Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 7
pufymic spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!!!Sa aveti un an minunat plin de tot ce va doriti!!!!!
Noi ne-am petrecut la cumnatu-meu cu familionul de revelion, bazucu a rezistat eroic pana pe la 2 dimineata cand a cazut la datorie!....iar noul an ne-a adus in dar prima maseluta!!!!!si se pare ca si un canin vrea sa iasa....(nu va zic cat e de marait acum bazucu meu....
)!
Avem si poze noi de la "eveniment" si cateva din ziua premergatoare lui si vreo 2 de ieri!In albumul de pe Yahoo!
Pupici si va doresc inca o data sa aveti un an foarte bun pe toate planurile!!!!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
roxana1974 spune:
ha ha pufymic,ai tzinut bazucu treaz la ora 12, maaama maaama ce figuri sunteti, saracu copil la ora 2, pupe-l Roxa pe el de bazuc! Bravo!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
OOOO Mihaaaa noi suntem invitati la Andy a lui Bety tocmai maine asa ca Serbanica nu va fi prezent, doar daca nu vrei sa-l tii fara noi, ce zici? Te tzine?altfel e cazat la socrumio...oricum...
Cristiana, mi-e asa o ciuda again and again cu Revul asta, dar ala anul am aproape hotarat ca mergem la Chios in grup, toti cei care au fost la mine de Revelionul asta, poate o comitem in grup, ce ziceti fetelor??? Oare mai ai chef de inca un Rev la Chios?
Andreea, nu e cam mic copilasul tau pentru cresa/gradi, ce-o fi? Oricum HK e foarte buna, doar cam scumpa...dar referintele sunt excelente!
Fetelor, revin,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual...
No tu Roxi te-ai zapacit de cap , miine este numa marti asa ca mai e pina miercuri....
........da nu cumva trebuia sa mereti azi la Andy?Darius 20.11.2004
roxana1974 spune:
Ba da, dar a sunat-o Vic si i-a zis ca nu merem numa maine, oh ce bine ca maine e doar marti..bey io nici n-am beut mult de Rev
da tot nu mi-am revenit inca! 
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
carrie spune:
ceau fetelor!
supe poze Ioana, bazucu e mortal.Thea a dormit beton de Rev conform programului ei de la 9 seara si nici petarde nici nimik nu au perturbat-o!
andreea, io nu mai laud HK ca o sa fiu acuzata de reclama si departe de mine gandul asta ptr ca ma enerveaza la culme tarifele, dar conditiile sunt excelente si educatoarele tinere, rabdatoare si instruite!
ideea e ca Theodora la 2 ani jumate e la cresa inca!si ideal ar fi sa se inceapa cu clubul Juniorilor pe la 1 an jumate ptr socializare.mai devreme e mult prea devreme.a fost un baietel de un an si nu s-a adaptat deloc...
Roxana speram la anu, m-as mai duce no problem, desi undeva in sufletu meu sper sa fie primu Rev la noi la casutza!
Mihaela multumim frumos de invitatie, nu stim inca daca putem veni ca s-ar putea sau sa fugim pina la tara sau sa avem musafiri, ca mai are si sotioru liber si avem program incarcat:)
dar maine voi sti sigur.
pupicei la toate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
poza asta am gasit-o la un membru DC; rog nici o suparare daca o pun aici dar trebuie sa o vedeti si voi, care nu ati vazut-o inca,si scria "fetele de pe DC".
poza haioasa rau
chiar ca o sa ajungem asa

dani la 5 luni
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
LA MULTI ANI 2006! 
Fetelor, bine v-am regasit in anul nou!
Noi am sosit de la Galati in seara asta pe la 9.30
Am avut un sejur excelent! Nasii au fost minunati; la Galati m-am intalnit cu o mamica de martie-aprilie 2004
(ne-am simtit tare bine!); seara de rev a fost de nota 10. Am dansat ca si in studentie...adica kk ca nebunii...inclusiv pe muzica havy-metal...si ne-am culcat la 7 dimineata. A fost suuuuuuuuper!
Si sunt tare fericita, caci vin cu o veste buna: nasii vor sa faca bebe anul asta!
Suntem in delir!
Vad ca si voi v-ati petrecut bine de rev. Inca nu ati aparut toate la prezentare raport
...sunteti in convalescenta?![]()
Mihaela, da si la mine un PM cu adresa, ca suntem prezenti ![]()
Roxana, era sa vin cu propunerea sa ne vedem joi, ca sa puteti veni si voi
; bine ca ramanem la vechiul program
.
Svety, cum mai e Dani?
Olim, imediat ne intalnim !

Florina, pe unde umblii? Sper ca ne vedem maine la Mihaela! Vorbim la tel.
Fetelor, multumesc pt urarile pe care mi le-ati facut! 
Simona, tu cand revii printre ardeleni?
Si cu tot regretul, trebuie sa va spun ca sudistii (nu galatenii!)(unii dintre ei...) mi-au dovedit inca o data (de parca mai era nevoie!) ce caracter au
....
dar asta va pove maine...acum fug la somn; sunt obo de la tren!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
svety! Nici tu nu ai somn? Cum e Daniel?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Sa nu uit! E super-super poza! Si urmatoarea dupa ea! Multumim frumos! 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!