Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simo imi pare rau iubita. Nu stiu ce sa-ti zic acum, sunt si eu destul de intristata dar tine minte vorba mea "Cei mai frumoshi ghiocei, prin maracini se gasesc" Asta e iubita, inca mai cautam ghioceii, shi, oricat am fi de atente, tot ne mai intepam prin maracini. Dar potzi sa fi sigura ca o sa gaseasca fiecare ghiocelul ei, intr-un fel sau altul. Fruntea sus. Te pup dulce

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Observ ca au mai aparut inca doua fete noi shi ma grabesc sa le intampin cum se cuvine:

Rami si Adela bine ati venit, imi pare bine de cunostinta si .... valea la cat mai repede, ok?

Mergi la inceput

Olteancooooo te lasasi la urma special, ca sa termin totushi intr-o nota optimista. Sa-ti traiasca finutzul si sa fie sanatos. Dar nu ne-ai spus cum o sa-l cheme shi nu shtiu exact in sanatatea cui inchin eu acum . FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetelor!
Motzunico, daca pentru inseminare iti trebuie inseamna ca nu vei folosi multe/inseminare. Eu mai am 7 fiole pastrate in conditiile cele mai bune si in termen inca mult timp, nu stiu exact dar ma uit azi cand expira si iti scriu maine. Astea 7 ti le fac cadou si sper sa iti poarte noroc, iar daca ai nevoie de mai multe imi spui din timp si iti procur eu de aici din Bucuresti si ti le trimit prin posta rapida (Cargus). Va trebui insa sa imi trimiti adresa exacta a ta pe PM ca sa ti le pot trimite. Ar mai fi o varianta cu dna. Szabo din Ungaria care aduce menogon pe comanda telefonica in Arad dar daca nu iei cantitate mare nu stiu daca se merita pentru ca ia comision 40 Euro. La ea pretul /fiola este de 8 Euro. In Bucuresti este cam 390.000 lei vechi/fiola deci nu mult mai scump. tu alegi varianta si imi spui daca vrei nr. dnei. Szabo sau vrei sa ti le iau eu de aici si sa ti le trimit. Insa sa ma anunti cam cu o luna si ceva inainte sa se deschida clinica ta, ca sa am timp sa le procur. Uneori se gasesc foarte usor alteori mai greu. Iar astea 7 care le am la frigi ti le trimit cum imi trimiti adresa. Te pup si multa bafta! Mai e un aspect: sa nu astepti pana vine caldura pentru ca trebuie transportate la maxim 20 de grade deci este ideal iarna.

Simonette copilul tau nu il va lua nimeni ci doar tu! Nu era fetita ta. Mai bine ca nu ai mai fost sa o vezi. Copilashul tau te asteapta undeva pe tine si al tau va fi...sper eu cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, fetelor, ce gasca vesela!
Imi place tare mult aici la voi! O sa va pun niste intrebari de novice.
Puteti sa imi spuneti daca testul de ovulatie Dr. Sigur functioneaza? Am intalnit pe cineva care de 2 ani incerca, nici un medic nu i-a spus de acest test, prima oara cand l-a facut a fost pozitiv si a si ramas insarcinata.
Este adevarat ca la fiecare ciclu se produce un singur ovul, fie de la ovarul drept, fie de la stangul si ca traieste intre 24 si 48 de ore, timp in care trebuie avut contact?
Este adevarat ca daca un ovar are probleme, te poti baza pe celalat?
Mersi mult,

Daiana

Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

creatza: ingeras are perfecta dreptate, nu conteaza sa treaca de 37 grade, ci doar sa creasca cu 2-3 zecimi de grad (ingeras: ce facui, muica, o dadui in bara? ii spusei fetei ca trebuie sa creasca cu 2-3 grade, pai se sperie saraca creatza) La mine a crescut peste 37 de grade acum 3 luni, de atunci cea mai mare temp este 37,0. In general am 36,6 - 36,7 in primele zile, prin ziua 12 scade la 36,3-36,4 si in ziua 14 creste la 36,8-36,9. Asta inseamna ca ovulez in ziua 13 !

ingeras: ai fost simpatica cand ai incurcat raspunsurile.

simo: Doamne, abia asteptam sa ne povestesti despre fetita ta... E mai bine ca nu ai vazut-o, sa stii. A fost o decizie inteleapta. Hai sa vedem partea buna a lucrurilor. Ati reusit sa faceti actele pentru a deveni fam. adoptatoare (parca asa se zice, nu?) intr-un timp scurt, ceea ce inseamna ca poti incepe sa-ti cauti sufletelul tau imediat. Si vei vedea ca il vei gasi curand. Te asteapta undeva, cu speranta in ochisori si multa dragoste in suflet.

oanabbb: iti doesc multa sanatate si te asteptam cat mai repede sa revii.

liana: felicitari pentur finut. Eu am doua finute dupa care sotul meu este topit si el zice ca vrea tot fata pentru noi doi. Eu vreau orice, numai sa fie un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Olteanco sa-ti traiasca finutul!!!! io olteanca optimista

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
SIMONETTE sper ca te-ai mai linistit.
OANABBB ma bucur ca esti sanatoasa si ca nu a mai fost vorba despre biopsie.
LIANA sa iti traiasca finutul. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
RAMI si ADELA bine ati venit printre noi.
Fetelor, nu stiu ce sa mai spun. De azi noapte m-au apucat iarasi durerile alea ale mele de coloana de care m-am mai plans eu acum cateva luni. De abia pot sa merg. Mai este si frig afara si asta ma face sa ma simt si rau. Sunt inca in asteptarea uratilor, sau nu
Om trai si om vedea ce va vrea Dumnezeu. Pana atunci sunt pe front si vreau sa castig batalia.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ionica Ma bucur tare ca te ...aud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor
Simonette nu fi trista scumpa, vine si BB tau ai sa vezi.
Urez bun venit fetelor noisi sedere cat mai scurta la noi
Eu ziua 28, inca nu au venit uratii, dar sunt pe drum, ii simt eu. Parca imi fac in ciuda acum si intarzie, dar vine o luna cand le voi veni eu de hac si nu am sa le mai dau voie sa apara vreo 9 luni asa
Vape toate

Cristinna

Mergi la inceput