Sa-l lase ?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Dar ...i-a spus.
Omul stia ca il duce undeva - nu stia unde, dar nici nu era important, in fond.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De credeti "unele" ca baietii- barbatii dupa caz sunt masini de facut sex la orice ora doar daca voi vreti - mai ales daca avem varste de 2... de ani? Oare chiar ar fi asa de imposibil ca noi sa refuzam un avans sexual din varii motive fara ca acest refuz sa fie vazut ca o anormalitate? Va inselati mult din punctul meu de vedere.
Raspunsul primit de la el poate fi perfect valabil
Raspunsul primit de la el poate fi o minciuna perfecta in acelasi timp.
Daca este un adevar in spate pot fi multe motivatii
Daca este o minciuna pot fi alte motivatii.

Sfaturile mele ca si barbat de data aceasta pentru ea ar fi:
1. Sa aiba rabdare, toate vin la timpul lor
2. Sa se asigure ca va avea o relatie sexuala PROTEJATA inainte de toate.

Si ca o incheiere: Sexul nu tine de cald. Personal as fi fost mult mai intersat daca as fi citit cum au petrecut acele ore, zile momente, ce anume i-a placut ce i-a displacut, ce a marcat-o insa am vazut ceva sec, am vrut sa fac sex, el nu a vrut si sunt socata:

"CUM SE POOOATEEEEE!"

Raspuns:
Uite asa!

Parere personala

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Stefana

Adica daca el ar fi inchiriat si ar fi platit totul ea trebuia sa se simta ca o ... prostituata? Ce e cu conceptia asta?

[/quote]

Nu, n-am spus asta. Dar poate dovedi si cat de implicat este el in relatie...
Oricum, cred ca e mai bine ca respectiva domnisoara sa aibe o discutie directa si sincera cu respectivul. Noi nu putem decat sa lansam scenarii... ce am face, cum ar fi normal, daca e bine ca a refuzat-o ( eu cred ca da, pt ca nu-s de acord cu saritul pe masina de facut sex, cum a spus cineva mai sus... )... asta e, poate sunt de moda veche si prefer sa fiu sedusa decat sa ma arunc cu capul inainte, sa rog...
Si da, e si varianta de a avea respectivul probleme tehnice, emotionale, etc...
Si e si varianta e a avea alta relatie, mai serioasa decat cea cu o pustoaica virgina, pe care eventual, dupa 6 luni, s-ar putea gandi sa o ia de neasta, dupa ce se satura de altele...
Si poate o respecta... si... si... sunt n variante...
Un singur lucru respect la el: faptul ca stie ca e virgina si asta inseamna ceva. Pt orice barbat serios, cu sau fara probleme.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marius

Si ca o incheiere: Sexul nu tine de cald. Personal as fi fost mult mai intersat daca as fi citit cum au petrecut acele ore, zile momente, ce anume i-a placut ce i-a displacut, ce a marcat-o insa am vazut ceva sec, am vrut sa fac sex, el nu a vrut si sunt socata:

"CUM SE POOOATEEEEE!"

Raspuns:
Uite asa!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Marius,

ai un punct de vedere perfect valid daca vorbesti de un cuplu deja format.

De exemplu, daca sotul, sau prietenul, sau amantul NU VREA la un moment dat, nu e o problema.

Dar daca nu vrea de la inceput, si nu vrea nici dupa 6 luni in care si-a pierdut zilele si noptile cu tine (la 20 de ani cind 6 luni inseamna mult) - atunci...da, cred ca e o problema.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

--------
Dar daca nu vrea de la inceput, si nu vrea nici dupa 6 luni in care si-a pierdut zilele si noptile cu tine (la 20 de ani cind 6 luni inseamna mult) - atunci...da, cred ca e o problema.
----------
Daca timpul petrecut impreuna este vazut ca o pierdere, atunci categoric este o problema.

Mergi la inceput

casandra, era vorba de "cel care nu vrea".
In opinia mea, daca pina la urma nu vrea sa investesca intr-o relatie...in seamna ca le-a pierdut, nu?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Este o onoare, teoretic, pentru un baiat sa fie primul in viata unei fete. La 24 de ani insa, nu-i o placere. Nu-s multi care sa vrea sa se lege la cap, fete sunt destule, daca-i vorba de o harjoneala.
Nu pricep nici eu insa de ce nu se hotaraste ce sa faca cu prietena lui virgina. Si iata ca varianta cu iubitul devine plauzibila sau, pur si simplu, ii este si lui teama.
Oricum, imi place fata asta, stie ce vrea...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu, nu cred ca e timp pierdut, daca la momentul respectiv nu a simtit asta. E timp pierdut, daca a stat ca pe jar, sa treaca timpul mai repede si sa plece in alta parte sau sa faca altceva. Daca nu a savurat acele momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pai, inseamna ca au discutat despre eveniment, sau mai bine zis neproducerea evenimentului, din moment ce el a spus " tin prea mult la tine" ... cum de au ajuns la discutii? a intrebat ea ceva sau a spus el asa cand a vazut-o mai infierbantata "linisteste-te, io tin prea mult la tine ... asa ca nu poate fi vorba despre sex" ... incerc sa ma vad la 19 ani, virgina, cu un prieten de sase luni, intr-o camera, eventual o sampanie de anu' nou, doritoare :-) si tipul de langa mine, mangaiandu-ma duios sa-mi spuna ca tine la mine prea mult :-( ... Elise, daca ai reprodus exact, el nu a spus ca o iubeste prea mult ci ca tine la ea prea mult ... hmmm ...

dar ea e impresionata si crede ca el o iubeste ... asa o fi ... ea il cunoaste si daca ea simte ca el o iubeste ...

si io is prea hoasca ca sa ma pronunt si se pare ca eram tot hoasca si la 19 :-) ca io i-as fi raspuns sa tina la mine atat cat trebuie, nu prea mult :-) io n-am inteles niciodata (nici chiar acum) ce e aia prea mult? tii la cineva, iubesti pe cineva muuult, da' prea mult? cine poate sa-mi explice prea mult-ul asta?

Mergi la inceput