Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 7

Carmen.cita spune:
Sa inteleg ca sotului tau i-a fost prescris clomifen fara analize hormonale si ca dupa acest tratament analiza s-a deteriorat asa de tare? Vezi, de aceea o apreciez pe Moisica, pt ca nu a vrut sub nici o forma sa-i dea hormoni pana nu a facut dozarile... am auzit si de tratamentul cu closty, dar probabil ca acesta are efect numai la barbatii care au FSH-ul deficitar, asa cum se prescrie pregnyl celor care au LH-ul sub limita... la sotul tau nu era cazul si i-a facut mai mult rau tratamentul... imi pare rau ca exista astfel de medici... Dar ai dreptate, mergem inainte!

thea_m spune:
Buna dimineata! O saptamana buna va doresc si plina de zapada si soare, sa va bucurati de clipe frumoase.
Bety bine ai revenit! Acum, ca te-ai facut aramie, depasesti tu mai usor conjunctivita cea rebela si cand va sosi marinerul tau acasa vei fi numai buna de iubit! Abia astept sa ne revedem.
Apropo, saptamana viitoare, marti, merge cineva la cabinet?
Carmencita sa fie cu noroc inseminarea. Cred ca va da rezultate tratamentul prescris de dr. Noi am ajuns de la 12 mil. fecundanti inainte de tratament ( la prima inseminare), la 52 mil. fecundanti ( la inseminarea nr. 2- facuta dupa 2 luni de tratament), si, daca bine tin minte, probleme cu trompele nu ai, asa ca s-auzim de bine!
Cami bine ai venit! Sper sa gasesti o cale de comunicare cu d-na dr. la fel de buna cum avem si noi si sa ai rezultate cat mai repede.
Mihaela eposibil ca starea ta sa se datoreze si injectiilor pe care le faci, dar fii optimista si gandeste-te ca, la sfarsitul procedurii e mare sansa sa ai un bb si atunci va fi meritat tot efortul.
Liliana abia astept sa vad ce planuri ati facut. Tu vei fi deschizatorul nostru de drumuri si speram sa iti calcam in curand pe urme.
Liana dupa ce iepure alergi acum? pentru toate
Teodora
Poze

Amely spune:
Buna dragutelor! Mi-era dor de voi si am trecut sa va salut! Eu azi merg la monitorizare, ziua 11-a...sper sa fie bine, caci am visat ca nu prea era bine deloc si m-am trezit tare speriata...si fericita ca era doar un vis.
Mult succes inseminatelor, celor care urmeaza sa se insemineze si celor care au decis FIV. Sa auzim numai de bebici! Anul asta se poarta !
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

rami 73 spune:
Buna, fetelor, va doresc o saptamana buna si fertila !
Eu sunt noua in ale scrisului, desi vizitez acest site de peste 1 an si jumatate.
Tabithiti multumesc pt. incurajarile de la subiectul "Tratament", sper sa ai gura aurita si iti doresc si tie sa reusesti cu ce ti-ai propus, adica inseminare cu donator.
Sunt si eu de vreo 2 ani pacienta dnei. dr. Moisa si am la activ 13 inseminari, dintre care 12 fara nici un fel de tratament (foliculii si endometrul au fost mereu ok - 24-26 mm, respectiv 10-11 mm), iar la ultima am facut o stimulare blanda (1/2 pastila ova-mit / zi), la care organismul meu a reactionat prost, in sensul ca foliculul nu s-a mai spart, ci s-a transformat intr-un chist de 34/48 mm. Chistul s-a resorbit singur la menstruatie, dar am trecut prin niste dureri cumplite. Am ajuns deci la concluzia ca daca organismul functioneaza singur, e mai bine sa nu fortezi lucrurile!
Sotul meu nu are o spermograma prea buna, dar nici catastrofala. Am facut-o si la dr. Moisa si la dr. Matei si a iesit cam 60 mil/ml cu mobilitate 32% (A+B), dar forme normale numai 30%. La inseminari insa, dupa preparare ieseau mereu cam 70-80 mil (A+B). Si cu toate astea...nimic ! Si dna. dr. mi-a spus ca efectiv nu isi explica de ce !
Dar asta e, mergem inainte ! Daca pana in toamna nu vom reusi, cred ca vom recurge la FIV !
Sper ca intre timp sa ne impartasim din experiente si impreuna cu voi sigur va fi mai usor !
Va doresc sa fiti puternice si sa nu va lasati, e singura noastra sansa ! Iar cand una din noi cade, celelalte sa o ridice, asa cum am vazut ca se intampla mereu aici !
Va pup pe toate !
rami

mamiFlori spune:
Buna fetelor! Nu v-am mai "vazut" de mult...Ce sa fac.. vinturile, valurile.. Ne-am mutat, am fost la Iasi, acum gata - a inceput serviciul. Am inceput tratamentul hormonal, sa vedem ce scofala iese. Da' eu tot la adoptie ma gindesc. Ca nu am de gind sa iau hormoni decit luna asta si eventul urmatoarea. Am batut apropoul la Moisiaca ca sa imi spuna cam ce sanse am, ca noi ne gindim la adoptie si s-a uitat crucis la mine si mi-a zis: Da ce, vrei sa ai ovulatie asa, instantaneu? Eu am inceput sa rid si zic: Da! Cica sa am rabdare... Adica sa iau hormoni vreo citiva ani si apoi sa constat ca nu se poate, ca fata mea e mare, ca am pierdut timpul... Eu vreau sa infiez un copilas, si daca o veni (printr-o minune) si natural, foarte bine..
Va pup si mai vorbim!
Florina

rami 73 spune:
Teo , cred (te-am recunoscut din pozele tale) ca te-am vazut la una din inseminarile mele la cabinetul dnei. dr. Moisa. Erai cu sotul tau si erati foarte veseli, ceea ce mi-a placut f. mult la voi! Poate ne mai intalnim !
Carmen.cita si eu am ovulatia cam la 30-35 ore de la Pregnyl si de multe ori am facut inseminarea cam la 24 ore. Am intrebat-o pe dna. dr. cum e cu rezistenta dupa prepararea la centrifuga si mi-a zis ca le creste mobilitatea, dar scade putin din rezistenta lor in timp. De aceea, am incercat mereu sa fac inseminarile cat mai aproape de momentul X. Din pacate si eu am TPC negativ
(la 6 ore de la contact).
Fetelor, de ce la mine scrie in partea de sus "nemoderate" ? Sunt prea noua cred, nu ?
rami

Amely spune:
Mercic Teo...esti o scumpa! cu ocazia asta o sa vad daca are sau nu efect Gynexul, pe care am inceput sa-l iau de luna asta.
MamiFlori, decizia cu adoptia este super, nici eu n-as ezita (cu totul ca acum un an gandeam altfel dar deh, se mai schimba omul, mai capata minte). Oricum, bafta cu tratamentul hormonal, fii optimista, cine stie de unde sare iepurele si ramai natural... Cand ai povestit tu de Moisica parca mi-o si imaginam uitandu-se crucis si zicand "da ce, vreti sa ovulati imediat?" Eu la prima mea vizita la ea m-am dus foarte increzatoare (dupa ce citisem o gramada pe forum
) si i-am zis ca am venit ca sa ma monitorizeze si sa imi faca TPC-ul...La care ea (cam acrisoara, dar pe buna dreptate): dar dvs. ce faceti, va tratati singura, sau cum? eu hotarasc ce analize facem. Bineinteles ca a ajuns la vorba mea si a facut exact ce ii sugerasem eu, si ma tot complimenta "vad ca sunteti f bine informata, cine v-a scolit?" Eu: "pai...de pe net". La care ea: "of, m-ati innebunit voi cu netul asta" si a inceput sa rada.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
A, si bafta chioara ca taman luna aia am si ramas (dupa aproape 1 an de incercari fara monitorizare), va dati seama... prima monitorizare din viata mea, punct ochit, punct lovit... Moisica era tare mandra si sigura de sarcina asta, de aia nu mi-a dat nici tratament de sustinere, fiind convinsa ca e "ca la carte". Ceea ce n-a fost, nu din vina ei bineinteles...
Cine ramane acum face balanta. Va pupic si spor la bebei in iarna asta!
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Carmencitooo si io am avut un vis da nu'l spun decat atunci cand va fi cazul..daca va fi
teo alerg si io asa...poate ca il speriii si sare si la mine
mami Flori bine ai venit..mi'a fost doooor de tine..
betycooooo..aaaa stiuuuuu..nu poti intra inca nu ti.a trecut...multa sanatate..
Amely io si..si stiu ca va fi bineeeee..
rami bine ai venit
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"