Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 5

camy062004 spune:
fetelor ma alatur voua ,in scurt timp imi voi face o programare la dr. Moisa,acum as vrea sa va intreb pe voi cum ajung la cabinetul particular stiu ca este langa mall ,dar unde mai precis si cat este o consultatie .
camy

Tabitha spune:
carmencita: asteptam sa ne zici maine cum a mers treaba, cine stie... poate mai faci o IA... Bafta

Liana30 spune:
Carmencitoooo ma bucur fatooo pentru tine..hai sa fie cu ochisori de data asta....
teo stii cat as vrea sa fie asa?????????mult da' tot...da nu se stie pe unde se ascunde iepurele ala...poate ca'i pe la voi pe acolo ca pe'aci nu vaz nici unul
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
eu am vazut azi un iepure care fugea spre SUD. La cine s-o fi grabind oare? Spre Bucuresti? Spre Craiova? Constanta? sau Timisoara. Hai sa va mai zic un secret: stiti ca iepurii se inmultesc tare repede, asa ca spre seara am mai vazut cativa hoinarind si cautand cui sa faca surprize. Asa ca, pe ei, fetelor. Hai sa-i prindem !

Carmen.cita spune:
Multumesc din suflet, Tabitha!
Cami, ai facut o alegere buna... te vei convinge... eu am ajuns s-o apreciez mult pe dr., are un suflet deosebit... si mai ales a inteles exact situatia noastra si ce avem de facut inca din aprilie anul trecut, din pacate eu nu am crezut atunci ca pe cale naturala nu avem sanse... si acum imi pare rau ca am pierdut atata timp degeaba... De ajuns la cabinet e foarte usor, vis-a-vis de Mall este o florarie cu o straduta pe langa ea, mergi pe straduta aceea cativa pasi si pe stanga primul bloc prima scara etaj 1 ap.5., str. bradusilor nr.4. Multa bafta!

camy062004 spune:
Carmencita multumesc tare mult pt. raspuns si incurajare asa voi face .daca iti amintesti eram pacienta dr. Ancar am renuntat la el din pacate pot sa spun ca mi sa parut un medic bun dar mi-a cerut 500 de euro pt. inseminare,mi sa parut destul de mult in comparatie cu 2 mil. jumate,sper sa am mai mult noroc de data asta.
camy

Liana30 spune:
pe eiiiiiiii moldoveancooooooo hai sa'i prindem
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Carmen.cita spune:
Camy, vei avea bafta, sa stii ca am vazut si am auzit de multe reusite la dr. Moisa! Unele chiar de la prima inseminare.

bety spune:
Iubitele, mi-a fost un dor nebun de voi...dar, ultimile zile au fost vai de capul meu, de nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu!
Las' ca va povestesc, dar mai intai sa va zic LA MULTI ANI (inclusiv celor ce-si serbeaza azi ziua sau au sarbatoriti dragi in familie)!
Iar tie CATA - cand am vazut-o pe Bia, mi s-a umplut sufletul de fericire! Parca este un pic si a mea, ca vorba aia...am tot trancanit inca inainte de a ramane -uta! Abia azi am intrat pe Forum si cand am citit si vazut pozele...nu-ti spun ce-am simtit!
Sa-ti traiasca, sa o faci mare si sa ai parte numai de bucurii de la ea.
Acum, io ce sa zic...iubi al meu vine acasa pe 26.01, am trecut la a doua folie de cyclo...si nu am avut timp nici sa mor!
Pe 29.12 apoi am facut o conjuctivita alergica de toata frumusetea, am racit zdravan, de acum sunt pe antibiotice, nu pot sa ma machez si...am treaba la servici sa-mi pun si-n cap. Vin acasa tarziu si ma culc rapid.
Vestea buna...nu mai sunt blonda-blonda, ci aramie (culoarea tutunului), ca vorba aia...bolnava-bolnava, dar de vopsit tot m-am vopsit ca ma plictisisem de mine. Cand ma vedeam cu ochii rosii, tusind si fara glas...am zis...macar moarta sa fiu frumoasa si asa mi-am schimbat culoarea parului si-s tare mandra acum!
Toti au zis ca nu-s zdravana, dar credeti-ma ca mai aveam un pic si-mi trageam un glont in cap!
Urmarea acestei povesti...frumoasa, dar bolnava.
Dar am o vorba...tot raul spre bine, ca mai rau de cum mi-a fost si prin cate am trecut in 2005, nu poate sa-mi fie!
Cu FIV-ul...ramane sa vina purtatorul de acasa si cum din calcule, CM imi va veni tot atunci...voi trece la atac FIV in februarie.
Asta visez eu, ca mai intai trebuie sa vorbesc si cu dr.
Asa ca mai multe n-am ce povesti...stau si astept.
Va multumesc ca ati intrebat de mine, va pe toate-toate!
Sunteti minunate si impreuna, vom trece cu bine peste toate obstacolele.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Liana30 spune:
betycooooo imi pare rau de ce s'a intamplat sper din tot sufletul sa te faci bine...multa sanatate,,,io cred ca iti sta bine si asa aramie
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"