sa-ti dau la intrebare, ca eu o singura data am ramas, dar nu am avut nici un simptom.
ingeras: hai, mama, da si tu o veste buna, ca sa fie fericirea deplina.
Fetelor, s-a deschis sezonul la. Cine se mai inscrie?
Tabitha
Si maine e o zi

adiutza spune:
Va salut, dragi aspirante optimiste !!!!
Va urmaresc de ceva vreme, dar acum mi-am luat inima in dinti si iata, scriu. Cu putin timp in urma ne-am hotarat si noi, sa facem un bb. Dar sunt tare dezorientata... Sunteti o adevarata familie si m-am gandit ca poate cu ajutorul vostru, emotiile ce vor urma le voi aborda mai usor....
Va salut,

Mi-Ka spune:
tabitha, iubita, trece-ma si pe mine pe lista aspirantelor...La sfarsitul lunii fac si eu un FIV + ICSI in Ungaria si al naibii sa fiu daca nu sunt optimista . Asa si trebuie, nu? Chiar daca dupa 14 zile de la ET testul o sa fie negativ, macar cu psihicul sa stau bine daca nu si cu analizele.
Apropo, nume de botez: Mihaela.
Multa bafta tuturor aspirantelor si pupici multi!!!
Mi-ka

Anca Wish spune:
Mi--ka, stii ce am inteles io citind prima data mesajul? Ca vrei sa te treaca la gravidutze direct.
Ia sa vezi ca asa o sa fie! Bafta!
Vale, tu nici o vorba pt mine? Nimic??? Rusinica!
Stie cineva ceva de Martha? M-am tot gandit la ea azi.
anca...SIGUR intr-o zi

adela achim spune:
Draga MI-KA iti tinem pumnii pentru ce te asteapta in ianuarie;si noi daca nu reusim dupa tratamentul naturist tot FIV+icsi ne asteapta!Dar pot sa spun ca am devenit mai optimista!!
DAcicica si noi tot la d-na dr.Vladescu mergem!
VA
ADELA
Asi ai o mandrete de baiat sa-ti traiasca!
Ne-am gandit si noi la aceasta optiune dar...mai incercam!!!

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!
Sper ca ati avut o zi buna si cea de maine sa fie si mai buna!!
adiutza,Bine ai venit!!
La mine,durerile de burta continua parca tot mai tare si am impresia ca sta sa imi vina!!!Imi bat peste gura ca doar e abia ziua 23!!!!
Va pup!!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Liana30 spune:
fetelor io plec la munte...
voi lipsi cateva zile...asa ca vreau sa gasesc o gramada de gravidutze pana ma intorc...
va pupacesc pe toate....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana30,DISTRACTIE PLACUTA,sa te simti cat mai bine in micutza vacanta si sa te intorci cu vesti cat mai bune!!Nu stiu de ce,dar presimt ca luna asta o sa se adune MULTE gravidute pe aici(SA DEA DOMNUL)si sa stiti cade obicei cand presimt ceva,se adevereste!!!
Daca sunteti cat de cat superstitioase sau cel putin credeti in Feng-Shui,am ceva pt voi:http://www.acvaria.com/fs-copiii.htm
Sper sa va fie de folos!
Va pup!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Himmelsduft spune:
In primul rand felicitari viitoarelor mamici si o sarcina usoara!!!
Va multumesc ca m-ati primit asa bine. Noi sintem la inceput sa avem bb. Pina in iulie anul trecut am luat anticoncept, ptr ca am vrut sa termin scoala bine si sa incep lucrul, dar din iulie ne gandim sa avem un bb. Azi nu am avut durere la ovare, cred ca ieri am avut ovulatia si de asta ma durea asa tare. Voi simtiti cind ovulati, sau cum va dati seama ca ati avut ovulatia. Cu toate ca am aproape 30 de ani, nu m-am ocupat niciodata sa imi cunosc corpul sau macar cum functioneaza. Sper ca prin ajutorul vostru sa invat mai multe. Ma rog ca toate dintre noi sa avem un bb, chiar daca ar fi sa trecem prin incercari, sa fim optimiste si sa ne gandim ca viata merge mai departe, iar atunci cind credem ca nu merge mai departe, sa ne gandim ca apare o lumina in viata noastra.
Himmelsduft
calut