ATI FACE ASA CEVA?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu cred ca e ceva la mijloc, nu sunt scantei fara foc.
Cel mai mult da de banuit comportamentul sotului: daca nu ar fi vinovat nu ar avea nimic de ascuns.
Iar daca respectiva e o simpla clienta, nu l-ar suna noaptea, ar pastra macar manierele care tin de politete si bun simtz.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by alinas

deci cum mai stau lucrurile.sotul acuma nu mai lasa mobilul la indemana,il ia cu el si la baie,doarme cu el in buzunarul pantalonilor.dar tipa aseara l-a asteptat sa adoarma si cand sforaia tun,i-a scos telefonul din buzunar fara ca el sa simta si a verificat.tipa l-a sunat iar la 10;30 seara si el a ajuns acasa la 1 noaptea.mi se pare prea mare coincidenta.si mi se pare penibil modul lui de a se ascunde asa.el o cunoaste pe tipa,ii vinde parfumuri dar atunci a spus ca nu stie al cui e numarul,nu ca nu o cunoaste.

ce motiv are sa vina la 1 noaptea?
Are vreo justificare care se poate proba?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

E clar, tipul are amanta pe respectiva, parerea mea este ca nu e normal sa se comporte asa, sa mearga si la baie cu mobilul dupa el, sa doarma cu mobilul in pantaloni!!! Asa ceva n-am mai auzit. In fine, prietena ta trebuie sa fie puternica si sa puna punctul pe "i" cat mai repede, altfel, ea va suferi in continuare, iar el isi va face "de cap" in continuare, fara sa-i pese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

quote:

deci cum mai stau lucrurile.sotul acuma nu mai lasa mobilul la indemana,il ia cu el si la baie,doarme cu el in buzunarul pantalonilor.dar tipa aseara l-a asteptat sa adoarma si cand sforaia tun,i-a scos telefonul din buzunar fara ca el sa simta si a verificat.tipa l-a sunat iar la 10;30 seara si el a ajuns acasa la 1 noaptea.mi se pare prea mare coincidenta.si mi se pare penibil modul lui de a se ascunde asa.el o cunoaste pe tipa,ii vinde parfumuri dar atunci a spus ca nu stie al cui e numarul,nu ca nu o cunoaste.

alinas ceea ce scri tu aici vad eu la vecina mea si sotul ei se comporta la fel si stiu sigur ca are o amanta deoarece i-am gasit mesaje pe mess. catre prietena amantei lui ii spunea ceva de genul ii mai dau o sansa probabil ca se certasera plus ca o lasa seara acasa si el pleaca cu "diverse treburi" eu nu pot sa ii spun asa ceva vecinei ca stiu dar ma doare sufletul asa ca verdictul este ca are amanta iti spun in mod sigur
am uitat sa mentionez ca au bani sunt patroni iar el nu este frumusetea frumusetilor are 130 kg
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie mi se pare ca, daca are amanta, asta e un barbat de-a dreptu' prost!!!

Pai sa dormi cu mobilu' in buzunar.... de frica ca te suna.... si sa vii la 1 noaptea acasa.... cind sex se poate face si ziua...

Sint 2 posibilitati, dupa parerea mea:

1 - sa nu aiba - si pur si simplu sa fie ofticat ca nevasta-sa il verifica, iar telefonul chiar sa fie de la vreo nebuna care vroia parfumuri la 12 noaptea

2 - sa aiba amanta, dar sa il doara in fund de nevasta si de casa lui - si in cazul asta tipul deja si-a pregatit "speech-ul" de plecare.

Deci, refuz sa cred ca un barbat care inseala si totusi vrea sa isi pastreze familia (cum de obicei fac toti) se paote purta atit de prostesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu in mod normal nu prea postez la subiecte de-astea sa imi dau cu parerea daca are amanta sau nu, sa il lase sau sa-l ierte, etc...
Dar povestea asta prea imi rascoleste amintirile si nu pot sa ma abtin.
Uite-asa mi s-a parut si mie la un moment dat ca sotul meu primea niste telefoane suspecte, ca parca se ferea sa raspunda, parca vorbea cifrat...si curioasa foc, m-apuc de cercetari...si descopar mesaje, apeluri primite, receptionate...pun lucrurile cap la cap si imi dau seama cat de idioata am fost sa cred ca de luni de zile munceste saracul de el pana tarziu in noapte, culmea pe bani mai putini, si mai si pleca la serviciu cu vreo ora inainte de inceperea programului desi facea 15 min pana la birou, tot pe motiv de munca multa-bani putini...si cate si mai cate... sun la nr. cu pricina, raspunde o voce suava...eu, fata fina nu vorbesc, tot mai speram ca nu-i adevarat. Vine omul acasa obosit ca de-obicei, il iau la intrebari si zice "da, am o relatie, o iubesc, asta e..." De ce nu pleaca dracului la ea sa ma lase in pace? Pentru ca tipa e si ea maritata si nu vrea sa-i faca rau. Ca nu-si facea ea destul singura...Si credeti ca s-a terminat aici ? Nu, tot eu, tot ca o idioata, am zis ca sa lupt pentru familia mea (avem un baietel), ca asa-s barbatii, ca las' ca-i trece...Aiurea ! Povestea a mai durat inca vreo 6 luni, asa...menaj a trois. Ca nu poate sa renunte, ca bla, bla, bla. Mi-e si sila sa imi mai aduc aminte. Concluzia, suntem divortati de un an, ei nu sunt impreuna, tipa a ramas cu sotul ei. Doar ca intre timp a nascut un baietel. Al cui o fi copilul???? Nici nu vreau sa ma gandesc...

Asta e, aici se poate ajunge de la un beep in noapte....

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:

tipa e foarte nervoasa si vrea sa apeleze la un detectiv dar nu stie ce preturi au astia.stiti voi cumva ce preturi sunt la detectivi in timisoara?aveti eventual un nr.de telefon?eu nu stiu ce sa-i spun,nu s-a concentrat deloc azi la lucru si lucram la o firma de transport unde trebuie sa fiifoarte atent si sa rezisti la stres.

Din cate stiu preturile sunt negociabile, dar orientativ 100 euro/zi dar depinde extrem de mult de solicitarea in sine, poate consulta un birou de specialitate.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Doarme cu telefonul in buzunarul pantalonilor? Sa-i spuna cineva ca e pericol de cancer in zona sa cea mai pretioasa.

Ce persoana nu poate strege un apel din telefon? Eu cred ca vrea sa fie prins. In locul tipei eu as suna-o pe ea si as incerca sa o fac sa vorbeasca. Cu frumosul... Femeile scot mai repede din ele. Si nici nu dai sute de euro la detectivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Cum il cheama pe el?
Poate il stiu daca se ocupa de parfumuri si e din TM.Sigur are o relatie a asa un comportament si eu am trecut prin asa cevasi tinea telefonul langa pat si-l lua si la baie,rezulta ca are ceva de ascuns.CLAR!O asteapta clipe grele,fereasca D-zeu pe toata lumea, numai ca mi-am amintit ma apuca nervii... Nu stiu ce sa-i transmit colegei tale dar sa se astepte la cei mai rau. RAMONA SI COPIII MEI DRAGI,DENISSI GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Daca,chiar vroia sa cumpere parfumuri atunci ii scria un SMS cu ce-si doarea si gata...dar sa-i dea beep ca sa sune el inapoi...Eu nu am dat de comerciantul(firma)la care sa dau un beep ca sa ma sune ei si sa ma intrebe daca vreau sa cumpar ceva asa in miezul noptii...
Clar ascunde ceva!!!

Mergi la inceput