Simptome !!!!! - 3
Raspunsuri - Pagina 9

Cicicuta spune:
Buna gagicutelor!
puteti sa-mi spuneti va rog, cele care sunt sau au fostla cat timp dupa ce au ramas insarcinate au aparut simptomele?
Va multumesc si va

Avalon spune:
Ionica, FELICITARI! Iata ca se poate si fara tratament, si tu esti un exemplu in acest sens! Dar din cate imi amintesc eu, tu nu aveai probleme in a ramane insarcinata, problema intervenea pe parcurs, nu? Doamne-ajuta ca de data asta sa nu se mai intample nimic si sa nasti un copilas sanatos si norocos! Bineinteles, cu ajutorul unor medici priceputi care sa-ti dea tratament de sustinere, iei progesteron?
Pusichet, imi pare tare rau... Nu avem ce sa facem decat sa o luam mereu de la capat, pana vom veni si noi cu vestea cea mare.
Oanaq, eu cred ca testul din urina poate sa greseasca (fie in sens pozitiv, fie in cel negativ), s-a intamplat de multe ori, aici la noi, dar cel din sange nu greseste niciodata! Eu tin pumnii sa fie cu ochisori, avand in vedere intarzierea!
Cicicuta, ai intrat si tu in clubul nostru, al simptomaticelor? Bravo, bine ai venit! Sa inteleg ca esti in asteptare? Ai facut inseminare pana la urma? Bafta multa la simptome cat mai multe!
Eu am revenit, caci intr-o saptamana voi afla si verdictul pe luna asta... o sa va plictisesc cateva zile cu simptomele mele!

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Am si eu o intrebare:stiti cumva ce se poate face in cazul in care nu suport sa imi fie luat sange??de fiecare data cand am avut de facut analize am lesinat si mi s-a facut foarte rau!injectiile le mai suport dar la analize nu stiu de ce am reactiile astea.e si de la senzatia de foame pt ca eu dimineata nu pot sa stau cu stomacul gol..daca trece putin timp de cand m-am trezit si nu am mancat mi se face rau!NU STIU CE SA MA MAI FAC!
Va pup
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

motzunica spune:
Pamela, sa te uiti in alta directie cand iti ia sange, nu la mana, si sa-ti i-ei cu tine o prajitura foarte moale si foarte dulce sau o sticla de nectar. Mananci sau bei pe loc dupa ce ti-a recoltat sange, si nu pleci imediat de acolo.

PamELLA spune:
motzunica,nu,nu am diabet de cand ma stiu,de mititica mi se intampla chestiile astea.am incercat sa mananc banane imediat dupa ce mi-a fost luat sange,dar nici un rezultat!se intampla exact la fel!pur si simplu nu stiu ce sa mai fac pentru ca presupun ca pana la batranete voi tot avea de facut analize!
senzatia e groaznica,simt un gol in stomac si lesin si culmea e ca nu in timpul analizelor ci dupa cateva minute dupa recoltare.iar la problema cu mancatul de dimineata seman cu bunica mea..e singurul moment din zi cand daca nu mananc,mi se face rau..
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

oanaq spune:
quote:Am avut trimitere la medic si mi-am facut testul vineri, de la laborator mi-au zis ca trimit rezultatul direct medicului care ma va suna. Pana acum nu m-a sunat...mai astept. Azi m-au luat niste gretusi groaznice plus ca am avut o micuta scurgere.Imi vine sa ma
Originally posted by ionica
Fetele mele dragi,Oanaqai facut un test de sange HCG Quantificat?incearca eu am avut de multe ori teste de urina negative si la sunge pozitiv!

Georox spune:
Ma inscriu si eu din nou la simptomatice. Singura simptoma demna de remarcat, dar care pentru mine nu este concludenta ar fi somnolenta foarte mare. Va vine sa credeti ca ma culc la ora 22:00 cel tarziu, iar dimineata cand ma trezesc la 06:30 tot as mai dormi ? In rest sunt in ziua 27 si nu am nici un simptom premenstrual. Altceva : as manca portocale in continuu si mi se usuca gura in timpul noptii, drept urmare trebuie sa ma trezesc sa beau apa. Oare sa am eu norocul asta, sa fi ramas din prima luna de pauza ? Sper! Sa dea Dumnezeu si sa am o minune mica in burtica. Sotul nu are nici o confirmare, dar deja se intreaba unde facem botezul! Si a inceput sa vorbeasca cu bebe. Nu-i asa ca-i un scump?

Tabitha spune:
Georox: nu ma pricep sa interpretez semnele pe care le-ai descris, dar iti doresc sa fii . Se pare ca va fi un an foarte prolific. La mine la serviciu s-au mai anuntat 2 noi
. Abia astept sa pot da si eu vestea cea buna.

Georox spune:
Tabitha iti dorec in toata inima sa ai cat mai curand un . Nu dispera, sunt sigura ca Dumnezeu iti va trimite cat mai curand darul visat.