Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

fetelor,chiar asa buna ed-na moisa?as vrea si eu sa vin in martie in ro sa fac inseminare.cum am auzit de d-na moisa,m-am convis sa-mi fac o programare la dansa.Dar acum voi trebuie sa ma ajutati si sa-mi dati un nr de tel sa pot vb cu dansa la tel sa o intreb cu ce trebuie sa vin si ce analize sa fac.Va rog mult de tot sa-mi dati si mie un nr de tel.Si spuneti-mi si mie,are asa multe reusite?chiar e o doctora asa de buna?Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

021/3221983 programul consultatiilor e in fiecare marti dar pt inseminare vine oricand!Multa bafta!

Mergi la inceput

fetelor,dar scuzati ca indrascnesc si va rog sa nu va suparati.Eu nu prea am vazut reusite la d-na moisea.poate nu am citit eu tot,cine stie.Pupici!

Mergi la inceput

Dar un nr de mobil nu are nimeni.Eu as vrea sa vb cu dansa direct la tel,deoarece as vrea sa stiu ce e de facut.Nu vreau sa vin in ro degeaba.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Ba sunt o gramada de reusite la dr.Moisa, si aici pe forum sunt... chiar fete care au fost pt prima inseminare la dumneaei au reusit. Este un medic foarte bun, competent in probleme masculine (are specializare in andrologie) si infertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mami-Flori, bafta multa maine la inseminare! Ai fost tu putin surprinsa, dar stii cum chestiile neprevazute/neplanificate ies cel mai bine!
Mari-lu deci ziua 1 ... dar mergem inainte, nu ne lasam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

lucia ai pm!
e bine sa respecti programarea la Moisica pt ca e solicitata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

pe toata lumea - fete mai noi, mai vechi, -ute, mamici, inseminate, neinseminate, FIV-iste si ... ce mai avem p-aci!
Dau si eu o raita, sa vaz ce ati mai facut voi, ca eu n-am noutati.
Adica as avea...de saptamana viitoare, incep sa iau produse pe baza de aloe, sa-mi mai intaresc rezistenta organismului!
Hai ca-s curioasa sa citesc!
Pe curand!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

fetelor,si cat costa o IAD la d-na moisa?Nopte buna!

Mergi la inceput

Moana,vrei sa faci a treia inseminare?Iti doresc mult succes si poate ne vedem in ro.Cred ca vin si eu in ro in martie si tare mult as vrea sa va cunosc.Cine stie poate o punem de o .Va doresc din inima mula bafta.Pupici!

Mergi la inceput