Nazdravani de aug-sept 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana spune:
Ai vazut, Cristina, ca nu aveai de ce sa iti faci griji ca Andrei o sa fie un fratior rau. Nu-i asa ca avem copii buni?...astia din seria aug-sept. Uite si la Miruna lui roisin ce mult o iubeste pe sor-sa. Nu mai zic de Emma care de abia asteapta sa se tezeasca Diana sa o calareasca/linga/pupe pina la sugrumare:)). Pe mine ma distreaza "discutiile" pe care le are Emma cu Diana. Si asta mica e toata numai ochi si zimbete la Emma. Pur si simplu e fascinata:).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
cristinamh spune:
da ma iuli, uite asa avem noi parte de copii cuminti!!! nu prea stiu ce fac ceilalti fratiori...
si flori... cum mai rezista acasa... ca n-a mai intrat cam de multicel...
io de fapt am intrat sa va spun faza serii...
andrei o gadila pe sor-sa in talpa... asta, cu suzy in gura, se tot hlizea de mama focului la el... andrei si el cu gura pana la urechi, ca, de, rasul e contagios.. n-am de lucru si-i zic sa-i dea un pupic lu sor-sa. se suie in pat langa ea (fata era in balansoar), ii scoate tacticos suzy si-o pupa in bot, fix ca-n "sleeping beauty"... apoi faca s-a prelungit, ca iris si-a bagat destele in pletele "printului", iar andrei e super satisfacut cand il atinge sor-sa. scena s-a sfarsit ca-n romeo si julieta, prin interventie externa, ca a venit tati si cum nu pricepea ce cauta andrei deasupra fetei l-a luat repede de-acolo...
si, daca tot am intrat, anunt ca am prelucrat si ultimele poze trimise, rog sa verificati seriile.
si constat ca bate vantul pe la pagina de suriori!!! ma roisin, pai cu miruna am primit pozele, da' irinuca?? asta ca tot am refacut seria la miruna, si ma uitam ce seamana cu irina...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mihaela_s spune:
cristina, la pozele Dianei scrie asa:
1. Wahington-casa alba
2. Cascada Niagara
3. New York-ce micutza sunt!
4. DisneyWorld-cu Mickey Mouse
5. Los Angeles, tot cu Mickey :))
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
ankalaura spune:
Salut
Merge ca naiba netul, asa ca Iuli, nu pot sa privesc pozele pe indelete...
... dar ma straduiesc - si ma uit cu invidie la pletele Emmei!
Asa ca va spun repede de tot ca am tuns fata (am trimis ceva poze pe mail, da' n-am toate adresele, ori unele nu functioneaza) - nu va spun cat a plans si a urlat "Tati ajutooor!", da' ce sa-i fac, i se toceste mult la spate si se incalceste, de mai mult o chinui cand o pieptan. Sper sa i se refaca repede, sa ii pun clame si codite 
Noi am fost pana la Constanta weekend-ul asta si am venit tare obositi, nu mai spun ca am ramas in urma tare de tot cu treburile prin casa, iar la serviciu e a living nightmare.
Cristina - ma, pe voi chiar va amuza sa faceti experiente cu bietul copil!
Cand o sa mai creasca, o sa va parasc!
Irinuca - felicitari pentru mimoza ca e fetita cu codite nazdravana de ea, ce o sa o mai gatesti, ai sa vezi tu ca e mai fain cu fetita!![]()
Mihaela si DanaTeule - mai, odraslele voastre mai "presteaza" seara? Fi-mea, dupa o foarte lunga perioada complet linistita, a inceput iar, dar nu seara, ci in timpul somnului. Nu stiu ce sa ii fac. Nu stiu daca e din nou infectia urinara - in decembrie i-au iesit bine analizele, dar de doua zile e putin cam calduta (am pus, ca de obicei, totul pe seama viitoarelor maselute). Nu stiu daca febra indica de fapt o infectie. Sa o las noaptea fara pampers? Nu prea am curaj... cand nu avea pampers nu facea, dar nm-as putea spune ca e o regula.
Vai va pup, ma duc, ca am un munte de rufe de calcat!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
mireaf spune:
hai ca am reusit si eu sa scriu, de cand ma tot chinui si hoboseala ma doboara. nu zic, cateodata mai e si niscaiva lene, da nu prea e timp de ea.
in primul rand sa va zic si eu un LMA pe noul an, sa va dea Domnul multa sanatate, cat mai putine greutati si spor in toate!
nici nu stiu cu ce sa-ncep. am citit dezbaterile voastre pe seama gradinitei, ma bucur ca s-a deschis subiectul ca n-aveam habar ca sunt atatea aspecte de urmarit. si eu tre sa merg s-o inscriu pe alex, ca timpu trece si nu vreau sa am surprize. eu am ales o gradinita de stat, in dorobanti, recomandata de cineva care are copilul acolo. cu gradinita particulara nu stiu ce sa zic, sa zic ca as face eforturi financiare dar sincer, dupa, cand merge la scoala tot cu sistemul de stat se loveste. ideal ar fi sa continue cu acelasi sistem si la scoala, ca-i pacat de ceea ce invata.
da hai sa va zic ce mai facem. copilasii sunt bine, mananca in disperare, deja nu prea le mai ajunge laptele, eu vroiam sa-i tin pe lapte macar pana la 5 luni da nu stiu daca apuc. sambata ne-am crestinat, a fost frumos, mihaita a cam plans ca-i era foame, da gabita ca de obicei a fost cuminte. n-au vrut sa doarma deloc dupa, i-am luat cu noi la un local aproape si au stat treji si-au ras pana i-am dus acasa cand au cazut morti de oboseala. poze pun maine ca mai astept o serie de la un prieten.
piticii sunt tare comunicativi, le place tot timpul sa vb cu ei, rad in hohote, vb intre ei, sunt tare draguti. alex a fost super incantata cand a vazut ca vb cu ea(a se citi ganguresc) si ca atare radea si zicea si ea: guuu, guuu.
vreau sa va zic ca vorbeste tare bine, intelegem tot ce zice, parca e si mai cuminte si intelege si ea ce-i spunem. mi se pare un mare progres fata de acum o luna si ceva. ne-a zapacit cu intrebarile si asculta raspunsurile si se gandeste, ceea ce nu-i rau. numai ca trebuie sa fim f atenti ce zicem, are o atentie distributiva de m-a uimit. ex: se juca cu papusa, era atenta la ce vb noi si auzea si reclamele de la TV. da sa vedeti cum ii zice lu tataie: "MA NANDU TU CLEZI CA MA PELIE NITE PETE?" ca te tavalesti de ras.
pls nu ma credeti o mama exagerata da am ramas uimita de progresele ei.
De CRACIUN si REVELION binenteles ca am stat acasa, cu puii. A fost tare bine, liniste, ne-a lipsit alexandra.
cu astia mici nu prea stiu cum sa fac, ma sperie ideea de bona, ca sunt 2 si nu stiu cum va avea grija de ei. de camin nu mai vb, bolile mai lipseau.... asa ca, cred ca pana la un an voi sta eu cu ei, apoi o aduc pe alex si-i trimit pe ei la soacra-mea.
pe maica-mea m-am cam suparat, nu prea-i surade ideea sa stea cu ei, e adevarat ca si lucreaza da nu prea era incantata. m-a cam durut, da asta e. oricum nu mai are prea multa rabdare.
bei, vreau sa va zic ca m-am saturat acasa, de-mi vine sa ma urc pe pereti. n-am timp sa ma duc sa ma tund, n-am timp de nimic. M-AM SATURAT vorba lui roisin de FACUT MANCARE, CURATENIE si alte treburi casnice. imi place sa stau cu copiii, da am momente cand ma lasa moralul, simt nevoia de o schimbare. in putinul timp liber muncesc in disperare, vreau si eu o femeie care sa ma ajute, ca nu mai pot.
copilasii au inceput sa doarma toata noaptea, se trezesc pe la 5-6, ceea ce e minunat ca ne mai odihnim si noi.
nu stiu ce sa va mai zic, m-am cam intins, da sa stiti ca va citesc si vad si pozele si va pup pe toate, sa nu se simta vreuna neglijata
ca-mi sunteti tare dragi.
ah, sa va mai zic o faza: alex vorbea cu gabita si el scotea niste chiote de bucurie si radea ca la un moment dat am vazut lacrimi in ochii lui tati. m-am topit toata...
e greu, chiar f greu, da momentele astea sunt nepretuite. vorba unei mamici de gemeni: FIECARE ZI ESTE O VICTORIE.
Va pup
flori, alexandra (22 sept 2003), mihai si gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05
mireaf spune:
am pus si eu o parte din poze:
cristinamh spune:
flori, io ma razgandesc.. imi schimbi ginerele[:D}??? vreau pe gabi in locul lu mihaita
.. se poate...???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mireaf spune:
cristina, io zic sa nu te grabesti. dc o sa-l vrei iar pe mihaita?
da cred ca cel mai bine e sa aleaga iris..![]()
chiar vorbeam acum cu tati ca mihaita a inceput sa semene cu mine, la inceput era cam invers.
ai pup iu
oana_noemi spune:
Salut!
Io sunt zoooob! Mi-am gasit job si-mi haleste cate 12 ore pe zi si sunt cam vraiste, o sa am si ture de noapte, e un haos si o harababura la noul serviciu si
, ce ma enerveaza e ca te poti trezi p'afara daca sefului cel mare nu-i place mutra ta intr-o zi, macar imi place salariul si faptul ca pot sa invat eu o mie si una de chestii!
Erik s-a transormat intr-o mica salbaticiune nevorbitoare, nemancatoare si fara somn, e cumintel in rest, se joaca singur daca trebuie si cam atat!
Mireaf: Ce e cu gradinita de stat de la Dorobanti?
Vreau si eu detalii, please, ca de abia am timp sa ma gandesc ca trebuie sa ma spal pe dinti, parca as avea tripleti!![]()
Va pup si mai trec pe aici!
mireaf spune:
Oana_noemi de gradinita stiu doar din auzite. A fost sau este a Ministerului de Interne, e cu pg prelungit, educatoarele sunt tinere si dragute, am inteles ca una ar fi mai in varsta. Eu urmeaza sa merg s-o vad si sa vedem exact cand e perioada de inscriere. In cartier nu prea am curaj sa duc copilul, sunt cam multi tigani si asta e singura varianta acceptabila pt mine.
Ca locatie nu stiu exact unde e, intreb si-ti spun. Succes la noul job!