Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Ionica bine ai revenit! Aveam nevoie de prezenta ta tonica!
Imi pare bine ca ti-au priit sarbatorile si ca ti-ai "reincarcat bateriile" (asadar "functionezi" pe baterii solare,zici) Ce bine o fi la soare ...Aici a nins si acum e ger si polei
Abia astept sa vina primavara,sa dea coltul ierbii...sa se intoarca Berzeleee....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette nu iti face probleme copilasul vostru nu il ia nimeni.Si "fetita" noastra la noi a venit si nu a mai plecat.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dupa parerea mea, depinde de la organism la organism si de la luna la luna.
Eu de exemplu, stiu exact cand am ovulat luna trecuta (conf ecografica), dar nici un test nu s-a inrosit...au fost pale, pale.
Luna asta, iar stiu cand am ovulat, dar acum s-au inrosit.
Depinde probabil si de cantitatea de hormoni secretata, care ma gandesc ca difera...
Cine stie? Trebuie incercate toate metodele. Mie de ex imi creste temp dupa ovulatie pana la 37.1-37.4, dar ramane ridicata si in prima zi de CM...desi teoretic ar trebui sa scada cu 2-3 zile inainte :(

Bafta multa, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am incurcat raspunsurile:

Iata:

Simo, imi pare tare rau :((((

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LA MULTI ANI!!!
Va pupic pe toate si mi.a fost tare dor de voi!!
SIMONETTE sa nu fii suparata!te felicit oricum pt decizia ta si sunt convinsa ca o papusa mica te asteapta undeva sa o iei acasa.

eeeeeeei,dar sa va spun de ce am intrat.eu cred ca am sa iau o pauza,pt ca azi am venit din bucuresti de pe la spitale,am fost la vro 4 dr,asa de rau m.au speriat aia cu biopsia.pana la urma nu a mai fost nevoie,am facut un test papanicolau si astept rezultatul vineri.sper sa fie bine,dar oricum va trebui sa iau o pauza pt a trata ceea ce va iesi la analize.
eu am sa raman alaturi de voi,am sa va citesc,am sa rad si.am sa plang cu voi dar nu voi mai scrie pt. ca problemele mele acu nu sunt cele de acu 2,3 saptamani..bb,ovulatie,monitorizari...
asta e...ma voi face bine si voi reveni cu forte proaspete!
vape TOATE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishule, eu nu te contrazic pt ca mi-e frica de bataie
Rami, bine ai venit!
Amely, multumim asemenea!
Liana, Simonette
Lachi, la vara as avea nevoie, din pacate nu stiu exact luna cand voi incepe inseminarile deoarece nu este gata cabinetul. Ti-au ramas cumva fiole de la FIV?, ce termen au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Simo,eu cred ca nu a fost sa fie fetita ta;trebuie sa lupti in continuare si sa-ti atigi telul propus!!!
Sint sigura ca in curand vei avea dorit!
TE
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offffff.offffffffffff....
nu mai zic nimic soroooo
sunt suparata rauuuuuuuuuuu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

motzunica am alergat azi pe la toate farmaciile..
si OZN-rile sunt nimic pe langa cum se uitau la mine...eram asa nervoasa ca toti ma luau in bataie de joc..ca a fost nevoie sa ma scoata o prietena cu forta din farmacie ca altfel o luam la bataie pe farmacista...auzii la ele..nu au auzit?????????pt ce'ti trebuie duduie??????tremuram de nervii..da nu ma las mi'a promis o prietena ca imi face rost de la un depozit...zimi cate iti trebuie...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ete ca uitai sa va spun...
pai cu atatea probleme pe cap..azi..alergai peste tot...
hai sa va spun...
azi nascu finutza mea....oooooo o mandrete de flacau..sa ma fi vazut ce mandra ma plimbam cu el in brate prin salon..hi..hi..e minunat...un frumusel...si..si...vorbeam io cu el as...si ce credeti..imi zambiii..eiiii.stiu io...ca il vazui...na..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput