ATI FACE ASA CEVA?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu spun ca singurul lucru care-l incrimineaza ar fi comportamentul lui dubios.
Si chiar si aici lucrurile parca sunt prea evidente...vorba cuiva de aici "parca ii face in ciuda sotiei".

Beep-ul nu mi se pare ca ar demonstra nimic.

Daca beep-urile si mesajele ar incrimina, inseamna ca pana acum imi pierdeam partenerul de o mie de ori.
Eu sunt o fire zbuciumata, destul de independenta, foarte vesela, cu o groaza de prieteni si, din pacate, destui admiratori "secreti".
Din pacate primesc telefoane tampite si beep-uri la orice ora din zi si din noapte. Noaptea mai pot sa-l inchid dar cel mai rau e cand astepti un telefon si in loc de aia mobilul zbarnaie aiurea.
Nici cand vine vorba de SMS-uri nu mi-e rusine. Cand vin de la un numar de telefon e cum e dar cand sunt anonime de pe net e si mai rau.

Singurul lucru care ma deosebeste de personajul nostru ar fi atitudinea. Eu las telefonul la vedere (uneori cand mergem pe undeva il tine el in buzunar). Nu i-am interzis niciodata sa nu-mi raspunda la telefon ba chiar cateodata cand ma enerveaza beep-urile insistente il rog sa sune el sa le zica vreo doua.

Scuzati ca sunt off-topic dar tocmai mi-am amintit ceva amuzant:
cea mai mare "discutie" am avut-o cand a venit de jos aducandu-mi un bilet pus la stergatorul masinii mele: in el, un tip imi dadea intalnire a doua zi intr-un anumit loc. Noi trebuia sa plecam in ziua aia la munte si el tine mortis sa amanam ca sa ne putem intalnii cu tipul respectiv (nu am aflat nici pana in ziua de azi cine era ala).
Eu nu m-as fi dus la intalnire dar il lasam sa se duca el daca tinea neaparat numai ca nu vroiam sa amanam o excursie, programata cu mult timp in urma, din cauza unei prostii.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

da,colega mea are o mare dilema:sa inceapa sau nu sapaturile.detectiv nu isi permite,deci cum ar putea sa-l urmareasca?el nu are un program fix,are orar flexibil.ultimele lui "perle":cand ea ii reprosa ca o inseala,el i-a raspuns"numai tu ma poti face sa merg la alta".i-a mai spus ca atunci cand suna sa verifice,ea pierde pentru ca el atunci trebuie sa o impace pe respectiva si sa se poarte frumos,sa o faca sa se simta bine.la care ea l-a intrebat ce obligatie are fata de curva aia ca sa o faca sa se simta bine.nu vrea sa o sune pe tipa din nou,tipa ar putea spune ca e amanta lui asa din razbunare fara sa fie adevarat sau chiar ar putea fiia devarul nu?oricum de atunci de cand venit noaptea la 1,de atunci vine acasa devreme,a inceput incet-incet sa lase telefonul la vedere.asta o face pe ea sa creada ca nu a fost nimic si de aia sta la indoiala ce sa faca: sa faca cercetari sau nu.dar vrea sa se razbune pe tipa,in genul sa puna niste anunturi in ziar sa o sune toti pestii din oras stiti voi pentru ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ca o leoaica adevarata si eu sunt un picut razbunatoare si-mi place ideea prietenei tale numai ca...NU ACUM !!!
Ar fi cea mai mare greseala pe care o poate face acum, cand lucrurile incep sa intre pe fagasul dorit.
Reactia imediata ar fi supararea tipei (e putin spus), sa se prinda imediat cine ia facut-o si sotul sa fie "nevoit" iarasi sa o impace.
Ca sa nu mai vorbim ca ar declansa si un scandal in familie.

NUUU... Sa se faca ca a uitat si a iertat.
Daca poate ierta cu adevarat ar fi si mai bine dar daca nu...in cateva luni cazul va fi clasat si daca respectiva pateste ceva de genul asta nimeni n-o sa mai poata face o legatura atat de directa cu prietena ta.
In caz ca atunci isi va vedea sotul nervos si o acuza de ceva poate face linistita pe inocenta si sa se amuze de pe margine de situatia creeata fara a mai avea neplaceri.

Eu asa as face. Stiu foarte urat din partea mea dar recunosc ca nu m-as putea abtine.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Alinas eu cred ca prietena ta trebuie sa fie atenta.
Tipa respectiva daca este "alta" ori stia ca este insurat si a iesit la lumina in mod deliberat si atunci va mai actiona ca sa determine o ruptura in cuplu ori nu stia si ramane de aflat ce face acum ca stie: pleaca sau accepta minciunile/explicatiile lui caz in care ajungi la prima varianta.
Nu cred ca este o clienta obisnuita.
Prietena ta trebuie sa se pregateasca pentru o mica batalie, cu ce arme ea stie. In orice caz cu mai multa dragoste si mai putine reprosuri zic eu dar vigilenta trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Alinas,ceva noutati?

Mergi la inceput