ATI FACE ASA CEVA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Alta solutie, daca vreti: nr. era inregistra in memoria telefonului?
Mai erau missed, received, dialed calls de la nr. despectiv?

daca nu mai erau, ii poate lua desfasuratorul anexat facturii, sa se lamureasca daca au mai conversat sau a fost doar o gluma proasta.....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Faceti loc ! Sunt experta in asemenea probleme ! Acum, eu nu stiu ce e in casa oamenilor si nu ma risc nici macar sa-mi dau cu parerea, tocmai pt. ca stiu unde se poate ajunge. Dar daca sotia se apuca de cercetari, atunci trebuie sa fie si pregatita sa afle si sa accepte eventual adevarul. Eu de la o chestie din asta...cine-o fi, cine suna, cine da mesaje...am aflat ca sotul meu avea o relatie cu o colega de serviciu...si de aici nu mai dezvolt ca nu mai are rost. Acum suntem divortati.

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu nu sunt experta in chestii de felul asta. Dar meseria tipului (vinzator de parfumuri) nu e una usoara din punct de vedere al relatiilor umane.
Eu cred ca n-are rost sa se agite pentru o isterica.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by casandra

Cand eram prin liceu trebuia sa plec intr-o tabara, noaptea. In noaptea aceea n-am dormit, de teama sa nu pierd trenul. Si, ca sa nu ma plictisesc, am luat cartea de telefoane si am inceput sa sun. Daca imi raspundea cineva, spuneam ca vreau o butelie. Imi dau seama ca e absurd, dar atunci m-am distrat.

off topic si eu am facut la fel ca tine dar eu sunam si intreab "ce ora este?"

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Uitati faza...

Stateam cu sotul pe canapea, telefonul meu pe masuta in fata noastra cand... bip. Ma uit, numar necunoscut. II zic sotului, zice eh, poate e greseala... (desigur ca eu in locul lui deja luam foc). Peste inca un minut, iarashi bip. Dupa inca un minut, iar. Eu deja ma stresam groaznic, zic: ce ma enerveaza fazele astea!! El: pisi, te suna amantul... (razand, in fine, sunt gravida in luna a noua) de ce nu suni sa vezi cine e?
Eu zic: suna tu!
El suna... raspunde un tip cu "daa?" sotul meu "care da, ca mi-ati dat trei bipuri"
Ala: cu cine vorbesc?
Sotul: cu Ion Iliescu, ce p mea vrei la ora asta?
Ala injura si inchide.
Dupa 10 min a mai dat un bip, sotul l-a sunat din nou si mi l-a dat si mie sa-l ascult, e probabil beat.
Inca da bipuri.

Pia eu in locul sotului faceam crize de isterie la faza asta. Si faza e ca nu am ce sa-i fac idiotului care face de-astea (desi daca aveam alt sot puteam sa am probleme mari, nu?) nu pot sa aflu cine e sau sa depun plangere la politie.
Scuze de off-topic!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Initial creeata de alinas

tocmai mi-a povestit o colega ca ieri noaptea pe la 12 primeste sotul ei un beep.el deja dormea asa ca a verificat ea.avea o presimtire si a sunat a doua zi la acel numar,surprizaa;era o tipa.il intreaba pentru ce primeste el beep la 12 noaptea de la o tipa.el spuna ca nu stie cine e.tipa o suna iarasi,de data asta vorbeste cu ea,o intreaba ce vrea de la sotul ei,la care tipa:a,nu stiam ca are sot.sotia face o criza,sotul spune ca nu avea ce sa umble la telefonul lui.voi ce credeti:avea drept sa verifice?si voi ati crede daca tipa ar spune ca asunat la 12 noaptea pentru a comanda niste parfumuri?(ca sotul e distribuitor).mie mi se pare o ora la care nu suni decat cand ai o urgenta,si suni un prieten bun,paritii,politia,repet daca e o urgenta.voi cum vedeti situatia?are motive sa fie suspicioasa?

daca situatia descrisa e exact asa cum s-a petrecut, e ceva necurat la mijloc: el spune ca nu o stie pe ea, dar ea stie ca el vinde parfumuri si ca nu e casatorit. El, ca sa scalde iapa, zice ca problemele nu trebuie cautate cu luminarea (vezi, ce-a cautat sotia in telefonul lui)....

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu zic ca o persoana care n-are nimic de ascuns nu face crize cand i se umbla in telefon.in schimb cineva prins cu musca pe caciula.....

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescugeorge spune:

Am citit mesajele ,parerea mea e ca ,,tipa" in primul rind ar putea sa-si dea seama ,fara detectivi ,despre ce e vorba:daca sotul ei se comporta OK, in ceea ce priveste casnicia sau nu,daca sunt probleme atunci e de discutat...
Sa nu uitam de oameni care vor sa faca rau pentru ca asa se simt bine,sa sufere si ,,capra vecinului",de cei care se distreaza facind pe altii sa sufere si apoi chestia cu amanta.
Chiar daca ar fi amanta sa nu uite ca ea e sotia si are mai multe atuuri deci o amnta ,sa le folosasca!
Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Parerea mea este ca sotia prea a luat totul in serios si face din tintar ,armasar.Faptul ca o tipa a dat beep sotului ei nu inseamna ca el o inseala, poate fi o clienta care vrea sa-l desparta de sotie, pentru a putea fi cu el impreuna.
Eu personal nu am trecut prin asa ceva, dar a trecut mama mea.In primul an al casniciei ei pe tata il sunau o duzenie de tipe.Dar mama nu a facut isterii, dar a incercat sa se uite la toate acestea real si pina in ziua de azi ei sint impreuna.
Inainte de a face concluzii trebuie sa intelegem esenta.Citeodata concluziile pripite pot fi gresite!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

deci cum mai stau lucrurile.sotul acuma nu mai lasa mobilul la indemana,il ia cu el si la baie,doarme cu el in buzunarul pantalonilor.dar tipa aseara l-a asteptat sa adoarma si cand sforaia tun,i-a scos telefonul din buzunar fara ca el sa simta si a verificat.tipa l-a sunat iar la 10;30 seara si el a ajuns acasa la 1 noaptea.mi se pare prea mare coincidenta.si mi se pare penibil modul lui de a se ascunde asa.el o cunoaste pe tipa,ii vinde parfumuri dar atunci a spus ca nu stie al cui e numarul,nu ca nu o cunoaste.

Mergi la inceput