Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6

bety spune:
Pusule - scuze, da' ai vazut la viata ta drak mort?!
Io nu...
Si apropo...modesta sunt, frumoasa sunt - AncaWish - nu da (iti platesc drepturile de autor in multi), dar incerc sa ma reancarc cu optimism!
Mai am o saptamana de pus picaturi in ochi si apoi pot sa ma si pomadez!
Sa vezi atunci, pusule!
Ca doar trebuie sa pice pe spate cand va veni acasa!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Carmen.cita spune:
Haaa haaaa hiiii! Bety, m-ai facut iar sa rad, fetita! Ca si eu sunt la fel, moarta-coapta tre sa fiu machiata si rujata, 4 rujuri tin in geanta, ca pe parcursul zilei imi schimb opinia vis-a-vis de culoare, textura...
Asa, sa-l dai gata pe sotior cand o veni acasa! Si io cred ca-ti sta bine aramie!
Dragelor, sa va spun, azi am dormit prea mult si... am ajuns la eco EXACT cand dr. plecase, mi-au zis cei de la poarta si am si vazut-o cand iesea din spital... Asa ca... nu am mai facut ecografia... voiam sa va intreb, eu tare am impresia ca am ovulat abia sambata pe la pranz, este posibil asa de tarziu de la pregnyl (caci pregnylul l-am facut joi pe la 19,30)?
Si oare nu e prea tarziu dupa inseminare (vineri la 9,45)? Poate stiti voi, cele cu mai multa experienta in ale inseminarilor...
Camy, stiu ca ecografia este 300.000 (la cabinet) dar consultatia nu-mi mai aduc aminte... sincer ... am o problema, nu tin minte preturi... parca 500? Fetele poate au memoria mai buna ca a mea...

bety spune:
Carmen - si sa fie cu succes inseminarea!
Teoretic, ovulatia are loc la 36 ore de la pregnyl.
Iar tunsi, rasi si frezati, traiesc pana la 72 ore asa ca, nu dispera...eu zic ca esti in parametrii normali!
Gandeste pozitiv de acum in colo, fara efort sau baie calda si fereste-te de raceala!
Cami - depinde de ce-ti face; dar preturi, cred ca are dreptate Carmen...
Pe maine...sper!
Beatrice
Poze dragi

Carmen.cita spune:
Bety, saru-mana pt raspuns! O sa am grija sa ma feresc de dusuri fierbinti (ca tare-mi plac), cat despre raceala, no problem... eu racesc o data la 2 ani, si numai vara... M-am mai linistit (eu credeam ca
dupa ce sunt ametiti de centrifuga aia traiesc mai putin decat in mod normal, si la noi in mod normal, la 8 ore dupa contact capitulasera la testul postcoital... ce sa facem, dupa ce ca sunt putini, sunt si cam impiedicati...). Oricum, sambata dupa-amiaza am avut grija sa-i reimprospatam
asa, de siguranta... Wow, ce frumos ar fi sa raman acum, le-am spus si fetelor de la "endometru" ca dpn ar fi chiar de ziua mea... visez si eu frumos acum
... 3 balante la un loc
, cat pacifism, va dati seama...
Daca nuuuuu, luna urmatoare vom fi dupa tratamentul forte cu undestor si vitamine, si vom da in mod sigur lovitura!

bety spune:
Na ca m-am colorat si aici...ca sa vezi si sa nu crezi...schimbare pe toate planurile!
Deci...2006 va fi altfel!
Teo - ramane cum am stabilit: cate-o pereche la fiecare la FIV anul asta!
MRL - hai ca-s darnica - si tie o pereche!
De fapt...tuturor...macar cate un fiecareia!
Beatrice
Poze dragi

Liana30 spune:
betycoooo si io vreau o pereche
drak mort nu ...da drak aramiu da
Carmencitooooo daca te mai auz cu intrebari destea te bat...pai..??,...pai????asculta aici la mine....
......gigeiiii adica astia au fost super...pregnylul facut..IA cu reusitaaaaaaaaaaaaa...da????
ca de nu vin si cu
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

mari-lu spune:
Carmencita bafta sa iasa cu ochisori!In cat timp s-a dublat nr
dupa trat?(ca al meu sot are acelasi trat de la Moisica)

Carmen.cita spune:
Ooooo, Liano, cu reusita tot inainte! Eu cred in reusita, mai ales ca am avut si un vis prevestitor, unul care mi-a confirmat acum muuuulti ani ceea ce sper sa se intample acum... va voi spune la timpul potrivit... Apropo, ca tot suntem la "pacientele visatoare" , eu sunt din ele...
Mari-lu, scumpa mersi mult! Cat despre dublarea
, ce sa-ti spun... entuziasmul meu e mare, dar realitatea e ca de la 4 milioane la 8 milioane... e ca si cum ai vorbi de o picatura intr-un ocean... abia dupa tratament sper sa fie vorba de o crestere semnificativa. Sa-ti spun cum e la noi: acum vreo 2 ani a mai avut o analiza la medsana 6 milioane, dr. la care mergeam atunci i-a dat o luna undestor si vitamina E. A raspuns f.bine la tratament si analiza arata 22 milioane... La vreo cateva luni am si ramas gravida, din pacate sarcina s-a oprit in evolutie... Acum iata, primeste din nou tratament cu undestor (si livercyn care contine vit.E, plus acid folic, vit.C, bio-seleniu-zinc) - am uitat sa va spun ca sotul meu nu vrea sa ia nimic decat daca ii prescrie medicul, asa ca toate tentativele mele cu branca ursului si altele au esuat in timp... Desi analizele lui hormonale sunt in parametrii normali (unele cam la limita, cum ar fi testosteronul), eu sper ca tratamentul va da roade si la urmatoarea inseminare sa numaram mult mai multi
. Am incredere ca suntem pe drumul cel bun!

mari-lu spune:
CARMENCITA cred ca vei aprecia cei 8 mil ex 4 cum ma voi bucura eu de cei 2 mil fosti 14 dupa tratamentul cu clostilbegyt sau nu se stie din ce cauze...
dar mergem inainte!