Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 8

Madana spune:
Neatza dragele mele.
Imi pare rau ca nu am reushit sa intru in we, dar o sa va urez acum, chiar adac e fff tarziu, LA MULTI ANI pentru toate Ioanele si toti Ionii (mai les pt. cei pozitivi ).
Eu Z4 dar ma pregatesc intens pt. perioada ovulatiei .
Aaaaa, tocmai ni s-a facut un anunt fff important in familie ..... se marita sora mea anul asta .
Sper sa avetzi o saptamana cat mai buna.
Simo azi ai o zi mareee shi eu voi fi cu gandul la tine
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Cristinna spune:
Amely, nu mi-am facut nici un test, din pacate imi cunosc zic eu destul de bine organimsul ca sa imi dau seama ca nu e bb. Plus ca nu am nici un simptom de asa ceva, din pacate. Ma doare spatele de alaltaieri, dar asta poate fi si din cauza ca vine ciclul sau din cauza ca am stat mult in pat zilele astea 2.
O sa iau fervex si o sa beau mult ceai cu lamaie..sper sa treaca.
Mercic pt sustinere
Cristinna

catty spune:
MARIACARMEN din pacate nu stiu nici un medic homeopat in Pitesti. Cel mai bine este sa te adresezi unei farmacii homeopate si sa intrebi acolo. Eu zilele astea sunt un pic cam aglomerata, dar daca ai un picut de rabdare incerc eu sa flu zilele astea.
SIMONETTE, de abia astept sa ne povestesti despre Anastasia.
Fetelor, nu stiu ce sa mai cred. Au inceput deja sa ma doara sanii de vineri, cand era ziua 16, azi este ziua 20, Sfarcurile mi se intaresc ffffffffff repede si nu mai pot dormi pe burta pt ca ma dor sanii si ma jeneaza la burtica. Ce o mai fi si asta?
MADANA, casa de piatra pt surioara ta. Sa fie intr-un ceas bun.
catalina

maria carmen spune:
Catty mersi mult de tot, astept sa-mi scrii daca afli ceva(eventual si adresa unei farmacii homeopate).
Carmen

catty spune:
MARIACARMEN ok. O sa ma interesez zilele astea si apoi o sa te anunt. Bine?
MADANA si KATERYNA nu stiu daca sa sper sau nu ca e bebe. Am avut destule alarme false pana acum, asa ca vreau sa stau si sa astept. Oricum am observat ca daca vreau sa stau pe burta ma jeneaza in jurul liniei de la buric mai jos, stiti voi la ce anume ma refer. Faza este ca as rontai non-stop cate ceva, si nu neaparat ca imi este foame. Oricum nu vreau sa fac test de sarcina decat daca imi intarzie mai mult de 25-26 ianuarie, avand in vedere ca mi-a venit pe 21 decembrie si vreau sa iau in considerare si alte aspecte. Daca am facut calculul bine cam pe la sfarsitul saptamanii asteia ar trebui sa am invadatori. Insa altceva mi se pare ciudat: nu am avut dureri la ovulatie, si aseara am avut o usoara jena la nivelul ovarului drept, insa stangul care ma doare de obicei luna asta a fost chiar "cumintel". Pana la urma om trai si om vedea.
catalina

Amely spune:
Catty, foarte bine faci ca nu prapadesti testul, mai bine sa ai rabdare, cine stie...poate vei fi rasplatita cu o Eu iti tin pumnii, mai ales ca sanii sunt un indiciu foarte bun...Moisa spunea ca in caz ca ai dubiu daca esti sau nu
, e bine sa te iei si dupa sani...
maria carmen, eu in Pitesti stiu o farm. HelpNet undeva pe langa fostul cinema Dacia (acum cred ca e discoteca Insomnia, daca nu ma insel), chiar pe partea aia, cum te duci spre centru. Acolo au foarte multe preparate naturiste (inclusiv Mastodynon) si poate fetele de acolo stiu sa te ajute cu ceva sfaturi... Nu uita ca poti sa o intrebi si pe Livia, aici pe forum, totul e sa ai rabdare sa-ti raspunda ca-i cam bombardata cu intrebari...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Kariris spune:
Motzunico, cate fiole de menogon iti trebuie si cand?
Simonetto, multa bafta azi la intalnire, cred ca esti super fericita! Te asteptam cu vesti!