IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dia_codat spune:
Da, sa vezi ce febra a cumparaturilor a fost in ultimul timp pe aici cu soldurile de iarna!
Parca in nici un an la nici un rind de solduri nu am gasit atitea. Din prima zi a soldurilor (15 ian) un magazin a avut toate lucrurile la 50%. Asa ca le-am cumparat la fete bluzite la 1.50€, pulovere, pantaloni... Si nici pentru noi nu ne-am lasat mai projos. Da de ce m-am bucurat mai tare a fost ca acum mai pe sfirsit de solduri cind au facut la 75%; am gasit pentru fete cizmulite de piele reduse de la 25 euro la 7€. In Romania cred ca doar chinezisme as gasi la pretul asta.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Oh ce fain ca aveti asa reduceri mari. Pana cand tin? Este o data fixa sau cand se epuizeaza stocurile?
Aici nu gasesti mare lucru la reduceri, mai ales in Cluj:(
O sa incerc in Bucuresti, ca tot am drum pe acolo, parca erau chestii mai deosebite si rentabile.
Poate la anul imi fac si eu drum prin occident in perioada asta
Flavia (sotie si mamica fericita)
dia_codat spune:
Da sunt date fixe. Acum soldurile de iarna incep pe 15 ianuarie si se termina pe 15 februarie. In ultimele 3 zile de solduri (se numeste braderie) resoldeaza tot ce a ramas ca sa vinda.
La soldurile din vara asta am prins eu din intimplare la un supermarche intr-o dimineata buna cind m-am dus sa iau piine o zi din asta de braderie. Blugi redusi de la 25, 30 de euro la 1 euro , camasi, etc... Am luat vreo 5-6 perechi de pantaloni asa pe neincercate (fiindca ai 8 zile sa le duci inapoi daca vrei) si alte cele si pe la 12 am mers din nou cu sotiorul. Nu mai era nimic, nimic.
Dar si in rest sunt super ofertele la solduri. Cind vad ce preturi sunt in Romania, mai ales la copii. Acum cind am fost in Romania i-am facut un pachet la cumnata-mea in Baia Mare cu ceva hainute de pe la fetele mele (ca a ei azi implineste 1 an deci e un pic mai micuta) si citeva body noi. S-a bucurat enorm de body-uri ca mi-a spus ca in Rom sunt tare scumpe. Aici am luat la 1,2 euro bucata calitate foarte buna.
Ceea ce mi se par scumpi aici sunt pantofii. De piele pentru copii nu gasesti sub 25 de euro (in perioada cind nu sunt solduri) si totusi cred ca in Romania gasesti de piele la 4-500000 lei nu?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
angy11 spune:
Dia,asa am prins in vara solduri in Italia,ce preturi erau,nu-mi venea sa cred,romania e varza ca capitolul asta,prefera sa ramana cu marfa decat sa o vanda redusa.E problema de mentalitate.Ne-am cumparat noi una alta din Italia,dar cand am ajuns acasa mi-a parut rau ca am fost asa de stresata cu banii,ca nu am luat mai multe.Si nu aveam motiv,dar de prima data intr+un loc te stresezi aiurea.
ingerash spune:
ceau Banatencelor!
ca de obicei eu bantui pe la ore din astea.
voi ce mai faceti?
Fain in vacanta, nu, Angy? pacat ca nu e un pic mai lunga (nici n-am pretentii
)
Toria, bine ca ai revenit pe subiect !
Himmelsduft, ce mai faci? ce mai face Calutul? eu am o pisica ccc care e o rasfatat si jumatate, maine poimaine mi se urca in cap
Dia_codat, ce fain de voi cu reducerile, aici prefera sa ramana cu marfa decat sa o dea mai ieftin. si am patit-o cu bocancii asa frumos anul asta, vroiam sa fac eu o afacere si sa iau de la solduri, se anuntase data inceperii in 15 ianuarie si cand m-am dus si eu prin centru ce sa vezi? pana in 15 ianuarie toate magazinele mai ca lumea practicasera deja reducerile si cand au intrat in perioada legala mai gaseai ciu-ciu am avut noroc cu un magazin din piata si mi-am gasit acolo bocanci f ieftini si in plus is si de munte
Impreuna, mi-as dori sa ajung si eu macar la vara undeva "afara" pt cumparaturi, am prins odata niste oferte in germania...super super
pusi la toata lumea din partea mea
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
acum am observat, in curand trecem la capitolul 3
wow, suntem mari!!!!!!!!
p.s. acum am intrat si eu sa vad cine si ce poze a mai pus si sa pun si eu in albumul meu niste poze cu Bega inghetata ...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Dia ai dreptate cu pantofii, aici gasesti pt copii si la 4-500.000 din piele, dar care se cojeste foarte repede. Asa am luat eu si dupa o saptamana erau deja beliti in fata.
ingerash las ca sa te consolez iti spun ca in TM sunt mult mai multe reduceri, in Cluj e durere cu magazinele.
Parca totusi anul asta s-au mai desteptat, dar pana acum vre-o 2 ani aici n-am gasit magazine cu reduceri adevarate, mai ales sa gasesti ceva de calitate.
Mi-am cautat o rochie de gala si n-am gasit, noroc cu Tm si Bucuresti, plus ca doar anum trecut s-a un magazin cu haine pt gravide, nu va spun cu ce haine am umblat cand am fost gravi, adunate de pe la cine am apucat ca nu aveam de unde cumpara.
Si daca tot e vb de cumparaturi si de solruri, se mai fac si alte smecherii: afiseaza un pret mult peste cel real, peste care taie (da sa se vada ce scrie) si apoi pune un pret "mic", adica apropiat de valoarea normala. Si gata reudcerea. De parca noi am fi din Congo si n-am sti cam cat valoreaza produsul
Am auzit ca s-a deschis un Mall fain in Tm, cum e? Neaparat cand vin vreau sa-l vad.
Flavia (sotie si mamica fericita)
dia_codat spune:
Am primit si eu de la Angi contul pentru poze, am inceput sa pun citeva poze in el.
Vi-am vazut binenteles si pozele, toate sunteti niste dragute!
Duminica placuta la toata lumea.
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Noi sintem bine, Leo la fel. Ne-am plimbarit azi de linga Dunare, cu toate ca e f frig, am admirat peisajele. Dunarea e inghetata si numai in citeva locuri e liber si acolo s-au adunat ratustele si pasarile si stau pe gheata, apoi sar in apa, e tare frumos sa le vezi. La Leo ii place vremea, ieri cind a nins a stat afara pe padock si era ud cind a intrat in boxa. Si bineinteles ca a inceput sa urle dupa morcovi, mai bine zis recompensa.
Ingerash, am citit ca ti-a lins pisica iaurtul de pe fata si m-am distrat, inseamna ca e tare jucausa.
Angy, poze cu tobele o sa pun, dar mai dureaza ceva. Eu stiam ca aia din Africa se cheama Bongo, dar probabil ca asta e numele de aici.
Dia_Codat, am vazut pozele, tare frumoase, copii dulci de tot.
Va doresc o duminica placuta, ce a mai ramas din ea si o saptamana care vine buna. Bineinteles ca inca vacanta placuta si odihnitoare,
Himmelsduft
calut