Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 14

Amely spune:
Catty, ai dreptate, dar pe de alta parte daca ma duceam in ziua 13 sau 14, riscam sa fie tarziu, fiindca eu pe dreapta ovulam de obicei inca din ziua 12-13... Sincer, frica mea nu este de operatie, ci ca mi-ar putea prescrie tratament cu AC pt. chist...
Totusi, incerc mai intai tratament naturist. Daca nu trece cu asta, poate ajung si la AC. Oricum, nu ma las!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Dianadi spune:
Buna, fetelor, ce gasca vesela!
Imi place tare mult aici la voi! Felicitari viitoarei mamici!
O sa pun niste intrebari de novice deocamdata.
Puteti sa imi spuneti daca testul de ovulatie Dr. Sigur functioneaza? Am intalnit pe cineva care de 2 ani incerca, nici un medic nu i-a spus de acest test, prima oara cand l-a facut a fost pozitiv si a si ramas insarcinata. Am citit si pozitive si negative despre test.
Este adevarat, asa cum mi-a spus aceeasi persoana, ca la fiecare ciclu se produce un singur ovul, fie de la ovarul drept, fie de la stangul si ca traieste intre 24 si 48 de ore, timp in care trebuie avut contact? Din cate citesc aici perioada de ovulatie este mai lunga.
Unde se poate face monitorizare ecografica a ovulatiei, si ce inseamna AC?
Este adevarat ca daca un ovar are probleme, te poti baza pe celalat?
Va ,
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

ingeras26a spune:
Draga noastra Amely, Catty are dreptate. Valorile sunt ok pt z11-12, daca nu ai facut stimulare, indiferent de cum au fost ele in celelalte luni :)
Pupicei, Ingeras

asi spune:
In sfarsit s-a terminat cu totul!
Azi am primit un telefon prin care am fost instiintati ca maine putem sa megem sa ii schimbam certificatul de nastere la Razvan.Am primit acordul pentru schimbare prenumelui.
Acum mai urmeaza sa mergem la biserica sa ne treaca in catastif cu noul certificat.
Stiu ca sunt off-topic dar sunt fericita!
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
Asi: ma bucur enorm pentru tine. Bine ca s-a terminat cu asteptarea si cu birocratia. Si sa speram ca va avea in curand o surioara , nu?

Madana spune:
Dianadi bine ai venit. Sper sa poposeshti cat mai putin pe aici si sa treci repede la
Anangel Lexi felicitaaaaaaaari. Sa ai o sarcina ushoara shi un bb sanatos shi frumos.
Amely fata suparata dar eu cred ca pana in Z14 se mai pot intampla multe. Inclin sa cred ca si acel chist, daca e ff mic, se poate resorbi singur sau cu alt tratament in afara de AC. Sa ne ti la curent, ok?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

catty spune:
AMELY, iti spun din experienta. 4 ani am luat AC ca tratament pt chisturi si nu a mers, asa ca tot la cutit am ajuns. Oricum cred ca pe langa T ar mai trebui sa ceri parerea si altui medic, daca este intr-adevar un chist acolo.
Am o intrebare pt tine, si sper sa ma ierte fetele daca li se pare ca vorbesc vulgar si tu sa ma ierti ca iti aduc aminte de durerea ta. In perioada in care erai graviduta ti s-a intamplat ca de la frig sa ti se intareasca sfarcurile atat de tare incat sa ai o durere de nesuportat? Eu am patit asta acum vreo juma de ora cand am iesit sa imi iau ceva de mancare. Si ma dor sanii numai in partea din fata, nu si pe laterale, si daca ar fi sa vina rushii asta ar fi perioada in care ar incepe durerile de sani, dar mai ales pe laterale. Ce crezi de treaba asta?
catalina