FIV 54

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

medamaya: stiu, plangem pana nu mai putem, apoi o luam de la capat, ca asa e viata. Cate ovocite trebuie sa donezi ca sa se aplice reducerea de tarif? Conteaza daca ovocitele pe care le-ai donat au fecundat cu spermatozoizii, sau este riscul celei care accepta ovocitele? CA nu stiu cand voi reusi sa mai strang bani de un ICSI, ca primul nu a reusit. Ai idee daca cei de la Med New Life fac si biopsie testiculara? Ca sotul meu are azoo... Te pup si distractie placuta la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

fetelor eu am facut la MED NEW LIFE,si face si biopsie testiculara ca asa a facut sotul meu.are azoospermie.asa ca nu va pierdeti speranta .eu nu mai pot sa intru ca de maine ma duc l internare ca sa deschis putin colul in interior si vor sa ma tina sub observatie.eu va doresc multe reusite la toate va pup.
31+

Mergi la inceput

laurabyby: multumesc mult de raspuns si iti urez bafta multa in continuare. Sa inteleg ca ai gemeni???? Ma bucur pentru tine. A fost prima incercare? Ai platit in plus pentru biopsie? Iarta-ma, poate ai mai scris aceste lucruri, dar nu le-am bagat eu de seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Tabitha, eu una am avut 18 foliculi, nu stiu cite ovocite au iesit dar 5 le-au fecundat cu sperma sotului meu , s-au si fecundat toate si restul au ramas la ei, pe riscul lor.In legatura cu biopsia nu stiu cum e, dar daca laura zicea ca da inseamna ca asa e. Si eu vreau sa o iau de la capat cu un alt fiv , peste 6 luni am inteles ca se poate face din nou, nu? Laurabyby iti urez si eu multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

LA MULTI ANI! in 2006 tuturor fetelor. Va doresc ca in noul an cele rele sa se spele , cele bune sa se adune, adica numai impliniri si multi copii.
Oricat de greu ar fi o vom lua de la capat, cu speranta ca de data asta va fi bine. Asa zic eu si se pare ca se confirma.
Capul sus si totul va fi OK.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

La multi Ani fetele mele dragi!!!
Am lipsit cam multisor de pe aici insa am avut oarece probleme cu calculatorul personal (virusi) si apoi am fost cateva zile la munte in preajma "unui globulet de aur" sa-mi incarc bateriile pentru noul an .
Va doresc ca anul acesta va indeplineasca toate dorintele si sa va aduca cel putin un sanatos si voinic, multa multa fericire si liniste sufleteasca.
Eu nu stiu de ce dar anul acesta l-am inceput tare optimista, poate si pentru faptul ca am fost alaturi de niste fiinte minunate...
Lachi - ma doare sufletul de ceea ce am vazut.... e si mai dureros ca sa intamplat intr-un moment important din an si asta iti va fi un remember dureros, doar daca nu se va intampla si un lucru minunat la urmatoarea trecere dintre ani...
Laurabyby - trebuie sa fii tare fericita.
Deci: VA DORESC UN AN DE VIS PLIN DE IMPLINIRI - TUTUROR FETELOR MINUNATE DE AICI!!!!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

medamaya1: toate cele 5 ovocite fecundate s-au dezvoltat normal si ti-au implantat 5 embrioni? Sau poate mai ai ceva la congelat pentru un eventual ET? Ma scuzi daca ai mai scris astea si eu nu am vazut, da' baba la batranete uita

Mergi la inceput

Nu , nu am congelat nimic, am transferat doar 3 la cerinta noastra caci dr. ar fi vrut 2 ( avind in vedere virsta),s-au fecundat toate dar in stadii diferite
Ni le-a transferat pe cele cu 4 celule si ne-a zis ca cele cu 3 nu rezista bine la congelat , mai ales dupa si ca nu are rost sa congelam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Medamaya, imi pare rau pt esec... dar poate data viitoare va fi bebe, eu asa iti doresc!
Hai ca vin si eu cu intrebari, ca sunt putin intrigata de ce am aflat, 350 euro doar??? Probabil fara tratament? Cat a costat toata procedura, cu tratament? Tu ai facut ICSI (sotul cum avea spermograma)? Am inteles ca cei de la Med-New-Life fac reducerea de pret pt femeile pana in 35 ani, nu? Tu cati ani ai? Sper ca nu te-au suparat intrebarile mele, dar sunt si eu intr-o perioada de tatonare, mai am putin si implinesc 35 ani si trebuie sa ma cam grabesc... Inca ceva: cat timp au durat pregatirile pt FIV (adica ce durata a fost intre prima consultatie si FIV)? Multumesc! Vreme frumoasa iti doresc, zapada din belsug pt ski si sa te intorci cu bateriile incarcate!

Mergi la inceput

Carmen. cita , m-a costat 350 +400 tratamentul+ alte citeva milioane, echo si celelalte analize din timpul tratamentului. La M N LIFE se face doar ICSI, nu stiu pina la virsta se face aceasta reducere ( e valabila doar in luna decembrie) in restul anului cu donare costa 750+ restul , eu am 28 peste citeva zile si nu mi sa spus nimic legat de virsta. In legatura cu perioada pina la fiv am luat toata luna noiembrie anticonceptionale si am inceput cu diphereline de pe 27.112005, in 18 dec a fost punctia si in 20 et. Sa dea domunul sa ni se implineasca tuturor acesta dorinta, multa bafta iti doresc MEDA

Mergi la inceput