Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 7

Mishulina spune:
Simonettule iti tin si eu pumnii la Marea Intalneala...sa ne spui cum a fost...
Motzule te si astept vesti (bune)!
Ina

simonette spune:
Fetelor, va multumesc! Sunteti exact asa cum stiam io ca sunteti...nu m-am inselat! Imi dati neshte aripi...cu care as putea sa zbor pana la stele! Sunt mandra ca sunt una dintre voi!
Maine va dau vesti...pana atunci NOAPTE BUNA si in acelasi timp...BUNA DIMINEATZA!!! Sa aveti o zi si un inceput de saptamana superba!

Tabitha spune:
simonette: ne rugam ca Annastasia sa fie a ta si astfel sa-ti vezi visul cu ochii.
Eu am inceput un tratament cu spalaturi vaginale si ovule KLION pentru o cervicita. Problema e ca dupa ce am inceput tratamentul am vazut ca pe prospectul ovulelor scrie ca sunt contraindicate in primul trimesctru de sarcina. Ce ma fac daca tocmai acum oi fi reusit sa raman insarcinata???? Ar fi culmea culmilor... Duminica seara termin tratamentul si luni ar trebui sa vina rushii, asa ca mai am o saptamana de asteptat in tensiune.
Voua va urez o saptamana linistita si numai cu vesti de la foarte bine in sus.

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Simonette scumpa,imi dau palaria jos in fata ta si a deciziei luate si iti doresc din tot sufletul sa o poti avea cat de curand langa tine pe Anastasia.
Eu sunt ziua 27, astept uratii fff curand, asta pt ca nu am absolut nici un semn de gravideala.
VApe TOATE
Cristinna

Cristinna spune:
fetelor se intampla ceva ciudat cu mine.Dupa cum am spus si inainte azi sunt in ziua 27. Tot week-endul am stat in casa la caldurica, nu am iesit decat sambata la amiaz cand am fost la cumparaturi. Luna asta nu am facut nici un fel de monitorizare, dar de ieri dim a inceput sa ma doara gatul, azi noapte m-am si trezit din cauza asta si acum mi-am luat temperatura si supriza, axial 37,1 si bazal 37.5. Stiu ca nu e relevanta temperatura bazala pt ca nu am luat-o in mom trezirii ci dupa vreao 2 ore de trezire si plimbat prin casa, dar totusi....Nu-mi explic cum am racit stand in casa
.
Sper sa nu fie ceva grav si sa pot sa imi reiau planul de bataie pt BB.
Cristinna

Amely spune:
Neata fetele! Va pup pe toate si sper ca v-ati distrat bine de Sf. Ion...eu una m-am distrat, asa cum v-am promis, ca de ziua mea beau si petrec. A fost la marele fix zaibarelul de la Olteanca!
Simo, abia astept sa ne povestesti cum a fost la prima intalnire cu Annastasia. Am niste emotii, de parca as fi eu in locul tau...
Tabi, eu zic sa nu-ti faci probleme si mai ales sa nu te gandesti la rau...macar sa fii tu ca restul se rezolva...sunt fete care iau antibiotice si nu au probleme
Carmencita, cat ma bucur ca a mers totul bine, abia astept sa ne dai vestea cea mare. Dupa Ingeras, of course!
Eu azi ma duc la dr. la eco...am visat azi noapte ca aveam niste valori micuuute rau de tot, iar T. era foarte nemultumit... M-am bucurat de dimineata cand mi-am dat seama ca visasem. Am luat-o razna de tot, asa-i?
Mishulina, Asi, Motzunica, Bety, Catty, Cristinna si absolut toate fetele, sa aveti o saptamana cat mai buna si uite cate un de la mine!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
amely: felicitari pentru ziua ta, bine ca te-ai distrat si pentru azi o sa ne rugam sa ai valori bune, de care dl. dr. sa fie multumit.

Amely spune:
Tabi
Cristinna, ia multa vitamina C si bea multe lichide (ceai cu lamaie, supa de pui...). Poate scapi, eu asa am pacalit o raceala acum vreo 2 saptamani. Multa sanatate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Seara luam si cate un Fervex...dormi asa de bine dupa el...Aaa, si inca ceva Cristinna, ti-ai facut si un test de sarcina? poate e bebe, cine stie?
Pozici cu noi