Nazdravani de aug-sept 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamh spune:
mai mai, uite ce burtici harnicute avem
, intra amandoua
.
irinuca... hehe... pana e fi-ta de 4 ani.. sa vezi ce-o mai speli la fundulet.
mai, si io, ca proaspata mamica de fetita, dupa experienta cu baietel, URASC KK!!! intra frate prin toate gaurile si cutele, spal la ea de-mi vine rau. si ieri a facut de 3 ori, de-ala pana la buric. neiesit din pampers, da' pitit prin toate cotloanele... si ma uitam cu jind la andrei, care se aseaza pe olita singurel... cand o veni si ziua aia...

dana, cum naiba sa nu fie anestezist de garda?? si daca e vreo cezariana de urgenta (nu ma mai gandesc la epidurale) noaptea, ce naiba fac , o taie pe viu!?!?!
ma, am vrut si eu sa ma uit la noi pe site, sa vad ce greutate aveau fetitele... si constat ca bate vantul pe la statistica, n-am pe unde sa compar si io schilodenia e copil. voi nu mai aveti notate greutatile din fiecare luna? sa le trecem pe-acolo...
sa mai amintesc de
, povesti de la nastere...???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Da, ma, Cristina, zi si tu
. Asta-i situatia cu anestezistu'.
Tara lui Papura-Voda, ce sa mai comentez
.
Acum eu sper sa mai rezist, vad ca nici burta nu s-a lasat de tot, nici dopul n-a picat... poate mai sta cuminte fata.
Irinuca, si eu ma gandesc la tine foarte des. Sa ai grija de tine si de Raluca
!
Aseara am fost la Oana. Tare rau e fara ea...
Le povestea bunicilor cum o s-o pape mami, o sa intre la mami in burtica si o sa se joace cu Sansana "micaaaaa si dulceeeeee".
Daniela
(37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
Dana, facem galerie sa mai stea Roxanica in burtica.
irinuca, hai ca ai trecut de hopul cel greu. Cum mai stai cu greturile?
Vad ca vb. de greutate si inaltime. Eu cred ca Emma nu depaseste 90 cm...cred ca nici 90 nu are. Are in jur de 13.200. E slabanoaga. Nu sta locului deloc si nici nu vrea sa manince citeodata. Cu carnea trebuie sa ne luptam, dar maninca bine creveti, carnita de pui facuta la cuptor, cremvusti. Are mofturele:(. In ultimele vreo 5-6 luni nici ea nu a mai luat nica in greutate, numai ca atunci cind a avut infectie la ureche, a slabit juma de kil, deci oarecum a recuperat.
Cu vorbitul tot asa sta, numai ca mai spune fraze scurte noi si cuvinte in engleza. Lenesaaaa...aoleu.
Daca cu vorbitul nu ne putem lauda, atunci sa ma laud ca de cind nu i-am mai pus diaperi ziua, nu a mai fost nevoie sa ii pun nici noaptea. Adica, ea nu a facut niciodata in pat si am terminat cu diaperii definitiv si ziua si noaptea.
La gradinita cica e mai bine, numai ca parintii unui pusti nu vor sa isi mai aduca feciorasul din cauza Emmei ca l-a zgiriat de vreo 3 ori:). Educatoarea mi-a spus ca de vreo 2 saptamini e tare cumintica, nu mai musca, zgirie sau bate numai ca a avut ghinionul ca, atunci cind au venit parintii la gadinita, Emma a venit din spate si l-a impins. Asa ca, oricit a vrut educatoarea sa ii convinga ca mindra mea s-a cumintit, nu a putut sa ii faca sa se razgindeasca. Cica s-ar putea sa vrea directoarea sa vorbeasca cu mine, dar sa nu imi fac griji. Asta e, ce o fi o fi.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
iuliana spune:
Am venit de la gradinita si iar mi-a spus educatoarea ca a fost cuminte. Dar cica ea e singurul copil care musca si batea. Mi-a explicat educatoarea ca asta s-a intimplat din cauza ca nu stia sa spuna care, ce si cum si ca acum, de cind a invatat cuvinte si expresii in englza, le zice "go away, no touch, stop it etc" si ca e f. in largul ei cu copiii si iubitoare, cooperanta si ascultatoare. Mi-a spus ca a si scris o hirtie directoarei cum ca Emma si-a improved comportamentul, ca nu mai e timida si ca se joaca frumos cu ceilalti copii etc. Are pe boy-friendul ei:), Logan, care e un copil asa de blind, dupa cum l-am vazut eu, frumusel tare (blondut cu ochii albastri:) si care toata ziua se joaca cu ea si ii zice Emmei c'mon:). Ma distreaza tare sa o vad ca trage mai mult sa se joace cu baieteii:). Deh, ea cum e "tinara si nelinistita" trebuia sa isi aleaga un partener de joaca mai domol
.
cristinamh spune:
iuliana, pai si ce-ar trebui sa faci tu ca sa fie emma cuminte?? adica nu vad cu ce scop discutia cu directoarea... bine macar ca s-a mai linistit.
dana, sa inteleg ca, daca au vreun caz grav, urgent, accident de masina la 3 dimineata, ii pun cloroform la nas ca pe vremuri ca sa-l opereze??
hai sa va povestesc baita de aseara... cand si-a gasit andrei o noua jucarie. cum spuneam, baita irisucai ii facem toti trei. cum vede ca dezbrac fata, andrei alearga in toate partile. aduce folia, buretele de pus sub cap, samponul si sapunul. apoi isi ridica manecile si asteapta. cadita. ca pe-asta nu o poate aduce el.
de obicei se balaceste cu mainile in apa siu-i numara sora-sii degetele de la picioare. cine stie, sa nu-i pice vreunul si sa nu fim pe faza. dar aseara se juca cu samponul, il facea submarin. pana a descoperit alta chestie. ca sor-sa oricum da din picioare, daca pui si bidonasul in raza ei de actiune, o poti antrena la fotbal. ca da direct in el... vreo 5 minute, cat am balacit fata, a ras andrei in hohote. sa vedem daca in seara asta mai tine minte, si se repeta spectacolul.
in rest, toate bune si frumoase, o mangaie si pupa cand are el chef. a facut pasiune pt toate jucarelele ei... inclusiv caruselul, care se muta din cand in cand si pe patutul lui.
iris creste vazand cu ochii... se suceste prin pat, inca nu se intoarce, dar se roteste in jurul fundului propriu... scote cate un EEE cand e bagata in seama, si adora sa stea dezbracata. iar la baita e in mediul ei... na, doar e scorpion cu ascendent in rac... doua animale cu coada...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
irinuca spune:
Iuliana - sar'na de intrebare....nu mai am greturi!!Uraaa!!!Nu mai vars de vreo saptamana, am reinceput sa beau si cafelutza de dimineata si sunt bine.Mi-am reluat si obiceiurile de la sarcina trecuta...mananc cate un maare castron de inghetata in fiecare seara...
Noi ne luptam sa-l facem pe Radu sa o primeasca onorabil pe sor'sa (!!??)in famelie asa ca trebuie reorganizata toata casa.Patul lui de BB i l-am da ei dar nu putem chiar atunci caci va avea o pica pe ea...Asadar, vran nevrand ne-am apucat acum sa cautam modele si saltele si toate cele sa-i facem/ cumparam baiatului pat de "copii mari".
Zilele trecute a scos mama din pod toate zuzetele lui si ale nepoatei mele (erau vreo 20 intr-o punga) si el le-a ales pe cele "urate" si a decretat generos ca p'alea i le da sorasii.La fel face si cu jucariile.Ce se strica sau e mai nasol, zice ca i le da ei.
Am fost aseara la Cora si ce credeti ca mi-a cerut sa-i cumpar??? "Paine cu purici murdari" - adica cu mac!Am ras de-am murit!
Va pup si sa-mi tineti pumnii pt. luni la prima zi de gradi ca-s terminata de emotie.Si Dariei sa-i tineti ca si ea se duce la gradi tot de luni!
Irinuca 16+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
dana_ene spune:
Irinuca,
de milioane faza cu "puricii murdari"
.
Ma bucur ca ai scapat de greturi. Bravo !
Eu prin saptamana 19 tot mai aveam
...
Iuliana, nici Oana nu are decat tot vreo 90 cm, dar sigur cantareste maxim 12 kg.
Nici ea nu sta absolut deloc locului. Asa ca nici o sansa sa puna pe ea, cu toate ca mananca foarte bine.
Si atunci cand se joaca cu ceva pentru mai mult timp, din cand in cand o apuca saritul in sus ca o mingiutza.![]()
Cristina, treaba cu anestezistul e in maternitate, nu in spitalul judetean.
In Buzau sunt doua cladiri diferite, situate in locatii diferite.
Maternitatea e cea care nu mai are anestezist de garda.
In spitalul judetean nu cred ca au aceleasi reguli.
Azi am primit din partea Oanei un raspuns tare scump. Am intrebat-o cine face parte din familia ei si mi-a raspuns: mami, tati si Sansana.![]()
Daniela
(37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
Sa va zic ce ma distreaza la Emma. In loc de v zice b (spanioloaica o face mama:) si in loc de f zice p. Asa ca vale e bale, vintul e bintul, vino e bino, frig e pig
, frica e pica etc. Noroc ca eu ii stiu traducerea:), altfel nu a intelege :).
Mie nu imi vine sa cred ca se poate intimpla ca o maternitate sa nu aiba anestezist. Dar daca, Doamne fereste, naste una la urgenta sau se intimpla ceva, ce fac astia. Au innebunit!!!
Cristina, ma tot chinui sa iti raspund. Da, Emma doarme la ea in camera in patutul ei. Ii place, numai ca tot ne mai viziteaza noaptea si asta din cauza lui ta-su care e slab de inger
si nu ii spune raspicat ca ea tre' sa faca nani. Oricum, acum trage ponoasele ca nu prea ii convine sa il trezeasca de 2 ori pe noapte....eu nu ma scol sa o duc in pat pentru ca i-am zis ca si-a facut-o cu mina lui si pentru ca ea nu ma striga pe mine. Azi noapte a venit de 3 ori, iar a treia oara m-am dus eu si nu s-a mai trezit pina dimineata. Ii dau exemplu (la aproape orice
) ca printesele nu fac/sau fac (depinde de situatie) asa ceva si se linisteste imediat.
Parca ma intreba roisin sau danateu (nu mai stiu...memoria, bat-o vina) care mai e treaba. Mi s-au facut promisiuni ca lucurile vor fi dupa cum vreau eu si deocamdata vad ca se tine de cuvint (si cred ca se va tine)... s-a vazut cu cutitul la git si a vazut ce pierde si cred ca asta a linistit situatia. Deocamdata e bine....Multumesc de suport!!!
mihaela_s spune:
dana-ene si irinuca, ma bucur ca sunteti bine.
Tinem pumnii pentru Radu si Daria. Se vor duce impreuna? ma gandesc ca asa ar fi mai usor pentru ei, pentru ca se cunosc, nu?
iuliana, imi pare bine ca sunteti ok. si fetele si tu cu alex. va pupam dulce 
anka, ce se aude? noutati, motive de
?
noi am fost la patinoar ieri, la debrecen. e un patinoar artificial, aoperit, se pot inchiria patine. asa ca i-am inchiriat si silviei, erau cu 2 numere mai mari decat poarta ea. a fost incantata vreo 5 minute, apoi n-a mai vrut pe gheata. 
in rest e nazdravana pe care o stiti, acum e si mare povestitoare. azi dimineata ma intreaba: mama, m-am dat pe bocotan, mai stii? (la cora, in debrecen s-a dat pe tobogan) si am plans, am pecat...stii? ![]()
dar sa vedeti faza tare: statea in usa de la bucatarie, diana vrea sa iasa si o roaga sa o lase. replica silviei: "te las daca pangi(plangi)!"![]()
ieri dimineata imi suflam nasul. ea ma intreaba: ce faci mama? zic: imi suflu nasul. ea: dar asa nu poti? si imi arata cu degetul in nasucul ei
.
Se joaca cu diana din ce in ce mai fruumos, are imagiatie foarte bogata si asta imi place. doar ca diana se plictiseste repede de infinitele intrebari "de ce?" si "ce face?".
va pup, o duminica frumoasa!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
danat spune:
Irinuca bafta lui Radulescu-Banderas frumosu' si sexosu' pt maine, prima zi de gradiiiii
si Dariei asemenea; habar nu aveam ca ei lcuiesc prin aceeasi zona...
Mihaela_s aveti mare grija cu patinoarele astea acoperite...cand vad ce de nenorociri se intampla
....nu stiu parca numai de-astea auzim! Doamne fereste, acum nici sa nu mai iesi din casa nu e o varianta, dar e atit de trist. Ce frumos cred ca e la voi cu fetele care se nteleg si se "provoaca" una pe alta.
Dana-ene daca tot ne mai vizitezi zilele astea, pe ultima suta, eu profit si-ti mai zic odata NASTERE USOARA si BEBELINA SANATOASA!!!! Pupe surioarei mari (de-acuma) Oana-Speedy! ![]()
Cristina cred ca e bes-ti-al Andrei la ora de baitza! Incredibil ca un baietel poate fi asa grijuliu, mamos!
Iuliana ma bucur ca e situatia mai calma si sper sa nu se mai repete niciodata ce a fost acum! Pupe spanioloaicei!![]()
Noi am profitat de soarele asta generos si am iesit pina in Herastrau, l-am dat pe Raduc in gargarite, in masinute, cam in tot ce s-a putut, ne-am si plimbat pe linga lac, era lume multa, se vede ca le-au inghetat oasele tuturor saptamana trecuta.
Abia astept sa vina primavara, dar parca as mai vrea o zapada strasnica, ca in cronicile Narniei (apropos, l-ati vazut?), dar sa fie totul ca in povesti, la caldurica sobei, o tuiculica calda, o papica buna si o saniuta pe care sa o calareasca pe derdelus voinicul nostru. Hmmm, vrabia mihai viteazu'! 
Trezeste-te Dano, ca maine incepe o noua saptamana de lucru iar la servici ma asteapta cu drag cele 14-15 grade Celsius din birou 
Pupe tuturor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)