Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Fetelor, eu sint tot timpul cu voi, numai ca pe net intru dupa amiaza cind vin de la lucru, ca am net acasa, la servici nu.
Va pupacesc, ca tare dragi imi sinteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Ionica,multe FELICITARII.Sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos.Ce misto s-a potrivit la tine cu concediul.Si eu merg maine cu sotul in concediu,poate iese si la noi ceva.
Inca o data felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Ionica felicitari, cred ca esti atat de fericita..Pusichet nu te descuraja .Ajutati-ma si pe mine sa inteleg. Sunt in ziua 29, sanii ma dor de vreo 2 zile, nici urma sau semn de urati, tocmai ce am facut testul, negativ . In ultimele 3 luni mi-a venit pe ceas la 28 de zile. E adevarat ca ultima data a fost cam ciudat, am inceput sa am sangerari cu vreo 2-3 zile inainte iar cand a venit am avut sangerari inca vreo 5 zile (la mine maxim era 3!), plus cheaguri. ma gandesc ca a fost un avort mestrual. Nu mai stiu, sunt asa de frustrata. Se poate sa fiu insarcinata si sa nu se vada inca liniuta cu pricina? Era testul aiurea (am luat si eu ce-am gasit, PregnantSee, habar n-am daca e bun sau ba).Sa vi se adevereasca simptomele! Alea bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ionica felicitariiii..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ionica, la multi ani! in sfarsit o graviduta la simptomatice.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetele mele dragi,

Va multumesc din suflet ca existati si-mi ridicati moralul .
Oanaqai facut un test de sange HCG Quantificat?incearca eu am avut de multe ori teste de urina negative si la sunge pozitiv!

Pusichet ,daca a iesit o liniutza rozalie la test sar putea sa fie pozitiv dar ma repet nu mai aruncati banii pe aceste teste,fuga la un laborator sa-ti ia sange,merge 100%!

Haideti fetelor incercati sa va canalizati energia in altceva, eu de exemplu am inceput sa scriu de vreo luna care au fost cele mai frumoase clipe petrecute cu sotul meu in ultimii 8ani, sa stiti ca mi se facuse dor de acele zile fara monitorizari fara teste ,doar noi doi si un pat de altfel m-am re-indragostit de el si se pare ca asta a fost momentul in care am ramas insarcinata !

Curaj

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ionica: felicitari ! Pana la urma "se pare" sau a iesit intr-adevar pozitiv testul din sange???

pusichet: mai asteapta cateva zile si refa testul sau fa un test din sange. Noi iti tinem pumnisorii.

Eu, de 5 zile iau niste ovule pentru o cervicita, iar ieri, in loc sa am scurgeri albicioase de la acele ovule (ovulele sunt albe), au devenit rozii. Aveti idee ce ar fi putut cauza aceasta schimbare a culorii? Eu ieri am fost z23 si slabe sanse sa fi rama insarcinata. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da Tabitha ESTE POZITIV!!
Imi este aproape imposibil sa cred ca sunt insarcinata dupa o perioada atat de scurta de la ultima sarcina pirduta,dar cut toate stiti ovulam in fiecare luna!

Curaj

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Astazi mi-a venit ciclul, la 32 de zile.
De acum, nu mai cred in teste, simptome, intirzieri, pina nu vede dr. acolo ceva care sa confirme sarcina.
Asta e.
Nu sint suparata , merg mai departe.
Va pup
Si va multumesc pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pusichet: aplauze la scena deschisa pentru optimismul si psihicul tau. Ne pare rau pentru nereusita, dar un nou ciclu = o noua sansa.

Mergi la inceput