FIV 54
Raspunsuri - Pagina 8

Tabitha spune:
medamaya1, carmen.cita: si eu stateam si ma gandeam sa incerc un ICSI la Med Nwe Life, cu speranta ca voi produce mai multe ovocite decat la primul ISCI, cand s-au obtinut doar 5... Poate ca depinde si de tratament. Eu prima oara am facut Gonal F.
cristinic, iuli, crinuta, danita: va pup si va urez toate cele bune
laurabyby: asteptam vesti bune de la tine, sper ca totul sa fie bine. Poti sa-mi scrii mai multe despre cum a decurs la tine totul, dat fiins ca si sotul meu are azoospermie? (cat v-a costat, cum ati procedat, cu ce ai facut tratamentul etc)

luli spune:
medamaya1 - fii tare sa ai puterea sa o iei de la capat
Behind every love is a great story
Luli

betty78 spune:
Buna seara,
In primul rand vreau sa va urez un an nou cat mai bun, plin de reusite si cat mai multe bucurii. Va urmaresc de foarte mult timp, dar trebuie sa recunosc ca nu am fost un membru activ. Fac parte dintre acelea care nu au facut inca FIV dar care nu au nici o alta sansa. Din pacate am avut foarte multe experiente negative in ce priveste medicina. De mai mult de 10 ani nu am ramas insarcinata si tot ce imi doresc este un copil.
betty78

crinuta71 spune:
Tabitha si eu am facut tratament cu Gonal F si am obtinut doar 6 foliculi, din care 6 ovocite. Si eu cred ca depinde si de tratament numarul de foliculi.
Betty78 de ce zici ca nu ai alta sansa decat FIV, ai facut investigatii? Imi pare rau ca ai avut acele experiente negative de care spui. Dar nu-ti pierde speranta caci exista totusi sanse prin FIV.
Va pup pe toate fetele

medamaya1 spune:
Nu stiu ce sa zic de trat. eu de ex am facut diphereline in fiecare zi si menogon cite 2 pe zii si am obtinut 18 foliculi, iar o alta pacienta cu acelasi trat. dar cite 4 menogon pe zii a obtinut 2 foliculi . Betty pina la urma ai luat decizia, unde faci fiv? pe toate

luli spune:
Betty - curaj, tu trebuie sa te hotarasti unde vei face FIV, noi nu putem decat sa-ti impartasim din experienta noastra, la urma vei decide, depinde cat de repede vrei sa purcezi la treaba.
Eu am facut in 2004 FIV la Medsana cu Ancar si chiar daca am patimit... acum m-am hotarat sa las durerea in urma si sunt hotarata sa o iau de la capat - tot cu Ancar cu convingerea ca de data asta va fi ultima data.
Luli

luli spune:
La Multi Ani Crinuto draga si tuturor Ioanelor si Ionilor!!!!!!!!!!!!!!
Luli