Sa-l lase ?!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Adela, probabil prea mult= patologic. Dar in cazul asta este scuza, nimic altceva.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Sint si eu curioasa cum va evolua relatia lor.
Eu am spus de la inceput, mie mi se pare un pretext neinspirat faptul ca "o iubeste prea mult" (nu ca tine, ca o iubeste)

In ce priveste locatia... fine, poate nu i-a placut domnului.
Dar ea a leas varianta asta, cu cabana la munte, tocmai pentru ca amindoi stau cu parintii si nu prea au "oportunitati de manifestare" acasa, cind mamele trebaluiesc prin bucatarie...
Asa ca tipa s-a gindit sa il duca intr-un mediu "safe" din punctul asta de vedere.
Si au convenit de comun acord sa faca sarbatorile amindoi, DOAR EI DOI, la munte.

Odata ajunsi acolo, n-a mai putut spune "pai nu putem ca vine mama" si a bagat din top faptul ca "o iubeste prea mult".

Asta e opinia mea, de outsider.
Poate ma insel.
Poate sint eu mai rea....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daca o femeie refuza,barbatul trebuie s-o inteleaga si sa-i respecte decizia,nu?
Daca insa un barbat refuza o femeie, e facut impotent..
Mey..ce ciudat,nu?
PS:n-am citit toate postarile,insa mi se pare aiurea sa fie numit impotent,doar asa,fara sa il cunosti si bazandu-te pe 2-3 idei spuse de prietena.
Cred ca fiecare are dreptul sa refuze..
Edit:se poate sa se fi o problema si virginitatea ei..Am intalnit persoane(de sex masculin) pt care virginitatea unei fete era chiar un impediment in a lega o relatie cu aceasta.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Leditia

Daca o femeie refuza,un barbat trebuie s-o inteleaga si sa-i respecte decizia,nu?
Daca insa un barbat refuza o femeie e facut impotent..
Mey..ce ciudat,nu?

Leditia,

daca o femeie refuza pe tot parcursul relatiei, si nici sa se marite cu respectivul nu are planuri -crezi ca un barbat ar zice ca e ok?
Si ar trai linga ea impacat cu ideea asta?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Elise

Leditia,

daca o femeie refuza pe tot parcursul relatiei, si nici sa se marite cu respectivul nu are planuri -crezi ca un barbat ar zice ca e ok?
Si ar trai linga ea impacat cu ideea asta?

Elise

Ti-am raspuns,da'mi-a picat netu' si-am pierdut mesajul si inca de 2 ori..da-s perseverenta
Ok pe scurt..eu ma refeream strict la refuz,nu la planuri de casnicie ori ba,ori sa stai langa un barbat sau femeie o viata si sa nu existe relatii sexuale.(stiu insa barbati care si-au asteptat consoartele pana sa fie ele pregatite,fara sa le eticheteze,de ce ar fi altfel in cazul lor?)E cu totul alta problema asta!
Cred ca daca i-ar pomeni si ceva de casatorie dus ar fi
Cred ca mi-ai inteles punctul de vedere,nu cred ca merita judecat asa aspru pt ca a refuzat-o atunci.Si un barbat poate avea o gramada de motive..unul ar fi teama,dat fiind faptul ca e virgina.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Eu personal as termina-o cu el .E clar ca are ceva probleme fizice ,psihice ,cine stie si decat sa am o asa experienta ca fiind prima data ,mai bine lipsa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Nu e "topit" dupa ea.
Daca ar fi si ea si-ar fi propus ca de Rev sa aiba loc "marele eveniment" , s-ar fi produs,ea l-ar fi "jucat" pe degete.

Fiindca a refuzat (folosind o motivatie destul de eleganta,pina la urma) nu se face gaura in cer... nici nu a meritat sa fie poreclit ...homosexual.

Sa mai "lucreze" fata la sentimentele tipului si sa mai incerce.Poate de Revul urmator.
La doar 19 ani e OK sa mai "astepte".

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai "parerea mea"...
In primul rand vreau sa te intreb Elise...ea in aceste 6 luni a refuzat pe motiv ca-i virgina si nepregatita? Ca poate baiatul o fi facut vreun blocaj...
Sunt atatea motivatii...inclusiv faptul ca o iubeste! Ideal ar fi sa vorbeasca deschis, pt ca subtilitatile nu sunt intotdeauna intelese corect! Sa-i explice ca ea il doreste si ca asta e...vrea bine, nu vrea..iarasi bine!
p.s. Sau poate n-o fi avut prezervativ la el?!?

Mergi la inceput

SunSmile - in 3 zile, avea tot timpul sa isi cumpere prezervativ... - parerea mea....

Si nu, nu l-a refuzat.
Pur si simplu n-a incercat de la inceput.
Daca o avea vreun blocaj, il are dinainte de a se cunoaste ei 2.

Aprilie - da, asta face acum , "asteapta".
Da' sincer n-as vrea sa o vad asteptind urmatorii 10 ani...ca asteptatul asta nu stii niciodata cit dureaza.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Elise

SunSmile - in 3 zile, avea tot timpul sa isi cumpere prezervativ... - parerea mea....

N-or fi avut marimea lui.
Serios acum, imi mentin parerea, ar trebui sa stea de vorba deschis cu el, inainte de a trage noi linie.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput