Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

flocika eu nu shtiu daca te-am felicitat pt. testul tau cu ++ dar, ca sa fiu sigura, mai zic odata felicitari sa ai o sarcina usoara ca un fulg de nea. pe burtica.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

FLORI felicitari pentru testul pozitiv. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
AMELY as vrea eu sa ma iau dupa sani, dar de cate ori aveam indicii la sani ca e bebe a fost pe dos, asa ca deocamdata astept.
Treaba este ca nu am greturi, si doar sambata si duminica seara cand m-am plecat mi-a venit inapoi tot ce mancasem. Oricum ideea de ordine este rabdare si tutun.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna !

Eu sunt noua in ale scrisului, dar va urmaresc de peste 1 an si jumatate, am plans sau m-am bucurat alaturi de voi, dupa caz. Acum m-am hotarat sa va scriu, desi stau cam prost cu timpul, sunt f. ocupata la serviciu. Sunt pacienta dnei. dr. Moisa, deci am scris si la subiectul acela...
Am la activ 13 inseminari, nereusite, din pacate, dar merg inainte si sunt convinsa ca odata voi reusi !
Catty sper din toata inima sa fie sarcina, eu zic ca ai toate sansele !
Simonette , felicitari pentru Anastasia !!! Si eu vreau sa adopt o fetita sau un baietel daca nu reusesc 1-2 ani de acum incolo, pentru ca la 32 ani timpul nu mai e chiar in favoarea noastra... Scuza-ma daca ai mai povestit, poti sa-mi spui daca au fost complicate formalitatile si unde te-ai adresat pt. adoptie, cum ai gasit fetita etc. ?
Va imbratisez pe toate si sunt alaturi de voi.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicitari Floricika si sarcina usoara!

Catty, ideea e mai degraba asa: daca sanii sunt moi si insensibili, atunci sigur nu poate fi sarcina. Daca sunt tari si fff sensibili, atunci exista sanse mari... Eu am invatat sa recunosc semnele astea, pt. ca sanii mei sunt ff umflati si durerosi inainte de fiecare CM, dar nu si sensibili...adika sfarcurile nu sunt foarte ridicate... si sensibile... ma-ntelegi... Iar eu imi amintesc perfect cum ii aveam cand am ramas gravi prima oara, i-as "recunoaste" imediat

Fetelor, am avut insomnie azi-noapte, am adormit pe la 4 si am mai visat si urat. Acum imi pica ochii in gura de somn...vreau acasa... Tb. sa merg si la dr. pe la 17.30, plec direct de la birou ca vine sotul sa ma ia. Sunt atat de obosita, si n-ar trebui, ca urmeaza o perioada tare grea, si la servici si acasa...trebuie sa mobilam o camera asa ca la sfarsitul saptamanii am smotru la greu, incep si sesiunea la drept...

Hai ca va plictisesc cu prostioare. Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hello girls!
Am intrat special sa o felicit pe floricika pentru testul pozitiv, dar si pe simonette pentru decizia luata.
Si vreau sa ma lamuriti si pe mine: am citit pe un site ca cel mai bun moment al zilei pentru conceptie, in special pentru barbati, este dimineata la trezire. Motivatia ar fi ca gigeii sunt odihniti si mai vioi. Puteti citi mai multe la adresa: http://www.lisashea.com/lisabase/conception/art12113.html
Voi ce parere aveti?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bubu, si eu stiam de asta, dar e mai nasol cu time-ingul... daca se nimereste in week-end sau in concediu, atunci e super, ca ai timp sa stai in pat dupa aia. Mie sincer imi convine mai mult seara pt. ca raman in pat pana a doua zi cand ma trezesc, si stii cum e: mai multi mai multe sanse... Dar pentru cine poate, ideal e dimineata (si din cate am constatat, e si mult mai placut!)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa e, dimineta e cel mai indicat si cel mai bine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de creatza

Va rog lamuriti-ma si pe mine daca e ok ce se intampla. Sa va povestesc pe scurt: am luat anticonceptionale timp de 6 ani (cu niste mici pauze). M-am maritat in urma cu 6 luni si am luat impreuna hotararea ca anul 2006 va fi anul in care incercam sa devenim parinti. Prin urmare, folia luata in decembrie 2005 a fost ultima. Mi-a venit ciclul pe 18 decembrie si mi-am monitorizat temperatura bazala de atunci in fiecare dimineata, la aceeasi ora. Din prima zi a ciclului pana acum au trecut 23 zile si totusi temperatura mea nu a crescut niciodata peste 37 grade.
De regula este 36,5. A fost mai ridicata in urma cu aproximativ o saptamana si de 2 zile este 36,8.

Faptul ca nu a crescut peste 37 grade inseamna ca nu am avut ovulatie?

As fi tare recunoscatoare daca m-ati scoate si pe mine din ceata

bine ai venit la

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna seara fetitze dragi!

Cu intarziere le spun si eu La Multi Ani fericiti si iubiti celor care si-au serbat ziua de nume sau de nastere!

Creatza, nu este nici o problema, nu conteaza pana la cat creste, important este sa creasca cu min 2-3 grade si sa ramana mai ridicata. Sorei mele nu i-a crescut niciodata peste 36.6/7 si este insarcinata...:) Bafta multa!
Floricika, felicitari si sarcina usoara cu bb sanatos!
Simo, ce vesti ai? Las-o incolo de geanta, ca s-a spart ghinionul! Cum este fetita ta? cred ca esti topita...

Eu am o gramada de treaba, de-asta nu am avut timp sa intru deloc :(, dar ma gandesc la voi si va pup mult. Eu sunt in z17, sanii cresc, dar m-am ingrasat putin si iau si tinctura de marar, deci exista si alta explicatie...nu mai caut simptome, astept si voi vedea.

Tabi, Madana, Catty, Liano, Amely, Bubulina, Marinna, MariaCarmen, Lachi, Kateryna si restul fetelor multi pentru voi!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mama ce liniste este pe aici.
SIMONETTE, ai vazut-o pe Anastasia? Hai nu fi rea, spune-ne si noua cum a fost.
AMELY multam de pont. Nu stiu acum cum sa imi cataloghez durerile de sani, dar asteptam. Bafta multa la medic.
BUBULINA decat sa il pui pe al meu sot sa presteze dimineata cand se trezeste, mai bine il omori. Asa ca decat sa il stresez, mai ales ca asta este prima luna dupa un an si de cand tine socoteala cand si cum trebuie sa facem plostioare, mai bine facem seara. Macar asa nu ma ridic toata noaptea din pat si nu stii de unde sare iepurele.

catalina

Mergi la inceput