Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Aoooleo, Tabi, da, zecimi:)))

Iertare, creatzo!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Simo , ma alatur fetelor si spun ca fetita asta nu era a ta. Fetita ta te asteapta in continuare si in curand va veti intalni ! Te sa-ti treaca supararea ! Sa stii ca suntem vecine, si eu stau tot in Berceni !

Motzunica, Madana, Catty , multumesc pentru intampinare !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, cum de lasati "endometru,..." sa plece pe pagina 2?

Avem o noua gravi! Anangel Lexi are II!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANANGEL LEXI felicitari scumpo. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
IONICA imi pare tare bine sa vad ca esti bine si ca nu te dai batuta.
Fetelor, eu nu mai pot. Imi vine sa urlu de durere. Ma doare coloana din ce in ce mai tare. Iarasi mi-a luat piciorul stang si de abia merg. Nu stiu ce sa mai fac. La mine este cand de fund cand de picior. A trecut maseaua si m-a luat coloana. [q

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Anangel Lexi: ce fac, te trec pe lista cu ??? Felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicitari Anangel Lexi si sarcina usoara!

Simo, chiar daca nu a fost sa fie acum, asa cum ziceau si fetele, fetita aceea nu iti era destinata, sunt sigura ca vei gasi curand ceea ce cauti, iar acel copilas te va face cea mai fericita mamica din lume!

Eu nu cred ca voi fi mamica prea curand... valorile mele de ziua 11 au fost un dezastru, endom. 6 mm si un folicul de 16mm pe stanga, plus un chist pe ovarul stang. Nu am mai avut niciodata chisturi, si nici nu stiu sa tratez asa ceva... Din cate a vazut T., nu e prea mare, dar a spus ca vorbim miercuri dimineata, ca vrea sa vada mai bine ce se intampla acolo... Mi-a vorbit si de stimulare, exact de ce ma temeam cel mai rau.

Va pup, sa aveti o zi buna.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Amely: nu fi necajita, poate mai cresc valorile. Din cate am inteles maine te duci din nou la dr. Poate ca ovulezi mai tarziu luna asta. Iar de stimulare eu zic ca nu trebuie sa-ti fie frica, doar vei incepe cu doze mici la inceput. Stai linistita pana miercuri, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Felicitari Anangel Lexi si o sarcina usoara
Amely scumpa,sustin ce zice Tabi, din ziua 11 pana in ziua 14 pot sa creasca spectaculos atat foliculii cat si endometru, asa ca nu fi trista .
Catty poate ai dormi aiurea si de asta de doare coloana si poate si de la raceala. Las ca trece si asta si vine si vremea noastra.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabi si Cristinnici, sunteti niste dragute ca ma incurajati.... asa e, in general pe stangul ovulez mai tarziu, dar de obicei alterneaza, luna trecuta a fost tot pe stanga, de aceea speram luna asta ca va fi pe dreapta, unde am un ovar mult mai harnic... Se pare insa ca ovarul meu drept a obosit, si-a luat vacanta...
Ma mai framanta si problema chistului...mai ales ca T. nu era sigur ce a vazut acolo, in orice caz parea tare nemultumit. A zis ca imi explica maine... Mi-a vorbit si de laparo...

Va pup si va tin la curent.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, ce este frica asta a ta? Pai din cate stiam eu un soldat care duce asa o batalie importanta ca a noastra nu trebuie sa se teama si nici sa capituleze. Esti ziua 11 fata draga, pana in ziua 14 mai e cale lunga. Si apoi daca trebuie sa faci stimulare, o incerci si pe asta, ca doar stii proverbul ala "daca-i musai, cu placere". Asa si cu tine. Vezi, de aia ma duc eu la eco in ziua 13 sau 14 ca sa nu imi fav sange rau dinainte. Cu chistul, stii si tu prea bine ca sursa lor este un ciclu nonovulatoriu. Parerea mea sincera este ca daca-i mic, nu te incomodeaza si nu el este cauza pt care nu ramai graviduta sa nu te operezi. Stiu eu ce spun. Acum vezi ce zice si T.
CRISTINNA nu am dormit aiurea si nici racita nu sunt. Numai ca am 2 vertebre deplasate care imi apasa un pic pe nerv si am luni in care de abia ma misc. Acum e iarna si nu pot face nici o fizioterapie, asta-i partea mai proasta.

catalina

Mergi la inceput