IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Himmelsduft,ce e aia padok,am mai auzit termenul.Ce frumos sa te plimbi pe lamga Dunare.Cred ca e superb.
Dia,tu pe unde stai in Franta?
Flavia,lasa ca nici cu Timisoara nu mi-e rusine la reduceri,vai de capul lor,in Bucuresti e altceva,acolo am prins reduceri adevarate la magazine importante.
Ingerash,chiar ca e fain in vacanta,eu am lenevit ziua la greu,iar de joi ne tot intalnim cu diferiti prieteni,sa recuperam,absentele din timpul semestrului.
Fetelor acusi deschidem cap. 3,maine dimineata mi-am propus sa fac chestia asta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dia_codat spune:
Angi, eu stau la Bordeaux la ocean. De asta e clima mai temperata pe aici, nu e zapada decit odata la 10 ani! (aproximativ binenteles!)
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
ingerash spune:
helo!
ce mai faceti? eu am stat vreo ora sa scot ochii rosii de la niste poze (cica niste poze, numa vreo 600)
acum cred ca ma pun sa ma uit la film,
Impreuna, s-a deschis un mall in tm dar are niste preturi , de dai pe spate * cu reducerile
macar de respectau perioada legala
Dia, trebuie sa intru si eu sa vad pozele tale, atunci cand am intrat eu sa mai pun poze la mine, nu erau inca. ce fain de tine ca stai la Ocean, super!!!!
Himmelsduft, da am o pisica , e ca si copilul mic din casa, e o rasfatat si o alintata si o zapacita de n-ai vazut asa ceva. si fuge toata ziua si rastoarna toate covorele, si ne jucam si ma musca
si eu o trag de labute dar se distreaza. dormeam intr-o noapte asa profund (chiar dupa ce am stat pana tarziu sa invat) si numai o data a sarit brusc pe mine (avea chef de joaca
) de am crezut ca fac cu inima, nu mai stiam nici cum ma cheama
Angy, parca niciodata nu m-am bucurat asa tare ca acum de vacanta, in a 12-a. probabil din cauza stresului cu invatatul, mediile, etc.
va pup pe toate, ma pun sa caut ceva film, sa ma uit
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Ingerash,nici eu nu m-am mai bucurat as de mult pana acum,e taare binevenita,la inceput eram impotriva ei dar e ok.Ma refac,nu mi-am facut planuri decat de odihna,parca era tare aiurea cu mediile incheiate inainte de sarbatori,o consider benefica.
Inainte de sarbatori eram cu capul in alta parte si profesorii si elevii,acum mi se pare mai concldent.