Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Georox: multumesc de urare. Sa-ti dea Dumnezeu de 10 ori mai bine decat imi doresti tu mie (asta nu inseamna neaparat 10 copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Tabitha parca nu mi-as dori o echipa de fotbal, dar mai stii ce se poate intampla, avand in vedere ca sotul meu are 6 frati ? Cel putin la capitolul fertilitate nu cred ca are probleme, asa ca de aceea sper ca poate s-a prins ceva acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, te-am luat! la mine s-au anuntat 6 gravi anul acesta! si asta pana acum...mie nr 7 imi tine noroc! poate, cine stie?

Iau si eu Elixir, dar zici ca-i tuica. Iau numai 2 lingurite dim/seara.

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

ingeras: eu iti doresc sa mi-o iei inainte si sa ramai inaintea mea, caci eu mi-am zis clar, prima IAD dupa laparo tre sa reuseasca, adica peste vreo luna cel mult 2 sa dau bomba. Abia astazi am auzit eu de ultimele 2 , ca ele sunt mai multe... Ce v-am zis eu, fetelor, este un an super-prolific. Hai si noi sa inmultim randurile -lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Am sunat-o aseara pe dr., si a zis ca vrea sa ma vada din a 10 a zi, sa-mi urmareasca ovulatia.
S-a necajit si ea cind a auzit ca a venit CM, dar asta e.
Nu avem ce face decit multa actiune si multa multa speranta si optimism, ca oricum se va intimpla intr-o buna zi.
pupici

Mergi la inceput

pusichet: lasa, mama, o sa vezi ca luna asta va fi altfel. Bine ca vrea sa te monitorizeze, ca sa stiti exact ce si cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Nu prea sunt convinsa ca ar fi un simptom, dar vezi tu, cand speri te gandesti ca de data asta poate-poate. Eu mai mult ca sigur ca ma grabesc deoarece nu a trecut decat o saptamana de la ovulatie si nu cred ca asa repede apar simptomele, dar aseara ma dureau f.putin sanii. La inceput nu am luat in seama fiindca am zis ca e de la frig, cu toate ca nu mi s-a mai intamplat asta,, si am facut o baie crezand ca o sa treaca...m-am inselat. Astazi ma dor dar mai putin si sunt si mai tari un pic. Eu nu am avut nici inainte de ciclu probleme de genul asta, daia ma mir putin.Dar, cum am mai spus, totusi cred ca e prea devreme sa sper la o sarcina. De facut inseminare nu am facut, deoarece de abea la sf.lunii trebuie sa repete al meu sot spermograma(ultima oara avea astenoteranozoospermie) si in functie de asta fac eu laparo si dupa aceea insemnare. Ca daca nu se imbunatateste, degeaba fac laparo sau inseminare si o sa-i mai dea lui un tratament ceva. Eu sper sa nu mai fie cazul, dar nu sunt eu asa norocoasa
Va

Mergi la inceput

Tabitha, si eu astept sa ma monitorizeze, sa stiu cind anume sa actionez.
A zis ca ma lasa fara sa-mi mai dea hormoni ca am luat prea multi si sa nu dauneze.
Abia astept sa vad la cite zile am eu ovulatia, ca habar nu am cind este.
Oricum, i-am zis la al meu sot, ca in functie de ce ne spune dr., o facem cind trebuie, desi nu e prea bine programat si nici nu prea merge, dar daca vrem bb o facem si asa.
pupici

Mergi la inceput

Cicicuta sa dea Dumnezeu sa fie sarcina. Iti doresc din suflet, dar mai ai un pic de rabdare.
In ce zi ar tb sa apara CM?
Sintem alatri de tine, si sa fie ceea ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut,

Fetelor hai sa va spun care sunt simptomele mele la sarcina confirmata pozitiv:

Salivez ca un caine buldog ;
am senzatia ca am ceva in gat si-mi vine mereu sa inghit;
Adorm foarte devreme noaptea;
Nu ma pot trezi ca de obicei la 7am.
Imi este foarte sete in timpul noptii;
Am o sensatie de urinare continuua;
Si-mi vine sa trag gaze(asta o aveam si inainte din cauza stresului)

Cine stie poate va identificati printre aceste simptome;

Am intrat deja pe utrogestan (mi se recolteaza sange de doua ori pe saptamana pentru a mi se controla progesteronul).

Haideti fetelor

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput