Nazdravani de aug-sept 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anny, cam asa atarnam la cantar si noi... acum la sfarsitul lunii o sa-l traumatizez cu masuratul, ca trb sa dam si raportul la vaccin cat suntem de luni...

ma, io sunt ofticata... de ce ma e lipsa de originalitate pe-aici pe la clubul scutecelor?? nu mai zic ca, dupa ce ne-am transformat in nazdravani a incaput mai toata lumea sa-si redenumeasca subiectul, dar acum vad ca nu mai suntem singurii nazdravani .
macar ramanem singurii cu site...

iuliana76, cum ma sa n-o trecem la suriori cuminti??
la jucarii intinse prin casa io am schimbat tactica... toate pe balcon frate. dimineata cand aerisesc isi inhata vreo doua trei, cu care se joaca in ziua aia... a doua zi, altele... pai nu mai pot, cedez nervos daca t9oata ziua strang jucarii!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Cris, nu te oftica mey!
dupa 2 anisori, cam toti devin "nazdravani"

ia colea, sa -ti treaca, sa ierti biata mamica, care a indraznit...sa "plagieze"

hai ca dau si o bere,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

anka, cum a fost azi?

iuliana76, va pupam cu drag chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faceti. am sa ma uit si eu la poze, sa vad cat de mari s-au facut dom'soarele tale scumpe.

de dana-ene stie cineva ceva?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, da, eu mai stiu de Dana Ene. Am fost aseara la ea, era ok, tre sa stea cuminte in pat, are colul scurt si nu vrea sa nasca inainte de 1 februarie. Oana e la bunici, e tare fericita acolo. Cam atat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pupe pt Dana-ene te rog sa-i transmiti adameasca, sa fie cumintica si sa faca provizii de enerjie pentru dupa ce se va naste bebelina! Nastere usoara!!!

Si Raduc e inaltutz, are 97 cm si cca 15 kile. A stagnat si el de vreo 2 luni la cantar, in schimb s-a inaltat. Altfel, smecherii si progrese pe zi ce trece. Despre iesirile de personalitate nu mai zic, avem si noi de-astea, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am copilas intelegator si nu protesteaza prea mult daca vede ca nu e voie ceva si-i explic de ce.

Pupe !

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

multumim adameasco! Le pupam pe fete si ii tinem pumnii danei! Sa ne tii la curent cu aparitia Roxanei, ok?

danat ce inalt e raduc!
Silvia are abia 90 de cm, la greutate e tot pe la 12 kile juumate. nu stiu cum, dar nu mai pune nimic pe ea, desi mananca bine.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

He, he, he... Noi suntem fotomodele. Pardon, fiica-mea, pentru ca eu nu am mai mult de 1,62... Ea are exact un metru, masuratoare executata de doua ori la medic, de altfel, el mi-a zis din prima ca are inaltimea unui copil de 3 ani... Barbatu-meu e disperat, zice ca daca creste incontinuu si nu se mai termina?:)))). Ei, asa au ei perioada, cand cresc mult, cand stagneaza si tot asa. Si la kilograme stam bine, zice medicul: 14,800! Dar nu prea se vede, ca e lunga...
Ce sa va mai spunem despre noi... Pe zi ce trece, facem tot mai multe prostioare, mintim nevinovat (Teodora, ai fost azi afara la copii cu Ana? NUUU! Ti-a dat Ana sa papi? NUUU! etc.etc.) Ma minte ca face caca de zece ori de cand ajung acasa, fiindca stie ca urmeaza un dus rapid care e finalizeaza intotdeauna... cu o baie clocotita! fetelor, m-a innebunit cu baia! Ar vrea sa stea tot timpul in cada!
Si noi mergem din toamna la gradinita. Nu am inscris-o inca, am vizionat cateva si înca nu m-am hotărât: am doua preferate si probabil ca le voi mai face o vizita curand ca sa ma decid.
Am fost si la munte 4 zile saptamana trecuta (mai aveam 4 zile de concediu din anul trecut si daca nu le luam pana pe 31 ianuarie, le pierdeam), la Cheia, si a fost de vis!
Apropo, vreau si eu sa stiu unde o pot tunde pe maimutica, la o frizerie de copii, undeva... ma poate ajuta cineva cu o adresa si un nume?

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Georgiana eu l-am tuns mereu pe Raduc la Ciufolici (vezi ca au si site unde gasesti adresele), adica au prin Amzei un salon si celalalt linga parcul de la Bucur Obor. Ce sa zic, eu am mers la ei nu ca m-ar fi dat pe spate cu serviciile (nu comentez asupra preturilor ) insa Raduc sta cuminte acolo, masinaria de tuns nu face zgomot decat ca o musca si nici nu am auzit de alte frizerii pt copii, din pacate! In we este foarte aglomerat, asa ca noi mergem in timpul saptamanii seara.
Pupicei Teodorei-minciunica si inaltutza ! Si barbati-miu se sperie uneori de ce lungutz e Raduc, ca ce ne facem daca o sa creasca tot asa? Haha! Cum ar fi fost sa spuna si ai lui asa cand era mic? Ca doar a depasit 1,95 m

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, sunt aici... cuminte.

Mai arunc din cand in cand un ochi sa vad ce faceti.

Fiti linistite, dau eu de veste cand o sa nasc.
Deocamdata sper sa mai stea cuminte Roxana, fiindca e micutza si nu vreau sa stau in maternitate mai mult decat este necesar.

Asa cum va spunea si Ileana am colul f.f.f. scurt asa ca sunt in pericol sa nasc mai devreme.
Ce trebuie sa fac ? NIMIC... sa stau linistita in pat.
Din pacate daca nu stau cuminte incep durerile si contractiile, asa ca daca vreau sa nu nasc, n-am ce face si ma conformez.
Sper sa rezist eroic pana pe 1 februarie cand am stabilit cu doctorul sa merg la control. Atunci vom fixa o data exacta in care ma voi infiinta dis-de-dimineata la maternitate, ma voi interna si o sa ma opereze.
Aaaaaaaaaaa.... pai da, fiindca alta belea: cica in maternitate nu mai exista anestezist de garda.
Asa ca-i musai sa ma apuce nascarea in timpul programului de 8 ore... deci tocmai de-aia e de preferat sa se implineasca un scenariu de genul celui de care va vorbeam.

Fetelor... si mi-e un dor de Oana mea de nu mai pot. O am la ai mei de 2 saptamani jumatate, vorbesc zilnic de cateva ori la telefon, dar nu imi ajunge. Nu mai pot de dorul ei... ma inmoi toata.
Din pacate nu pot sa am grija de ea, trebuie sa stau la pat...
Si ei ii este dor de noi, ar vrea sa vina acasa...
OFfffffffffffffffffff !

Despre Oana...

E super vorbareata, stie o gramada de cantecele si de poezii. Povestile pe care i le citeste mama le cunoaste pe de rost, in plus mai si inventeaza: cica a fost ea la nunta Albei-ca-Zapada cu Printzul.
Face si nazdravanii, ca nu cumva sa nu se incadreze in profilul gastii .
E foarte mancacioasa, dar nu se cunoaste absoolut deloc, e slabanoaga .

Am pus cateva poze cu ea facute in IANUARIE 2006 (intr-una este dupa ce s-a rujat cu un pix , iar in alta o puteti admira cum arata dupa ce s-a imbracat SINGULA ).

Va pup !

P.S. Cristina... e asa de scumpa Iris... !

Daniela (37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Ola fetitzelor!

Dana Ene - ce ma bucur sa te mai "aud"!Dimineata ma gandeam la tine si eram un pic ingrijorata.Hai ca mai e putin pana pe 1.Rezista eroic!

Eu am azi 16 saptamani si aseara mi-am visat fetitza (da Doamne sa o fi vizat chiar pe ea!).Era atat de draguta!Si o nascusem direct de 4 ani si era nazdravana si facea traznai...

Raducu e in continuare deosebit de vorbaret si toata ziua inventeaza diverse jocuri dar cel mai mult ii place sa jucam pe roluri diverse povesti sau desene.Dimineata el era lupul si eu scufita rosie, aseara el era Pongo si eu Cruela si ma musca de picior.Ieri eu am fost Bruce si el Nemo si..mai avem.
De la un timp e disperat sa coloreze si i-am scos la imprimanta (am muncit 3 ore sa ii gasesc pe net si sa le aranjez frumos!!!)vreo 200 de pagini cu personaje din desene si ii mazgaleste pana nu mai poate (face o "mazgalie").

De la 1 februarie mergem la gradinita.Am una particulara si ieftinuta chiar in coltul strazii mele si am hotarat sa incercam si variana asta pt. ca tare se mai plictiseste in casa cu soacramea.
Sunt 9 copii in grupa,au 3 mese, gradi curatica si draguta.Programul "educativ" pare cam prea avansat pt. grupa lui de varsta (adica imi baga directioarea in fata caietele dupa care vor "lucra" care erau cu formari de multimi si decupat dupa linii punctate si alte lucruri "savante" pe care nu cred ca le-ar face Radu chiar acum).Ce e fooarte nasol e ca au doar o curte fooarte mica si atunci cand scot copiii afara (iarna nu ies din gradi)ii duce cu autobuzul in Cismigiu.
Eu cred ca il voi lasa aici pana la vara(sau pana ies in concediu prenatal)si din toamna il dau la una de stat (tre sa umblu sa o caut de urgenta!)

Sunt oricum super emotionata si mor de frica.Il dau la program lung de la inceput si tare ma tem ca nu va dormi, ca nu va manca...of, of,of.

Va pup mult, mult, mult.

Irinuca 16+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput