IN BANAT LA NOI ACASA (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Halli hallo si de la noi unde e un frig de crapa pietrele,sper sa fie mai cald in Romania pe cand venim.
Himmelsduft da eu stau in judetul Salzburg,mai catre pistele de schi pe linga Maria Alm sau Zell am See,ai fost pe aici? daca nu te astept cand mai vi prin zona.
Angy azi am fost si ti-am luat ce mai rugat,eu nu prea stiu ce sugesti sa-ti dau cu cumparaturile dar daca te uiti la ei pe paginii vezi ce o sa aibe,se primeste in fiecare luni si joi alte lucruri.
La Aldi am auzit ca este un detergent lichid foarte bun,eu nu cumpar dar o sa intreb cum se cheama,eu folosesc Ariel praf si lichid,si le cumpar cand sint la reducere cutie mare.
La album nu am reusit sa intru cine ma poate ajuta va rog?
Un pentru voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Angy, magazinele sint deschise sambata asa: Aldi, pina la 18 h si Lidl pina la 20 h, cel putin la noi in zona.
Augsburg se cheama orasul, nici eu nu stiu cine te intreba de turneu, poate ne citeste insa si se anunta. Super daca luati pian, si noi avem unul, ca sotul meu cinta la pian, ca avem orgi si chitari, tobe, synthesizer etc. Asta e hobby-ul lui, iar eu il ascult cu placere. Mi-am propus sa ma apuc de invatat note si sa cint si eu la pian, dar cum ma stiu, nu o sa apuc nici anul asta. Imi doresc insa asta mult si poate reusesc sa trec de Schweinehund = porcul-caine (din interior, asa se zice aici, ceva de genul sa imi iau inima in dinti si sa trec peste asta.
Toria, cind mai dau prin zona te anunt si poate ne intalnim.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salut Banat!
ce mai faceti fetelor? eu mi-am facut varza programul intr-o singura zi de vacant5a (deci vacantele nu sunt bune pt elevi , poate citeste careva din ministerul educatiei si le taie de tot )
nu va mai iau acuma pe rand sa va intreb ce faceti ca is tare aeriana! abia am asteptat vacanta asta si deja o simt cum trece! dar nu-i nimic ccc ca vine banchetul mic si mergem la munteeeeeeee!!!!!
in rest noutati nu mai am, ma duc la si apoi (zic eu acuma si parca vad ca-mi gasesc ceva de lucru...)
va pup pe toate si inchei cu promisiunea ca o sa incerc sa scriu mai des (asta mi-e cel mai drag topic pe dc )

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu sunt in vacanta!!!!YES!!!!
Toria Merci muuult de tot,luam noi legatura,ma omoara sotul,ba nu ma omoara ca a terminat fiu+miu semestrul cu FB,general si l+am aunutat ca e meritul meu!Ziceam ca ma omoara ca mi-am mai luat o chestie similara din Billa ayi,da nu-i nimic ca ala e mai bun.
Himmelsduft,mersi de informatii,va mai bazai eu cu asta pana pleaca.Ce tobe are sotul tau?
Va las ca sunt franta,ultima zi de scoala si ca sa fie tot tacamul am avut musafiri pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ce ma bucur ca e vineri si ma pot relaxa la sfarsit de saptamana. Vacanta placuta va doresc la Angy si Ingerash. La noi e inca f frig si au anuntat ca duminica iar va ninge. Sper insa ca nu foarte mult, ca m-am saturat de cata zapada am avut. Cind s-a topit, cadea zapada de pe acoperis, de ziceai ca e avalansa.
Angy, sotul meu are 2 tobe normale, una digitala Octapad de la Roland, una din Africa pe care se bate cu palma (adusa de cumnata-mea din concediu) plus ca poate scoate cu Syhtesizer sunete de toba. Daca vrei sa vezi poze, fac si le pun in albumul nostru. Dar mie din toate instrumentele imi place pianul. La sotul in familie are muzica traditie, la ei fiecare stie sa cinte cel putin la 2 instrumente, se intalneau in fiecare saptamana si faceau muzica de camera. Sotului ii place mult Jazz, cind venim in Timisoara am merge la barul ce e sub un pod peste Bega, da nu mai stiu care, ca am fost demult acolo odata cu niste prieteni si nici nu stiu daca mai exista.
Toria, Zell am See imi zice numele ceva, nu am fost, dar am fost la Mondsee (super peisaje) si in partea aia sint tot soiul de See (lacuri) si sigur am trecut pe langa. Acum e vremea nasoala, dar cum vine primavara, facem in Weekend excursii de o zi peste tot. La Salzburg am fost la Wasserspiele (uzi pantalonii, dar f distractiv, cam scump iar poza 6€ piparat, dar amintirea conteaza), la gradina Zoologica, Hellbrunn (cred ca Hellabrunn e in München), Plus Mirabellenschloß.
Ca sa nu va plictisesc inchei mesajul si va doresc un sfarsit de saptamana bun,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Desi nu ma lasa mos Ene sa va scriu prea mult,noapte buna si un week-end placut tot pot sa va urez si eu nu?

Apropo, albumul ala cine si cum poate sa il vizualizeze?

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

cam tarziu dar ajung si pe aici!
azi am umblat aiurea ca alaltaieri am facut afaceri proaste
da' le-am recuperat azi, n-am facut meditatii la mate si mi-am pastrat banii ( ca sa vedeti ce fac ccc copiii la spatele parintilor ) si mi-am luat carti (oricum ai mei is happy ca citesc).
voi ce mai faceti? mie imi place in vacanta (cui nu?) si nici nu stiu daca vreau sa fie lunga sau vreau sa se termine ca sa vina banchetul mic
nu va mai iau pe rand ca e tarziu, sper sa ajung sa intru pe la ore mai civilizate ca asa nu se mai poate
va pup & noapte bune & vise placute (care sa vi se si implineasca)

aah, si weekend placut !

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia,ne era dor de tine pe topic,sa treci mai des pe aici.Pozele se pot vizualiza doar de noi,cele de aici de pe topic,o sa primesti pe PM,userul si parola ca sa iti poti face si tu un album si sa vezi si restul pozelor.am convenit ca nu le aratam pe alte subiecte de pe forum,ca nu toate fetele doresc asta,eu am pus la greu poze pana acum,dar respect dorinta fetelor.Nici eu nu am gata albumul,deoarece scriu de pe un calculator de rezerva.Ce-ti fac printele?
Toria,trebuie neaparat sa hotaram cum ne intalnim,ma gandeam sa iti dau pe PM,adresa de messenger.
Himmelsduft,nu ma supar daca pui poyele instrumentelor,toba care se bate cu mana,banuiesc ca e Djembe.
Ingeras,e o ora foooarte normala pt. prima zi de vacanta,uite la ce ora am ajuns eu acum acasa. Cu meditatiile,cunoastem si eu faceam asa,iar fondul clasei scolii,il plateau ai mei de cateva ori.
Restul fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Da Angi, o sa incerc sa scriu mai des. Ca de citit va citesc in fiecare zi, dar timpul care il pot aloca nu imi permite sa va si scriu.
Mai ales ca atunci cind ma pun eu pe povestit apai nu ma mai stiu opri.

Printesele mele nu prea sunt in forma. A mica e cu otita iar cea mare cu rhinofaringita.
Noi, adultii, suntem inca in forma si fericiti ca am reusit sa facem achizitia la care am visat de cind ni s-a inmultit familia. Ne-am schimbat saptamina trecuta masina si ne-am luat un monospace. Asa ca acum daca voi fi obligata sa trec in spate nu voi mai sta intr-o dunga intre doua scaune de bebe.
Asa ca azi ne pregatim sa facem un drum mai lung (vreo 100 km) cu ea pina la niste prieteni.
Numai la Caroline nu i-a placut masina, a zis ca este grande dar ca ea vrea sa fie blanche! (asa vorbeste fiica-mea doua cuvinte in romaneste, unul in franceza!) si este visinie. Acum dupa o saptamina i-am tot bagat in cap ca masinile albe nu sunt frumoase si parca i-a mai trecut supararea ca atunci cind am luat-o mai ca plingea de suparare.

Sper ca pina ne intoarcem spre Romania sa se shimbe legea actuala si sa putem sa o inscriem in tara.

Sotul tocmai a terminat de pus micul dejun si m-a chemat la masa asa ca trebuie sa va las.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragelor va doresc si eu un week-end fain, cu intarziere:)

Dia multa sanatate fetelor, sa scape cat mai repede de virushi

Vad ca v-a apucat febra cumparaturilor, si pe mine ma apuca des, cam prea des:)

Fetelor cu vacanta, va doresc odihna si distractie maxima, ca timpul e scurt:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput