Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

asi: nici o problema daca e fratior. Ce-o da Domnul, ca El le stie cel mai bine pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Madana,Catty,Cristinna precum si celorlalte fete de pe aici,va multumesc mult ptr.incurajari;sa stiti ca inseamnna mult ptr. mine...
Sa dea Dumnezeu sa trcem toate cat de curand la !
Liana,felicitari ptr.finut,si eu am doua finute...
Catty imi pare rau ptr.durerile tale;o saltea tare s-ar putea sa-ti atenueze din dureri...
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, raspunsul e DA. Parca simt si acum senzatia, EXACT cum ai descris-o tu...brrrr... Mercic mult de sfaturi

Tabi, Ingeras pentru suport...

Dianadi, AC inseamna anticonceptionale... cu testele de ovulatie, cred ca pot lamuri mult mai bine fetele, ca eu inca nu le-am incercat. A, si bine ai venit!

Asi, abia acum am vazut pozele lui Razvan...vreau sa-ti spun ca rareori am vazut un copil atat de frumos...Doamne, intotdeauna am visat sa am candva asa un baietel. M-am indragostit pur si simplu de el...ptiu sa nu ti-l deochi! Felicitari pentru reusita, ii doresc o surioara iubareata, sau daca nu, fie si un fratior simpatic ca el!

Incerc sa fiu tare si sa nu ma gandesc la rau... la urma urmei, nu e ultima mea sansa luna asta, iar viata e asa frumoasa...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Madanutza, multumesc

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dianadi, bun venit si nu poposi prea mult aici daca iti doresti bb!
Puteti sa imi spuneti daca testul de ovulatie Dr. Sigur functioneaza? - depinde de organism, vezi ca este deschis un subiect despre testele de ovulatie;
Este adevarat, asa cum mi-a spus aceeasi persoana, ca la fiecare ciclu se produce un singur ovul, fie de la ovarul drept, fie de la stangul si ca traieste intre 24 si 48 de ore, timp in care trebuie avut contact? Teoretic, un ovul, eliberat consecutiv de cate un ovar, pe rand. Practic, atat natural, cat si prin stimulare, poti obtine mai multi foliculi, ce pot elibera mai multi ovuli.
Din cate citesc aici perioada de ovulatie este mai lunga. - spermatozoizii rezista (teoretic, dep de sotz) pana la 72 ore; deci poti face sex inc cu 72 ore inainte de ovulatie, plus inca 24 ore dupa aceea; se recomanda o data la 2 zile
Unde se poate face monitorizare ecografica a ovulatiei, - la orice cabinet / spital care are ecograf transvaginal;
si ce inseamna AC? - anticonceptionale
Este adevarat ca daca un ovar are probleme, te poti baza pe celalat? - da, cu conditia ca celalalt sa functioneze.

Pupici si bafta, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut dragele mele endometroase la inceput de 2006!
Sa va aduca Anul numai realizari, cele mai aprige sa vi se implineasca!

Eu sunt un pic pesimista si fricoasa la inceput de an, m-am panicat asa, deodata,la cate ma gandesc ce m-asteapta cu FIV cu tot!
Oricum, o sa-ncerc sa-mi bag mintile-n cap cat mai repede, si revin pe caile alea optimiste!

Felicitari noilor gravidute!si
Bun venit! noilor aspirante la titlul de mamici,sper sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede!

Eu am fost la munte cateva zile si cine vrea sa vada poze cu zapada multa e binevenita sa se uite in album; am mai pus cateva de la nunta noastra (hehhheee,de acum 1 an si 1/2)si cateva cu finutul/nepotel de la Craciun.
Asi, felicitari inca o data ptr finalizarea actelor lui Razvan! sa dea Dumnezeu sa va aduca cat mai curand un fratior sau o surioara ptr el!
Ingeras,Catty, poate ne dati si voi vesti bune zilele astea!
Amely, nu fii necajita, sunt sigura ca totul e bine la tine!si eu am chistulete mai nou la ambele ovare, dar atata vreme cat sunt foarte mici, nu exosta motive de ingrijorare.
Simonnette, imi pare tare rau ptr dezamagirea traita, sunt sigura ca-ti vei gasi ingerasul curand! incearca sa nu te uiti inapoi la ce-ai pierdut, si eu sunt convinsa ca Dumnezeu a pus deoparte ptr fiecare din noi cate-un puiut!

toate fetele mele dragi!!! fara insiruiri, ca sigur ratez pe cineva si chiar nu vreau!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS mama ce frumos ai explicat. Acuma chiar ca a inteles DIANADI cum sta treaba.
ASI ma bucur ca ai reusit sa treci peste birocratia din tara asta si ca totul s-a rezolvat.
AMELY, multumesc de raspuns. Oricum nu prea stiu ce sa mai cred, dar astept cu stoicism deznodamantul.
ADELA ACHIM multumesc de sfat. Am acasa un pat cu salteaua tare, dar sincera sa fiu imi este tare dor de salteluta mea moale si buna pe care reuseam sa ma odihnesc mult mai bine.
Eu sunt bucuroasa. Am reusit la munca sa mai pun mana pe inca un client. Treaba frumoasa este ca nu i-am trimis pana acum vreo oferta de a noastra, in schimb au grija clientii nostri fideli sa ne recomande, ca oferim servicii de calitate. Asta este un lucru bun si poate ca lunile astea se mai lasa cu o marire de salariu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Catty,andicu,tabitha,cristinna va multumesc din suflet la toate.Sunt atat de fericita ca s-a terminat.Anul a inceput bine pentru noi.Speram sa fie asa tot anul pentru noi toate.
Amely intr-adevar Razvan e un frumusel dar pe cat e de frumos pe atata e de smecher.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Andicutz, bine ai venit de la munte, ne-a fost dor de tine. Superbe poze! A, sa nu uit...nu ai facut/faci nici un tratament pentru chistulete?

Catty, sa dea D-zeu sa fie cu oki. Eu iti tin pumnii stransi!

Fetelor, eu plec acasa... maine intru sa va spun ce am facut la dr. Chiar daca sunt vesti proaste, promit sa nu plang...m-am pregatit sufleteste.

PS daca plang, va dau prajituri!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amely, dr nu mi-a zis nimic, dar eu iau oricum Mastodynon si Tinctura de muguri de zmeur. O sa incep si vit. E din ziua 12-13 de CM.
Sper din toata inima sa fie bine maine la dr. Iti tin pumnii!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput