Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MamiFlori, bafta multa, multa. Cred ca pana la ora asta ai facut-o deja, asa ca iti urez doar sa se prinda bb si sa fie sanatos.

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , mi-a fost tare dor de voi ! Am avut mici probleme cu net-ul si n-am putut intra deloc sa va vad !!! Va voi citi din urma , sperand ca aveti vesti bune si ca totul e ok !
Revin dupa cum v-am si promis cu vesti despre mine !!! In sfarsit dupa aproape un an de zile , am si eu ceva concret de spus !
Pare-se ca ziua de 13 ptr mine este "norocoasa" , este ziua ultimei consultatii la ginecolog , care a luat masuri , mai mult decat neasteptate ptr mine , eu care ma gandeam ca poate voi face intr-adevar laparo , dar nicidecum ...altceva ! Ei bine , dr. vrea sa demaram imediat si tratamentul (ceea ce si fac in acest moment , inca din 13.01.06) , de frica sa nu revina acel chist din nou ...ceea ce n-ar fi nicidecum un lucru favorabil ptr a obtine o sarcina , chiar si cu F.I.V. Deci chistul masoara 38mm , destul de mare , hm ! LAPARO...fara discutii !!!Deci...pe cai ! SE FILMEAZA !
Am niste emotii , de nu reusesc sa-mi revin , nu stiu daca sunt emotii de fericire , sau de stress , dar simt ca ceva se va intampla si acel ceva sa fie un lucru bun !
DECI TRATAMENTUL CONSTA IN :
decapeptyl-0,1-subcutanat 1/zi(3 sapt.)
menopur
gonadotrophine:HCG-5000-UI
betadine -ovule- vaginale inainte de punctiunea ovocitelor
utrogestan-200mg-ovule 2/zi incepand din ziua in care s-a facut transferul embrionului
oromone-2mg-
INFINE...tratamentul l-am inceput de 3 zile (ziua 22 , astazi ziua 25) si trebuie s-o tin taaaare timp de 3 sapt (decapeptyl), dupa care vom trece la celelalte de pe listuta ...! Nu e decat un inceput de drum , de care-mi aduc "putintel" aminte ca doara am deja 2 la activ (al 2 lea cu ochisori...ALEXANDRE , frumuselul lui mama , cel drag) !
Tin totusi sa precizez faptul ca , simt ca tensiunea mea isi va face din nou de cap , ma si dor sanii si ma pisca in regiunea ovarelor ,ametesc si am stare de greata , dar promit sa suport si sa fiu la inaltime , ca sa iasa un rezultat buuuun , ca daca nu , va trebui s-astept 6 luni , inainte de-a trece din nou la ceva asemanator , iar timpul , el trece repede si voi imbatrani !
Oricum ma bucur ca-l am deja pe micutul nostru , e mare lucru de la D-zeu si ma voi multumi cu acest dar daca nu e sa fie !
Fetelor dragi , sper din suflet ca planurile voastre si momentele in care treceti in prezent sa va aduca rodul mult asteptat , lasand toate grijile de-o parte , cu fruntea sus si inima plina de realizari pe cinste , dar si farmecul unei SURPRIZE ...Va sarut cu mult drag pe toate si va doresc o duminica extraordinara si o saptamana benefica pe toate planurile !
betty ,amely ,thea , liliana , carmen-cita , rami, mami-flori , liana si pe toate toate ... voi reveni mai tarziu , dupa ce va citesc , sper sa aflu vesti fff bune de la voi , dragelor !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,imi poate cineva spune daca d-na doctor miisa face IAD(inseminare artificiala cu donator)?Cine imi mai poate spune ceva despre dansa?Eu as vrea sa o sun maine pe mobil,dar nu stiu cum imi va vb la tel.Vb frumos la tel sau se simte deranjata?vad ca sunt f multe fete pe forum care au incredere in dansa,asa ca ma bate gandul sa imi incerc norocul la dansa.Astept sa imi mai raspundeti si mie din cand in cand.Vad ca voi deja va cunoasteti intre voi(fetele de aici)si nu prea dati importanta la fetele care sunt noi venite.Va pup si va doresc numai bine.Pe curand!

Mergi la inceput

Draga Lucia1 eu nu cred ca fetele te ignora , ci pur si simplu nu cred ca au acel nr personal de tel. pe care l-ai dori tu , al d-nei dr. Moisa ! Eu nu cred ca putem avea un nr personal al unui dr. decat daca acesta doreste sa ni-l deie , spun eu , e cu totul personal , nici eu nu stiu care-i nr de tel al dr meu , poate tu in Germania ai norocul sa-l ai , cu atat mai bine , te felicit !
Sunt sigura 100% ca fetele te-ar ajuta , sa nu crezi ca sunt rele sau ca nu te baga-n seama , te inseli in privinta asta ! Iar in ceea ce priveste I.A.D-ul la care te referi , eu personal n-am auzit inca discutandu-se pe acest subiect de aceasta interventie ptr ca tu vorbesti de "donator" , dar ce fel de donator ? Este vorba de sotul tau , sau ai dori sa faci inseminare cu sperma unui donator anonim , de la banca de sperma ? Explica-ne un pic mai bine , poate cineva va reusi sa te indrume spre subiectul cel bun , ca sa nu mai pierzi nici tu vremea ! Despre mine , e adevarat ca n-am cunoscut-o niciodata pe d-na dr. Moisa , dar am venit pe acest subiect de 1 an de zile ptr ca pur si simplu , mi-a placut titlul subiectului si la propriu si la figurat , iar fetele sunt de ... milioaneeeee ! Ai incredere , daca cineva te poate ajuta , esti pe maini bune nu-ti fa griji !!! Iti doresc din suflet sa gasesti cat de repede raspunsul intrebarilor tale si sa ai satisfactie in tot ceea ce-ti doresti pe viitor ! Te si s-auzim de bine !

Mergi la inceput

Amely...valorile tale-s culmea de bune !!! BRAVO scumpa , ma bucur ptr tine , iar in ceea ce priveste studiile , nu-ti fixa ideea ca de asta n-a fost...sa fie data trecuta ! N-a fost sa fie atunci si gata , pacat ! Dar acum , eu zic ca va fii cea buuuuuuna , hm ? Hai cu incredere , tot inainte totul va fii ok !
Thea , ce rau imi pare de tine , nu inteleg de atata timp , cum de nu poti scapa de acest stafilococ , e dat naibii rau de tot , se tine scai de tine ! Dupa cate-mi aduc eu aminte l-ai mai avut o data nu ? Sau gresesc ? Iar daca e cazul ...si
Bettyeu care credeam ca esti in cu tau cel drag ...si cand colo el se lasa dorit si asteptat , iar tu suferi si ai probleme cu conjuctivita , draga mea ? Pai se poate una ca asta ? Sper ca la ora actuala sa fii catusi de putin mai bine sau chiar fff bine ! Uite o si mii de felicitari ptr decizia ta in privinta F.I.V. sigur va da rezultatul dorit !!!
Liliana si Tabitha am inteles ca trebuie sa ne dati o veste , sper sa fie excelenta cat de repede posibil ! Hai fetelor ca-s tare curioasa ! Sigur nu-s singura !!!
Liana sper ca v-ati incarcat bateriile la munte asa cum trebuie ca sa atacati cu forte noi si sa iasa cei mai buni care sa-si faca bine datoria !
Mami-Flori iti fac si eu galerie sa fie cu noroc si sa iasa cu 2 ochisori frumosi !!!
Carmen-Cita fata curajoasa !
Rami
Cata un gand bun si pupici dulci tie si Biencutei tale , care sper ca e destul de cumintica (ca prea , nu se poate , ca altfel n-ai simti ca o ai) )...hai vino sa ne povestesti cum va intelegeti amandoua si ce secrete impartasiti ?!
Indy cum te simti , ce mai face Mirciulica , inca nu se pregateste sa soseasca ? Oricum toate cele bune si nastere usoara , daca inca nu s-a intamplat , iar daca-i cazul , felicitari , dar astept sa am confirmarea ca sa fac acest lucru , stii tu !-ici dulci la amandoi !
O seara placuta fetelor ca cred ca am devenit prea guraliva , dar sigur injectia mea hormonala e de vina ...si ce ma fac ca nu-s decat la inceput...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna!Poate cineva sa-mi spuna ce analize imi trebuie pt inseminareßvreau sa vin in ro si as vrea sa fac toate analizele aici,asa nu mai pierd timpul in ro.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lucia: ti-am trimis PM. Eu stiu ca dna. dr. Moisa face IAD. La ea la cabinet cost 2,5 milioane lei vechi. Nu cred insa ca la cabinet face IAD, deoarece banca de sperma este la Giulesti si nu prea o vad carand "nepretuitii" la cabinetul particular. Dar poti sa o intrebi, chiar si eu sunt curioasa de raspuns.

Raportez: ziua 1. Deci nu am scapat de laparo. Maine sun pt. programare. Luna viitoare, daca reusesc sa fac in acelasi timp laparo si IAD, promit sa va dau vesti mai bune.

Tin pumnii tuturor celor care asteapta un rezultat cu 2 liniute si ma alatur cuminte celor care incep numaratoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetelor, va multumesc pentru ca imi tineti pumnii! Sunteti niste sufletiste si desi nu prea apuc eu sa va scriu sunt sigura ca mi-ar fi mai greu sa trec peste toate necazurile fara voi.
Va tin si eu voua pumnii si va doresc sa vi se implineasca mai repede dorinta cea mare, pentru ca o meritati cu prisosinta!
Va , Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
mamiFlori ce surpriza! Acum tin pumnii ca peste doua saptamani sa vii cu doua liniute, da?
Aileene ai trecut cap de lista la FIV, asa ca vei prima mamica de fiv-ulet, o surioara sau un fratior pentru Alexandre. Sa ne tii la curent cu evolutia tratamentului, sper sa nu ai reactii secundare la el. Ma bucur ca ai intrat in linie dreapta!
Tabitha intrasem cu speranta ca voi citi altceva, dar se pare ca vestile bune le voi citi abia dupa laparoscopie. Cu cine te-ai hotarat sa faci?
Bety mi-era dor de tine! S-a rezolvat cu conjunctivita?
Liliana pana la urma faci analizele la MedLife? Costul analizelor nu intra in pretul FIV, nu? In cei 1400 euro ( + 500 ICSI) intra doar ecografiile facute in timpul tratamentului de stimulare, punctia si betaHCG-ul de dupa?
Liana cum a fost la munte?
Carmencita ma bucur ca esti doar realista si nu pesimista, dar nu se stie niciodata, eu m-as bucura sa reusesti cu inseminare.
Amely am un feeling bun in ceea ce te priveste, luna aceasta. Sper sa se adevereasca.
Lucia bine ai venit in randurile noastre! Sper ca ti-a trecut supararea, ai vazut ca fetele ti-au sarit in ajutor si cred ca pana acum ai aflat ce te intereseaza. In general, din cate stiu, sansele de reusita prin inseminare sunt de 5-15%, iar d-na dr. a avut si procentul ei de reusite, chiar si gemeni. Iti doresc sa reusesti cat mai repede si sa nu iti pierzi speranta si increderea.
Oana pe cand inseminarea?
Rami avem norocul sa ne intalnim maine? Eu ajung pe la ora 18 la cabinet.
pentru toate si o saptamana buna va doresc

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Scumpelor, ma bucur ca ati mai strans randurile si ca incepeti sa reveniti pe baricade!
Eu am ovulat z 13-14, acum sunt ziua 18, ma dor sanii de mor, se pare ca e de la Gynex, care cica ar creste un pic prolactina. Ma inteapa foarte des zona abdominala si ma simt ca un balon. Am hotarat daca nu e sa fie luna asta, sa mai incerc si luna viitoare, dupa care, daca tot nik, in martie laparo. Am zis, si nu ma mai razgandesc, doar sa poata si T. El ar fi vrut s-o facem chiar luna viitoare (in februarie), dar vreau sa imi mai dau o sansa, caci luna viitoare ovulez pe dreapta, si asa am ovulat si cand am ramas anul trecut (deh, superstitie!)

Aileene, sa ne spui ca a reusit tratamentul si ai scapat definitiv de chist. Inteleg ca te pregatesti de FIV, bafta multa si incredere, eu iti tin pumnii sa reusesti, sa vezi atunci ce surpriza frumoasa va avea Alexandre, dar cum spuneai si tu, chiar daca nu e sa fie, nu sunt motive mari de suparare, fiindca este el in viata ta si ti-o insenineaza!

Carmecita, esti o scumpa si iti multumesc ca ma sustii, nici nu stiu care emotii sunt mai mari: cele legate de asteptarea celor II sau cele legate de examene! Am impreia ca examenele au castig de cauza Felicitari din suflet pentru inceperea anului II de stagiatura, mai ai un pic si...gata! Presimt ca pana termini vei reusi sa fii si !

Mamiflori, bafta cu inseminarea, poate ne dai o veste buna pe langa...Cristinica!

Lucia, sper ca ai reusit pana la urma sa iei legatura cu d-na Moisa si ca te-a lamurit ce urmeaza sa faceti impreuna. Sa stii ca eu dupa ce m-am chinuit cu incercari 1 an, am ramas in prima luna in care am mers la ea, ce-i drept, nu prin inseminare, dar stiu de alte fete care au reusit la dansa prin ISA... Este foarte serioasa, profesionista si mai ales, nu e superficiala ca alti dr-i.

Teo, fata sufletista, daca feelingul tau se adevereste, ai de la mine o prajitura buna, iar daca nu, un pt. ca tare imi esti draga! Rami, daca o intalnesti pe Teo la cabinet, da-i tu pupicul. Si uite unul si pt. tine!

Tabitha, cand faci laparo?

Olteanco, ai revenit?

Oana, ce faci cu inseminarea?

Bety, s-a intors ?

Liliana, ai facut analizele?

Pupici cu lipici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput