Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!!!Sa aveti un an minunat plin de tot ce va doriti!!!!!
Noi ne-am petrecut la cumnatu-meu cu familionul de revelion, bazucu a rezistat eroic pana pe la 2 dimineata cand a cazut la datorie!....iar noul an ne-a adus in dar prima maseluta!!!!!si se pare ca si un canin vrea sa iasa....(nu va zic cat e de marait acum bazucu meu....)!
Avem si poze noi de la "eveniment" si cateva din ziua premergatoare lui si vreo 2 de ieri!In albumul de pe Yahoo!
Pupici si va doresc inca o data sa aveti un an foarte bun pe toate planurile!!!!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
ha ha pufymic,ai tzinut bazucu treaz la ora 12, maaama maaama ce figuri sunteti, saracu copil la ora 2, pupe-l Roxa pe el de bazuc! Bravo!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
OOOO Mihaaaa noi suntem invitati la Andy a lui Bety tocmai maine asa ca Serbanica nu va fi prezent, doar daca nu vrei sa-l tii fara noi, ce zici? Te tzine?altfel e cazat la socrumio...oricum...
Cristiana, mi-e asa o ciuda again and again cu Revul asta, dar ala anul am aproape hotarat ca mergem la Chios in grup, toti cei care au fost la mine de Revelionul asta, poate o comitem in grup, ce ziceti fetelor??? Oare mai ai chef de inca un Rev la Chios?
Andreea, nu e cam mic copilasul tau pentru cresa/gradi, ce-o fi? Oricum HK e foarte buna, doar cam scumpa...dar referintele sunt excelente!
Fetelor, revin,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual...
No tu Roxi te-ai zapacit de cap , miine este numa marti asa ca mai e pina miercuri....
![](icon_smile_big.gif)
![](albina.gif)
Darius 20.11.2004
roxana1974 spune:
Ba da, dar a sunat-o Vic si i-a zis ca nu merem numa maine, oh ce bine ca maine e doar marti..bey io nici n-am beut mult de Rev da tot nu mi-am revenit inca!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
carrie spune:
ceau fetelor!
supe poze Ioana, bazucu e mortal.Thea a dormit beton de Rev conform programului ei de la 9 seara si nici petarde nici nimik nu au perturbat-o!
andreea, io nu mai laud HK ca o sa fiu acuzata de reclama si departe de mine gandul asta ptr ca ma enerveaza la culme tarifele, dar conditiile sunt excelente si educatoarele tinere, rabdatoare si instruite!
ideea e ca Theodora la 2 ani jumate e la cresa inca!si ideal ar fi sa se inceapa cu clubul Juniorilor pe la 1 an jumate ptr socializare.mai devreme e mult prea devreme.a fost un baietel de un an si nu s-a adaptat deloc...
Roxana speram la anu, m-as mai duce no problem, desi undeva in sufletu meu sper sa fie primu Rev la noi la casutza!
Mihaela multumim frumos de invitatie, nu stim inca daca putem veni ca s-ar putea sau sa fugim pina la tara sau sa avem musafiri, ca mai are si sotioru liber si avem program incarcat:)
dar maine voi sti sigur.
pupicei la toate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
poza asta am gasit-o la un membru DC; rog nici o suparare daca o pun aici dar trebuie sa o vedeti si voi, care nu ati vazut-o inca,si scria "fetele de pe DC".
poza haioasa rau
chiar ca o sa ajungem asa
dani la 5 luni
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
LA MULTI ANI 2006!
Fetelor, bine v-am regasit in anul nou!
Noi am sosit de la Galati in seara asta pe la 9.30
Am avut un sejur excelent! Nasii au fost minunati; la Galati m-am intalnit cu o mamica de martie-aprilie 2004 (ne-am simtit tare bine!); seara de rev a fost de nota 10. Am dansat ca si in studentie...adica kk ca nebunii...inclusiv pe muzica havy-metal...si ne-am culcat la 7 dimineata. A fost suuuuuuuuper!
Si sunt tare fericita, caci vin cu o veste buna: nasii vor sa faca bebe anul asta! Suntem in delir!
Vad ca si voi v-ati petrecut bine de rev. Inca nu ati aparut toate la prezentare raport ...sunteti in convalescenta?
Mihaela, da si la mine un PM cu adresa, ca suntem prezenti
Roxana, era sa vin cu propunerea sa ne vedem joi, ca sa puteti veni si voi ; bine ca ramanem la vechiul program
.
Svety, cum mai e Dani?
Olim, imediat ne intalnim !
Florina, pe unde umblii? Sper ca ne vedem maine la Mihaela! Vorbim la tel.
Fetelor, multumesc pt urarile pe care mi le-ati facut!
Simona, tu cand revii printre ardeleni?
Si cu tot regretul, trebuie sa va spun ca sudistii (nu galatenii!)(unii dintre ei...) mi-au dovedit inca o data (de parca mai era nevoie!) ce caracter au ....
dar asta va pove maine...acum fug la somn; sunt obo de la tren! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
svety! Nici tu nu ai somn? Cum e Daniel?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Sa nu uit! E super-super poza! Si urmatoarea dupa ea! Multumim frumos! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!