Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m, amely: va multumesc ca va ganditi la mine. eu astept cu infrigurare sa se faca ora 1 ca sa sun sa ma programez la laparo. Dupa aia o sa va zic daca am reusit sau nu. Mi-e teama sa nu-mi spuna ca nu mai sunt locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, fetelor! Eu inca nu am net acasa, asa ca nu putem vorbi decat in timpul saptamanii, de la birou

Aileene, iti tin pumnii sa fie cu ochisori FIV-ul care urmeaza, mai ales ca ai experienta unei reusite si in trecut ! Alexandre ce-si doreste, un fratior sau o surioara ? Ai insa grija si de sanatatea ta, ca e cea mai importanta ! Tine-ne la curent cu evolutia tratamentului, te

Teo, am vorbit cu Moisica si voi veni si eu tot marti in jur de ora 18.00, asa ca ne vedem !

Tabitha, daca faci laparo la Giulesti, sa stii ca si eu m-am programat cam cu o luna inainte, ar trebui sa fie suficient, depinde cat de aglomerat e in perioada asta.

Amely, Carmen.cita, eu oricum sunt o optimista incurabila, altfel nici n-as fi rezistat atator insuccese... Asta cu "zane pe dinafara si mai putin pe dinauntru", am preluat-o de la un medic care asa s-a gandit el sa ma "incurajeze", dar in sinea mea si eu gandesc tot ca voi; conteaza, intr-adevar si mostenirea genetica, chiar in proportie f. mare ! Eram odata la Giulesti, si il auzeam pe Marinescu spunand despre tipa care a nascut la 67 ani ca are un uter de 25 !!!

MamiFlori, iti tin pumnii sa fie prima si ultima inseminare !

Lucia1, Ingeras, Oana

rami

Mergi la inceput

rami 73:

Gata, am comis-o si pe asta. M-am programat pt. laparoscopie. Pe 24 ma interneaza, pe 25 ma opereaza si o sa-mi zica ca au desfundat trompa dreapta si ca luna urmatoare o sa raman insarcinata. Am scapat.

Va pup pe toate. Sunt super fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bravoooooooo!
se ingroasa randurile la post-laparo=viitoare gravidute!!!!
super ! tabitha, gata, o sa facem bebe :))!am inceput anul bine.o sa fie un an plin de bebelusi.
te pup si iti tin pumnii.

danotino

Mergi la inceput

Multumesc mult, danotino.
Olteanco: nu ai revenit de la munte? Ce vesti ai pentru noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,
am hotarat sa merg la Doamna Dr Moisa, puteti sa-mi spuneti cum sa ajung de la gara la cabinet!
Va multumesc

Mergi la inceput

Slavmih, daca vrei sa ajungi la cabinetul particular, intreaba de Mall-ul din Calea Vitan, intrucat cabinetul e chiar vis-a-vis de el.
Daca nu ma insel era masina 123 care mergea de la Gara pana undeva in apropiere de Posta Vitan, iar de acolo poti lua orice altceva, sau chiar sa mergi pe jos.
Nu sunt insa sigura, ca n-am mai circulat de mult; poate stiu celelalte fete mai bine.

rami

Mergi la inceput

Tabitha, bine ca ai reusit sa te programezi repede la laparo, deci prin februarie-martie vei fi deja gravida !!!

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca veniii ..la tanc sa va deschiz capitolul ca vaz ca betyca e tare opupata
hai va astept....

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput