Nazdravani de aug-sept 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Flori Vazut pozicile! Frumosi cavaleri mai ai, mai!!! Oricum, te felicit ca poti sa faci fata la toate problemele!!

oana_noemi Felicitari pentru noul job si mult succes in continuare!!

Noi deocamdata nu avem vesti senzationale asa ca "pandim" din umbra si sunt cu okii in 14 la discutia despre gradinitze, cu toate ca la noi "posibilitatile" sunt restranse!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am pus poze cu ccc camera Emmei refacuta http://community.webshots.com/photo/524625616/2613816020081370063NXyxod .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Iuliana, cum e situatia, e mai bine, e pace?
Misto de tot camera cu printese, am fost impresionata de masuta cu lampa in mod special.

Flori, mai ia si tu o gura de oxigen cand poti, io m-am tampit in asemenea hal ca stau cu bona in casa si mi-e lene sa-mi misc fundu' afara sa-mi plimb creierii ce mi-au mai ramas.
Din februarie cred ca ma intorc la munca, juma' de norma intr-o prima faza, pe urma daca merge bine cu bona, fulltime din martie sau aprilie.

Oana Noemi, bafta cu jobu', pe tine nu vad de ce nu te-ar place seful cel mare, zau! E naspa cand depinzi de o stare de moment a unui singur om, dar e foarte important ca-ti place acolo, asta conteaza de fapt. Erik cu cine sta?

Io inca sunt restanta la poze, da' nu mi-au mers nici netu', nici mailu' ca lumea zilele astea, mi-am facut o mie de draci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

anka, silvia mai presteaza rar, si nu trebuie sa aiba scutec Isi pune manutzele sub ea si rade cand face. Ii facem observatie si atunci inceteaza. asa cum spuneam, se intampla rar.

flori, ti-am admirat bebeii! si pe tine, de asemenea .

oana-noemi, felicitari pentru slujba!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Merci de incurajari fetelor!
Problema e ca au o structura organizationala cam ciudata, vor sa se fie mare companie, dar merg cu metode comuniste si trebuie mult lucrat la mentalitatea oamenilor si multe altele...
Erik sta o luna cu tati, dupa care vine buni, dupa care cred ca vom cauta o bona pana la toamna cand vreau sa-l dau la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oana, bravo pentru servici!! de mentalitati comuniste, nu-mi aminti... ca am vazut eu in ultimul an de servici ce-s alea.

mihaela, oana (si nu numai) vedeti ca la semnatura v-a ramas situl vechi, bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro, care saracu nici nu mai exista (pentru nostalgici il pot livra la cerere, ca l-am pastrat). schimbati si voi linkul pe noul site.

noi am fost azi la vaccin.. doua intepaturi... alele.. imi venea mie sa plang... cand imi spunea si pe care in ce picior i-l face, sa stiu care o s-o doara mai tare . si acasa, incerca sa miste piciorusele si o apuca tremuratul, ca un caine batut schelalaia saraca. acum pe seara a reusit sa doarma, febra n-a facut cine stie ce...
si asta nu e decat antrenamentul pt luna viitoare, cand, va amintesc, urmeaza vacinul de doi ani jumate (apropo, si poza in album).
febra n-a facut, decat 37.7 pana acum, sa speram ca la noapte nu avem surprize...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai dau si eu o tura pe aici doar ca sa va zic ca am admirat pozele, scumpi gemenii, sa fie sanatosi mireaf, frumoasa camera emmei , domnisorica mare ai iuliana (ma bucur ca e totul mai bine acum ), imi place atitudinea andreiului de frate mai mare asa ca, cred ca iti creste inima mami cristina cand ii vezi.
Raduc e bine, cu bona toata ziulica, m-am mai relaxat in ceea ce o priveste, inca nu am apucat sa vad gradinite, deocamdata am la servici o perioada de bugete, sedinte, bubuiala...ca de inceput de an.
Azi ma simt ca un , nu stiu la voi cum e, dar in prima zi de kiklu parca sunt batuta cu maciuca pe burta si pe spinare frate! Credeam ca se va schimba (in bine!) ceva dupa sarcina...ti-ai gasit! E la fel, hai sa zic ca poate am devenit eu mai rezistenta la dureri Imi vine sa string de gat pe careva si mai am si treaba la servici la greu.
Noi vrem sa mergem cu Raduc la circ, ii plac foarte mult animalele si am vrea sa facem testare sa vedem, poate rezista. Am fost zilele trecute la bilete si m-am speriat ce coada era, asa ca am renuntat deocamdata.
Am avut motul finutului nostru, care e un frumos si care a ales de pe tava asa: cardul bancar odata cu dolari, apoi cheile de masina si al treilea obiect o perie de par si imediat o carte . oricum a fost hahaiala mare, ca s-au intalnit cei trei R din familia noastra: Raduc, Rares finutul si Robert baietelul nasilor lui Radu, care va face si el tot 1 anisor.
Am pus si niste poze de la sarbatori cu Mosul de la firma si acasa,la http://community.webshots.com/album/545497088MIHvqP
si de la motzul lui Rares sa vedeti frumushata de finutz ce am eu la http://community.webshots.com/album/546436914oIQacM

Va pupez si sa aveti weekend placut si calduros!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana, sa ti traiasca finutul!!!
si trebuie sa zic... mai, is mortali aia trei pitici insirati, sau gramada pe canapea... alea mi-au placut la nebunie...
uf, tu sperai sa scapi de dureri dupa sarcina, io daca nu scap nici dupa a doua si tot asa o sa-mi vina sa ma urc pe pereti ma impusc... ca m-am saturat... astept cu "mare emotie" evenimentul, care speeeeeeer sa mai intarzie, ca doar alaptez... si la andrei mi-a venit dupa 2 luni de cand incheiasem distractia cu tzitzi...
doamne, daca nu-mi vine, declar anul 2006 cel mai "fericit"...

iuliana, vazui camera... da' n-ai zis, acum doarme mandra acolo sau nu?? ca daca ea nu vrea... ma mut eu.

revenim si noi cu mesaje...
azi m=a provocat irinuca la cautat subiecte vechi... adica "mamici de aug-sept 2003, partea 1, 2, 3, 4. si le-am tot cautat, da' am impresia ca au fost sterse... chiar nu are nimeni salvat??
si ... cautand prin arhive am dibuit tot felul de subiecte de-alea noastre... maaama, ce ne mai chinuiau si pe noi problemele atunci... m-am distrat de minune citind... ma gandeam sa ma apuc si de subiectele noastrre mai vechi, tot stateam cu fata in brate, da' s-a trezit zgatia aia mare...

acum apropo de zgatia mare. tot e constipat, parea ca ne mai revenisem, dar aseara cand l-am sterg era putin sange pe servetel... mai ca nu m-a apucat plansul, l-am spalat apoi m-ai uitat la propriu in fundul lui, am vazut de unde era sange... asa ca am trecut iar pe lactulose, ca a avut efect data trecuta, o sa bem iar nectar de pere pe stomacul gol, ca la meniu nu ma lasa sa umblu, nu vrea prune, nu vrea stafide, nu manaca portocale sau kiwi...

partea a doua e ca are o memorie vizuala de m-a speriat, sta, se uita ce fac la pc si in secunda urmatoare face si el. azi am zis sa-i dau de lucru, si i-am dat niste flashuri de la chicco. e unul cu o ferma de animale, sa pui cu mouse-ul animalul pe umbra lui.
www.chiccolandia.com , vedeti la jocuri, daca aveti calculatoristi acasa.
in rest vaneaza prin tot calculatorul iconitele de winamp, sa asculte el muzica. si in toata vanataorea asta a lui, preferate sunt urmatoarele:
silvia spunand IOI... aici e mortal, ca incearca si el sa zica... cum ii cere mihaela silviei, andrei...IOOOO... atat ca, pe masura ce mihaela insista... andrei zice si mai tare, sa se vada ca a inteles... sper ca mai tineti minte inregistrarea...

a doua e andra spunand catelus cu parul cret... nu stiu unde a dibuit poezia, ca io habar n-am pe unde am salvat-o... cert e ca a gasit-o.

pe locul trei, la egalitate, filmuletul meu de la nastere si proaspat achizitionate doua filmulete cu bebei plangaciosi la botez. cred ca e putin sadic andrei, ii place sa-i asculte urland.

aaa, si tocmai am primit niste chestii misto... ca tot ma intreba miha cum de mai tin legatura cu educatoarea mea.. ei, nu-s de la ea, dar tot de-alea sunt...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, io m-am conformat, am modificat la semnatura.
Haioase fazele cu Andrei!
Pupici Irisei, sa-i treaca repede piciorusul.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

multumim de aprecieri fetelor

am vazut si eu camera "printeselor" , tare faina.
l-am vazut si pe raduc fericit cu cadourile de la "ushu" si pe rares, care e tare scump, parca-i din reclame. mi se pare mie sau raduc s-a mai inaltat? parca a mai crescut de cand l-am vazut ultima data.
cristina m-ai facut sa rad, tu vrei mami sa citesti subiecte vechi cu 2 zgatii pe cap?

si acu ca vorbeati de pacatosul de kiklu, al meu vad ca n-are de gand sa vie, ar fi a 2 a luna si parca am emotii. trebe neparat sa ajung si eu la doctor sa-mi pun un sterilet. da nu stiu cand o sa ajung, probabil intr-o sambata cand e tati acasa, altfel n-am cum.

hai sa va mai zic faze de-ale baietilor.
Gabitu, golanul cel mare ia mana lu fracsu' in gura si-o suge. banditu mic Mihaita nu zice nimic, doar se uita la fracsu, probabil ii placea.
cand plange Mihaita, Gabita intoarce capul catre el si se uita mirat, parca ar zice: Ce ai ma si tu? dupa care isi vede de treaba lui, adicatelea suptul degetelor - delicatesa rara.
mai devreme Mihaita isi studia o mana, ridica degetele pe rand, era super haios. Fracsu se uita si el la degetele lui, le urmarea cu mare atentie, parca era spectacol.

hai ca va pup, sa aveti un wkd linistit

flori, alexandra (22 sept 2003), mihai si gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput