Sa-l lase ?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Eu vad situatia putin diferit, iata de ce:
-in mintea fetei se naste un semn de intrebare "oare de ce?"
-intrebarea trezeste ratiunea care urca pe primul loc
-in timp ce creierul lucreaza sufletul stagneaza
-pana ce mintea nu are un raspuns care sa multumeasca sufletul timpul trece si relatia stagneaza
-fata e in criza de timp (tu esti Fat-Frumos? Da' lamureste-ma repede ca nu vreau sa-mi pierd vremea de-a moaca!)
Eu deduc ca fata nu acorda relatiei timpul necesar in care partenerii sa se cunoasca (unora le trebuie putin, altor mai mult) reciproc pentru ca relatia sa aiba finalitatea dorita de fata. E sigura ca a acumulat destula experienta in relatiile cu baietii incat sa stie exact cum e Fat-Frumos al ei ? Nu am un verdict clar pentru situatia fetei dar i-as sugera, indiferent ce decide, sa ia timpul ca pe un aliat.

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Oameni buni... hello! Au 19, respectiv 24 de ani... nu 40, sa astepte sa se cunoasca mai bine, sa tralala... La varsta asta 6 luni e foarte mult!!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by georgescugeorge

Are 19 ani si e atit de nerabdatoare?Poate ca nu se potrivesc.Eu as fi apreciat reactia lui.S-ar putea sa o iubeasca prea mult.De acest lucru trebuia sa-si dea ea seama.

Adica?
Cum adica s-ar putea sa o iubeasca prea mult? - asta a spus si el...

Eu n-am 19 ani... si uite ca tot nu-mi dau seama de ce un barbat care ar iubi o femeie - indiferent cit - i-ar spune "nu" tocmai din motivul asta!

Poti te rog sa detaliezi?
Pls, pls...

Poate asa ajungem la un liman...am gasit pe cineva care gindeste la fel

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Cand iubesti pe cineva, te gandesti mai intai la binele sau, si apoi la al tau. El fiind mai matur cumva, stie ca sexul implica anumite schimbari in viata celuilalt, atat fizic cat si psihic. Poate ca simte ca fata nu e inca pregatita sa faca fata acestor schimbari. Poate nu vrea sa o impovareze cu grijile de a evita o sarcina nedorita.

Mergi la inceput

Casandra, ai dreptate in ceea ce spui.
Dar sa fiu in locul ei, eu m-as simti destul de prost sa nu "particip" la decizia asta: in fond, cred ca e destul de mare sa stie si ea daca e pregatita sau nu.

La 19 ani nu e chiar foarte devreme.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Oi fi io gaina batrana si nu prea mai cred in povesti din astea lacrimogene cu " o iubeste prea mult". Hai sa fim seriose ! El are totusi 24 de ani si ca orice barbat normal (atentie, normal !) la varsta asta ii este gandul 80% din timp la femei, sex, s.a.m.d. Eu nu-mi pot imagina ca se duce de revelion cu femeia pe care o iubeste si care il iubeste, au o vacanta la munte cu apartament la vila, bla, bla, bla si alte romantisme si timp de cateva zile cat or fi stat acolo, ce face dumnealui...ii admira de la distanta frumusetea angelica, o saruta pe frunte, o mangaie pe par, ii spune noapte buna, stinge lumina si gata????
Haideti mai fetelor ca si noi am fost tinere si parca...

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Iulia,

cam asa s-a intimplat, din ce povesteste ea....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai, eu cred ca asa s-a intamplat, dar nu mi se pare plauzibila explicatia lui cu "te iubesc prea mult". Cred ca ceva nu-i in regula cu tipul...sau cu relatia lor. Poate nu amandoi privesc la fel relatia asta.

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Iulia... nici mie.... poate eu am trecut de prea mult timp de virsta asta si problemele ei...poate minimalizez rolul barbatului intr-o relatie... dar daca nici macar la fazele astea nu se inteleg (in fond, asta ar trebui sa fie "bomboana de pe tort") atunci de ce sa mai stea impreuna?!
Ca sa iasa in oras?
Pentru asta sint amicii!!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

[/quote]
Eu ma intreb de ce EA a inchiriat si pregatit totul... voia o relatie serioasa sau sex cu orice pret ? Daca vrea sa faca dragoste ( nu discutam diferenta dragoste-sex ), atunci mai asteapta... dc vrea sex... il poate obtine aproape cu oricine...
Dar poate baiatu' s-a simtit platit ca un gigolo sa faca asta si a refuzat elegant...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
[/quote]

Adica daca el ar fi inchiriat si ar fi platit totul ea trebuia sa se simta ca o ... prostituata? Ce e cu conceptia asta?

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput