Nazdravani de aug-sept 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

flori, pai cand dparme andrei si suge iris, io ce sa fac pe la pc ... ma apuca nostalgia...

cu steriletul nu trebuie oricum sa astepti primul ciclu?? mie asa mi-a zis...

fetele... ce ziceti de un mers la circ?? io tare as vrea sa vad spectacolul asta cu tigri... na, comenteaza tati langa mine ca-s ticnita. da' oare e imposibil s-o iau si pe iris??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

N-am citit ultimele postari, dar revin.
Doua lucruri vreau sa spun: primul, sa va rog sa imi tineti tare de tot pumnii in zilele urmatoare, mai ales luni, ca sper sa mi se indeplineasca dorinta de Anul Nou (Doamne, cat as da sa se implineasca!) - stiti voi despre ce e vorba, mai ales Oana-Noemi si Irinuca de acum cateva luni - NU, Nu e un bebe, stiti voi ce e... Sper sa imi iasa socoteala, asa ca tineti pumnii bine de tot ca sa confirm ca a iesit
Al doilea lucru: sa va anunt ca de azi am fetita mare, nu mai am bebe mic - azi am dat obiectele de bebe - a se citi patut, scaunel cu masuta.... Pe Eliza a apucat-o nostalgia - ca e patutul ei, ca ce fac cu el.. A vazut scaunelul cu masuta, i s-a facut foame "Vreau sa paaaaapppp!" Doamne ce de loc am in debara!!!
Abia astept sa termin de rearanjat camera Elizei (a se citi remobila, ca la zugraveli nu ma mai bag in urmatorul cincinal, oricat ar zbiera peretii!!)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

anka, io tin! nu stransi tare, asa cat trebe ca sa iasa!
apoi spor la aranjat camera!

Noi am trecut ultimul hop in drumul de la bb la copil: am scapat de pampers si noaptea!!! a stat mama cu ea 2 nopti, noi am fost plecati si n-a stiut ca eu ii mai puneam scutec, ca doar nu mai facuse noaptea de vreo 2-3 luni, asa ca a indraznit...apoi am lasat-o si eu. Acuma numai daca or mai fi accidente, altfel e ok!

Gata, suntem copii mari!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Buna dimineata...catre pranz:D.
Bine v-am regasit, care pe unde..si bine sa va regasim ori de cate ori om mai veni pe aici:).

Cristina, vad ca problemuta cu constipatia inca eggzista ...incearca sa-i dai sa rontaie morcov crud..sau ras...sau suc de morcov proaspat...este numa' bun in astfel de situatii:). Noi ne-am reprofilat ....suntem iepuri...si nu ne e rau deloc::)).

Apoi...am mai "infiat" un suflet...al doilea dupa broasca testoasa Micky care nu a avut trai lung la noi in casa...(ce-i drept era numai cu imprumut sa vedem cum ii place moimei)...acum avem una bucata porcusor de guineea la aprox un kg...este de angora si super bland...nu roade...nu face mizerie...l-am educat:)))...si este intr-o continua alergare cu amazoana...ea-l hraneste (adica varsa toata cutia in casuta lui Bamby...ea la botezat (deh...desenele animate:))..)...ea imparte generoada cu el marutul si morvovul...pe principiul o gura ea...o rosatura el...acum am "indoctrinat-o" cum ca nu-i bine asa...fiecare trebuie sa aiba marul lui si morcovul lui...da ea tot generoasa...merje pe jumatati de masura:)))...adica juma' de mar ea...juma' porcutsul...si (imbucurator) jumatatile apartin fiecaruia.

Alte ispravi...suntem in rolul aluia care iarna-si facea car si vara sanie...Explicitez: nu-i zi de la Doamne Doamne in care sa nu vrem sa iesim cu "iolele" afara...(a primit role "siliconate":D...de la nasa-sa si nu-i chip sa nu iasa cu ele afara...noroc ca n-a nins ca si pe gheata ar iesi)...Declar cu mandrie materna (dar si cu ceva invidie ) ca fii-mea la 2,4 ani merje pe role cu roti de silicon infinit superior (ce expresie:))) ma-sii care are 37...:))). Cu alte cuvinte am una bucata copil cu echilibru perfect si stabil...ceea ce nu poate decat sa ma umple de bucurie..asta am urmarit...asta am obtinut.

Buun...apoi suntem ocupate sa-i tinem Ancai pumnii...sa-i iasa ce-a vrea ea cum a vrea ea....asteptam raspunsu' de la Viena...Doamne Ajuta!...ca nu i-ar strica amazoanei sa creasca "acolsha"....apoi pentru ca ne-am pricopsit cu ceva terenuri in Cluj si inca cateva cu care ne vom pricopsi cu ajutorul Domnului ...ne gandim f serios sa ne facem casa acolo si incetuts..incetuts...sa ne trajem pe Campului cu tat cu copil si cu job...apoi cred ca a fi vremea sa va dau Startu' la "chibitsat" de pe marjine pentru BB2...ca Iona aasa vrea sa mearga la "magasin sa cumpee copii sa bobeasca cu ea"...deci cum un copil poate costa mult peste bugetul nostru...cred ca-i timpul sa i-l facem noi:))).

Cam asta la capitolul dorinte:). Ca sanatatea e a mai arazatoare dintre ele si nu o mai amintesc de fiecare data:).

Noi ne inscriem in clubul copiilor cu nabadai la 2 ani (criza aia mult trambitata se pare ca nu-i poveste:)))..)..dar bazdacii apar mai ales la iesitul afara....ca-i copil solar si ea vrea in "pampuci" si cu "paaia de pai"...mda..asta cand nu vrea in "tandalute"...si sa te tsii circ...cu plansete si nervisori...noroc ca reactioneaza la time-out...ca altfel imi vine sa ma urc pe ceva ziduri:).

De crescut a crescut da-i slabanoaga...mananca de rupe da ce sa fac daca nici nu sede locului..are 12,1 kg (in toamna avea 13) si 91 cm (in toamna avea 88). Oricum o prefer asa decat cum i-i fetita unor prieteni care in martie face 3 ani si are avea in august 24kg...si 92cm...si saracutsa abia poate indoi genunchii ca de aplecat nu mai vbesc. Si-i frumoasa si isteata de numa..:). Deci...mai bine copil "tsipar" decat probleme cu greutatea prea mare de la varsta asta...grai intelepciunea din mine in dulce grai ....romanesc:).

Cam asta are fi...(pe langa faptul ca ne uitam cu ioana la pozulicile voastre...ii lesinata dupa bebei si copii ...se reflecta asta si in grija cu care da papa si vede de "copii mieu" (papusile).

No bun...si pentru ca ce-i mult strica...(sub aceasta cujetare se pot citi cele ce urmeaza...is undecover: vrea mihaiu la calculator...nu-i pic de mancare in frigider si trebuie sa gatesc...tre sa iasa cupilu afara...tre sa fac piata si ....intr-un final apoteotic sa fac si io cele ce se fac duminica seara avand in veder ca maine-i luni si merjem la munci)....va pupam cu tot dragul si va dorim multa, multa sanatate:).

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

Mergi la inceput

flo, mi-a placut "copil tip tzipar"... si noi tot pe-aici suntem, cu 13 kile si ceva...
suc nu vrea de morcov, ala e cah. in schimb bea la greu para+mar+portocala... dar tot nu se simte efectul.de doua zile ii dau iar lactulose, si am reusit un kk moale. sa vedem azi ce iese.
daca n-ar avea atati pitici pe creier, am rezolva-o cumva... dar ma dispera cu mofturile lui.
ciocolata mananca... dar de ce n-are efect laxativ nu stiu. miere nu pune gura... stafide sau kiwi nici macar nu le-a gustat, is "cah"... hai, cand le gusta si le scuipa inteleg ca nu-i plac, da' cand le refuza ca nu stiu ce are culoarea mor!
amincercat sa-i schimbam si cerealele. ca m-am saturat eu de atatia fulgi galbeni. am luat bilute cu cacao, ineluse de la nestle.. le-a papat mami, ca andrei le-a zis "cah" si n-a pus gura...
nu mai stiu, astept acum, poate ii trec si crizele si mofturile...

dar a inceput sa aiba "sentimente" pt sor-sa. vine cand o alaptez, ii face "ma-ma" si o pupa pe cap. sau se intinde langa ea si o mangaie... ieri seara era iris sprijinita pe burta mea, si piciorusele langa. vine si andrei si se aseaza pe partea cealalta in aceeasi pozitie, nas in nas cu sor-sa. radeau amandoi, unul de celalalt, si io plangeam ca proasta. ma rog, am pus-o pe fondul zilei de ieri, care a fost plina de tristeri aduceri aminte... abia m-am abtinut sa nu plang toata ziulica...
sa revenim la crestii mai vesele. alex, vecinul nostru, e indragostit iremediabil de iris. ar face orice numai sa-l lasam s-o vada sau sa o atinga pe picioruse. e terminat daca o gaseste fara sosete... i-am zis in gluma ca i-o dam lui... ei, si cine voia la plecate sa o ia acasa??? dar avem paznic.. andrei s-a pus de-a curmezisul cu un NU hotarat. iris e a lui . vai de ea saraca cand si-o aranja vreo intalnire , io stau calma, ca se ocupa andrei de respectivul...

ah, si uite, ma lasa memoria.. cine cauta schiuri pt copil???
am vazut pe o oferta in carrefour, schiuri 70 cm... cele mai mici...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

bravo silvi, mihaela, aveti fetita mare si cuminte, fara pishu noaptea.

ankalaura tinem pumnii, cum sa nu, da nu stiu pt. ce, neuronul meu obosit e plecat, d-apoi sa-l mai pun la treaba.

cristina pupici la fratior protector, manca-l-ar mama pe el.

pupici si la amazoana sportiva, "rolista" s-o faci mami...

am mai pus niste poze tot de la botez: http://community.webshots.com/photo/546233058/2564661890079451598cdBxEw
si unele prospaturi de ieri aici:
http://community.webshots.com/photo/546600874/2113891440079451598SHKUlz

v-am pupat
flori, alexandra (22 sept 2003), mihai si gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

flori, is mortali ma... vreau sa zic ca i-am deosebit inainte sa vad ca mihaita era in rosu... ca seaman gabita din ce in ce mai bine cu tati. asa ca ramanem la cererea de schimbat ginere, nu de alta, da gabita are mutrita "olteneasca"... marim procentul de gene din zona...

sa vedeti, azi faceam suc pt andrei... imi amintesc de morcovul lu' flo... hai sa bag si doi morcovi la storcator.. a intors andrei sucul ala pe toate partile, era ceva schimbat, cu chiu cu vai l-a baut in cele din urma. dar i-am otrit si irisucai o lingurita, sa o testez daca seamana cu fra-su. nu de alta da andrei mai ca a vomitat la 4 luni primul suc de morcovi... reactia lu fi-mea.. identica, parca ii dadusem otrava!! a scuipat tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Fetelor, hazlii momente mai povestiti. Haiosi foc copiii astia mici. Dar pe Andreea mea de ce n-ati pus-o draga la suriori cuminti ca nu ma mai joc? Ea e asa atenta cu sora ei, tot timpul o mangaie, o pupa, si pe frunte, si pe obrajori, si pe maini si in talpi, peste tot. O piaptana, ii face si baie, ii da si sa manance. Asta mica nu lasa sa se apropie nimeni de ea s-o smotoceasca dar pe sora ei o lasa sa-i faca orice, rade la ea iar Andreea e fericita ca o face pe surioara ei sa rada.

Roisin, multumim de aprecieri, foarte dragut din partea ta sa ne lauzi asa.

Am vazut si noi pozele Cristinei, Iulianei, Ancai, Mihaelei (le-am revazut), urmeaza sa ma uit la gemenii lui Flori si la pozele puse de Danat, ca sa nu raman in urma, sper sa nu se scoale vreo mandra.

Numai bine si aveti grija de copii pe frigul asta. La noi acum se aude vantul parca am fi intr-un film de groaza. Abia astept sa ma bag in pat.

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Am vazut pozele lui Raducu de Craciun si revelion, am vazut finutzul lui Danat, frumusel intr-adevar, am vazut gemenii la botez (sa le fie de bine) si pozele recente.

Floarea Soarelui, m-am speriat cu 24kg la 3 ani mi se pare enorm de mult. Noi am fost la control zilele trecute la Dr. Culcer si i-am zis a mia oara ca Andreea e slaba (are 11Kg cu cateva tzoale pe ea), ea imi spune ca e bine, ca-i bine proportionata si s-o las in pace asa cum e, mai bine slaba decat obeza, asa mi-a zis. Sper ca stie ce zice.

Bravo Silvia, fara pampers non stop. Speram si noi cine stiecand ca Andreea de la un timp face mofturi la stat pe olita.

Roisin, cu mancarea la mine mai merge dar eu m-am saturat de strans jucariile. Parca vrea sa-mi faca in ciuda, asa face, le imprastie pe toate, si avem doi saci cu jucarii, mor cand o vad cum le imprastie pe toate si apoi nu se joaca cu niciuna. Si sincer nu le-as mai strange daca n-ar face amandoua frimituri de la biscuiti, paine sau alte cele si trebuie sa aspir zilnic.

Hai ca m-am luat iar la vorba.

http://community.webshots.com/user/ArnautuEmmaGabriela
http://community.webshots.com/user/iuliana76
http://community.webshots.com/user/andreeaalexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Sergiu are 13.6kg si vreo 91-92 cm. In utlimele 5 luni n-a mai pus nimic pe el ca si greutate, e stationar in schimb s-a inaltat.

Saptamana asta il inscriu la gradi . Cica e batalie pe locurile de la asta pe care am ochit-o eu si de pe acum se poarta discutii.

Mergi la inceput