Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aaaaaaaaaaaaa uitaiiiiii....
azi nascu finutza mea...un flacau mare si frumos...hi..hi.. al doilea finutz al meu ca mai am unul tot asa de frumos...sunt o nasica cu 2 finutzi..frumosii foc..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Liana sa-ti traiasca finutul nou-nascut si sa te bucuri de el! Si eu am doi finuti, dar nu sunt frati si mi-e tare drag de ei.
Amely hai, nu vii cu valorile de la eco? Sa vad ca nu s-a adeverit visul tau.
Rami bine ai venit! Ne cunoastem cumva de la o inseminare de duminica, la Giulesti? Eram voiosi, ca inseminarile erau pentru noi floare la ureche pe langa celelalte probleme pe care le-am avut. Cata rabdare ai! 13 inseminari, uau! Inteleg ca nu ai probleme cu trompele ( nu cred ca iti facea d-na dr. atatea inseminari daca iesea proasta HSG), iti doresc sa vina cat mai repede inseminarea reusita. Sper si eu sa ne mai intalnim, daca ma vezi sa ma tragi de manecuta.
mamiFlori imi place cum gandesti. Daca era dupa mine, demult am fi adoptat un copilas, dar al meu sot vrea sa incercam mai intai toate variantele pentru un bb cu bagajul nostru genetic.
fetele

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata scumpelor..ieri Bia a implinit 1 sapt...in album i-am pus citeva poze la "Bia la 1 sapt."...va pe toate si va doresc zile fertile!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

rami 73: am vazut ca in dreptul tau erau trecute doar 5 mesaje transmise, asa ca inca esti 'Noua" (pana la 10 mesaje). De aceea nu am putut sa-ti transmit ieri , caci inca nu aparuse masajul tau. Mai e un pic si nu o sa mai fii moderata, mai ai si tu un pic de rabdare. Iti tin pumnii sa dai lovitura si sa nu ajungi la FIV, ca tare mare e stresul psihic, precum si investitia financiara. Dar se merita...

utocatalina: sa-ti traiasca scumpetea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Liana 30, felicitari pentru finut ! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos ! Si iti doresc un... tovaras de joaca pentru el ! Sa stii ca si eu sunt pe jumatate olteanca, desi locuiesc in Bucuresti. M-am nascut la Motru, iar mama a crescut in Craiova, a facut si liceul si facultatea acolo ! Sunt foarte legata de zona asta si trec cel putin o data pe an pe acolo, chiar daca nu mai am multe rude.

Teo, iti multumesc si tie pentru intampinare !
Nu ne-am vazut luna asta, ci prin octombrie-noiembrie, nu mai retin, la cabinetul de langa Mall, nu la Giulesti.
Eu sunt acum in z.5, voi face inseminarea probabil pe 19-20 ian., daca totul merge bine. Poate ne mai vedem. Tu ai facut luna asta inseminarea ?
Sa stii ca eu incerc sa privesc aceste inseminari ca pe o joaca, e modul meu de a face "haz de necaz", altfel probabil mi-ar fi mai greu decat imi este deja. Ma ajuta si sotul care are acelasi mod relaxat de a privi problema. Am observat ca si sotul tau e la fel. Si imi place ca dna. dr. ma ajuta in sensul asta, ne incurajeaza mereu. Te pup !

rami

Mergi la inceput

Teo , am uitat sa-ti spun; nu am probleme cu trompele, in cei peste 4 ani de cand incercam am facut 2 HSG, ambele OK. Am facut si laparoscopie acum 1 an si jumatate la Giulesti, iarasi OK, mi s-a facut doar o decorticare ovariana, dupa care foliculii au inceput sa creasca mult mai mari, fata de cum erau anterior laparoscopiei.
Deci la mine cauzele infertilitatii sunt oarecum...necunoscute, ceea ce e mai rau, intr-un fel.
Tu vrei sa treci direct la FIV sau mai faci inseminari ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, sa-ti traiasca finutul!

Utocata, la multi ani Biei!

Rami, bine ai venit!

Teo esti o fata extraordinara.
Eu nu cred ca voi fi mamica prea curand... valorile mele de ziua 11 au fost un dezastru, endom. 6 mm si un folicul de 16mm pe stanga, plus un chist pe ovarul stang. Nu am mai avut niciodata chisturi, si nici nu stiu sa tratez asa ceva... Din cate a vazut T., nu e prea mare, dar a spus ca vorbim miercuri dimineata, ca vrea sa vada mai bine ce se intampla acolo... Nu era multumit deloc, mai ales ca am niste dureri ciudate in zona pelvi-uterina. Mi-a vorbit si de stimulare, si de laparo, exact de ce ma temeam cel mai rau. Se pare ca uneori visele se mai si adeveresc...

Va pup pe toate, sa aveti o zi buna.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Tabitha , iti multumesc pentru urari ! Acum vad ca nu mai sunt "NE-MODERATA" ! Nici eu nu as vrea sa ajung la FIV, dar asta e, daca trebuie, o s-o fac si pe asta ! Desi impactul financiar si psihic e intr-adevar, neplacut... eu tot sper sa reusesc cu inseminari...pana la toamna.
Constat ca pe acest site sunt multe fete care ajung sa-si cunoasca... limitele si cred cu convingere ca tot ce nu ne omoara ne intareste ! Asa ca iti doresc si tie sa fii puternica in aceasta lupta pe care trebuie sa o duci !

Amely , te pup si sa nu fii suparata, ca foliculul tau nu e atat de mic pentru z.11 ! Nu stiu ce lungime are ciclul tau, dar poti avea ovulatie si in z. 14-15, iar pana atunci are timp sa mai creasca suficient ! De fapt, foliculii cresc mai mult pe "ultima suta", cum se zice, si mai lent la inceput. Endometrul e putin cam subtirel, dar asta se poate corecta.
Daca dr. T ti-a spus de laparo, cred ca n-ar strica sa o faci, pentru linistea ta (parerea mea - inainte de orice tratament de stimulare). Am facut-o si eu acum un an (la Giulesti) si crede-ma ca nu e mare lucru, chiar nu e de speriat !
Iti tin pumnii si asteptam vesti in continuare !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc fetelor!!!

vreau sa va spun ca plec la munte ..deci pana luni cand revin nu ne mai auzim...in cazul in care nu gasesc pe'acolo un internet si atunci sa vezi ce o sa'l disper pe grasu meu...
va pupacesc pe toate si ne'auzim marti...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

liana: distractie placuta. Pana o sa vii tu eu voi sti daca fac laparo sau fac bebe luna asta. Lasa-l incolo de internet, ia si te distreaza, relaxeaza-te ! Te bat daca intri pe net pana marti. Oricum, stii ca o sa ne fie dor de tine.

Mergi la inceput