Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pacat ca nu luati tinctura ca are cele mai mare efect terapeutic!
Eu am luat bu 3luni fara sa intrerup.Tratamentul dureaza minim 1 luna asa scrie pe prospect.

Puschiet abia astept sa te felicit!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Eu iau tinctura Asi numai ca nu stiu daca e bine sau nu, daca sunt dereglata sau nu sau din ce cauza imi vine CM asa de ciudat. Putin si la 28-19-33-17 zile. Ti-am scris la cate zile mi-a venit CM in ultimele 3 luni. Chiar daca sunt 4 momente tot 3 luni sunt adunate.
POate din cauza pastilelor intrerupte.
Of, pana ma duc la doctor Vineri sper sa se termine asa zisul CM de luna asta.
Daca nu... ma duc saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Si eu iau tinctura, pt ca scrie ca are efectul scontat cel mai repede. In schimb am inlocuit napraznicul pulbere sublingual cu capsule, ca mor sa nu vorbesc 45 min/zi si imi vine sa vomit cand il inghit. Dar beau si ceai dim/seara.
Eu iau trat de 2 sapt si ma simt excelent, acum nu stiu daca este numai psihic, sau si fizic :))

Bafta la bebici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

calucia- am fost de sarbatori in Romania,locuiesc in Oradea, si am luat capsulele de Branca Ursului de la o farmacie verde,iar pe prospect scrie ca se iau 1-2 capsule de 3 ori pe zi,timp de 20 zile apoi3 zile pauza,dupa care se reia tratamentul.Capsulele sunt produse de Hypericum Impex in Baia Mare(nr de telefon 0262-372695)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Multumesc Melutzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare tuturor fetelor!

Fetelor,sfatuiti-ma si pe mine!Sunt in prima luna dupa anticonceptionale (am luat 9 luni) si sunt in a 35-a zi si nu-mi vine deloc CM...Dupa intreruperea anticonceptionalelor, de regula, apar intarzieri ale CM-ului? Simptome doar dureri de sani,dar le pot pune si pe baza mastozei fibrochistice pe care o am si o tratez in prezent.Iar de protejat,m-am protejat moderat.Oare o sa am dereglari mari de CM dupa aceste anticonceptionale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

salut simptomistelor!!

La mine au inceput niste simptome de somn ieri pe la sase pm. ca am plecat acasa in fuga si m-am bagat in pat.
Deodata o pofta acuta de ceva ciudat"houmus"este o specialitate libaneza ,am mancat vreo trei portii si am adormit;
De dimineata la prima ora am deschis ochii si am facut pipi pe o un test ,a iesit asa in ceata ros dar nu am putut astepta si am plecat la un laborator ,am facut testul de sange si se pare ca este POZITIV!

Din ceatza nu am ramas insarcinata ,am fost plecati doua saptamani la plaja in Punta Cana ,dar nu ma asteptam asa din senin fara injectii monitorizari etc. tocmai le lasasem balta si iata ca a mers!

Pupici la simptomici si la cat mai multe pe aici!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna seara simptomaticele mele dragute

Ionica FELICITARIIII
Eu am fost azi la un control si mi-a dat sa iau un tratament cu calciu. A zis ca e mai bine sa iau de inainte de a ma apuca de munca pt a ramane insarcinata. De luna viitoare avem dezlegare de la medic sa ne apucam de munca.
Noutati cam atat...va pup si aveti grija de voi.

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Stiu ca asteptati vesti, dar nu sint chiar asa de bune
Mi-am facut un test aseara , a iesit negativ, dimineata iar m-am uitat la el, avea a doua liniuta, dar era dupa multe ore, ceea ce zic eu ca nu concludent.
Am mai facut azi unul, ce-i drept , nu dimineata, si a iesit negativ
JOi, ma duc la dr.
Poate de acolo vin vestile bune
Ciclul tot nu a venit.
Mai astept, poate o sa fiu graviduta cum imi doresc de vreo citiva ani incoace.
Va pup
Multumesc ca sinteti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Ionica, felicitari, ma bucur mult pentru tine, sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.
te pup dulcic pe burticuta.

Mergi la inceput