Cluj rulz! (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariano, eu sunt buha de noapte si putoare de ziua. Dan e bine dar trebuie sa-i fac o copro la cluj. Bine ai venit.

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Mariana, inca ceva: scrie "sub tine" Floare de iris; iti place Iris? Ca atunci esti de-a lui Mihai. Stii ce i-a spus lui dani? "Cand o sa fi mare, te ascult din Iris"

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

svety, ma bucur ca Dani e bine. Si....ai ghicit. Imi place Iris....adica IUBESC IRIS! Ei sunt marea mea pasiune in ale muzicii; de cate ori ii ascult mi-e pielea gaina....
Saluta-l pe Mihai al tau din partea mea .... deci, Daniel va avea o materie in plus fata de alti copii

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Du-te si te culca fato ca e ora 1. Daca zici ca nu ai chef de povesti, fugi ca te intreb cum te-ai petrecut. Sau mai rau, iti povestesc cum ne-am petrecut noi. Eu mai incerc sa aflu din tainele netului.
Noapte buna.

sa vedem care se trezeste prima la dimineatza

mami de dani

Mergi la inceput

Mariano, daca tot nu dormi, citeste niste bancuri

bancuri cu olteni

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

HK-nu am probleme cu tarifele, cred ca pentru calitate trebuie platit. Am probleme in a intelege de ce pe pliante este scris ca de la 1,5 ani este grupa mica de gradi si pe web scrie altceva.
Ma rog. Eu vreau sa ma organizez din timp cu optiunile cele mai bune pentru cresa (de la 1 an) sau gradinita (care cam ramane HK daca nu se intampla "o modificare").
Crese care ar fi demne de vizitat?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor, sunt la scarbici!! Nu-mi place si mi-e somn...offf!!!

Mariano, ce fain ca te-ai distrat asa de bine. Abia astept sa ne pove cand ne-om vedea la Miha.

Svety, oh, ce figura esti, apai poza aia a aduscai o stiu demult

Cristiana, da intr-adevar, daca e casuta gata, se face de un party acolo :)), sper sa fie gata, ca stiu si eu cum e sa-ti doresti casuta ta si numai a ta :)

fetelor, va , ma duc la treaba...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

La multi ani clujenelor, un an 2006 plin de bucurii!

Cristiana, te-am zarit prin Chios da' n-am ajuns sa ne intalnim, din pacate, de altfel am petrecut printre altii cu niste prieteni ce va cunosteau, fam . Pop.

Referitor la H.K., eu sunt multumite de ceea ce se face acolo, ramane sa te poti obisnui cu snobismul unor parinti si cu tarifele piperate. Fiica mea este de trei ani in H.K. si este O.K. in sensul ca la inceput ma gandeam sa o mut dupa ce va implini varsta de trei ani, cand practic era acceptata in orice gradi..

Mariana,o intrebare, rugaminte:daca am intales eu bine, penduland din cand in cand pe aici, ai un studio foto. M-ar interesa daca si prelucrati poze digitale...in sensul ca, pozele de la serbarea Ilincai mi-au iesit cam aiurea si as vrea sa le imbunatatesc, faceti asa ceva? daca da, te-as ruga sa-mi dai adresa studioului vostru..multumesc!

La Multi Ani !

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Neatza fetelor.

Roxana, scarbici usor. Eram sigura ca tu vazusesi poza ca te-am vazut pe la subiectu' ala (nu mai stiu care), dar pe mine m-a omorat!! Super.

Azi noapte pana la 2 am ras cu Mihai la bancuri cu olteni.

Mihai s-a dus la Cluj, ca incearca o afacere si daca-i reuseste saptamana asta, o fi "the begining of a beautiful friendship" cu lumea afacerilor.

dani la 5 luni

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Neata fetelor

Mariana bine ai revenit!Ti-am trimis PM.

No ziceti fetelor repede cine vine ca nu stiu daca am timp sa intru miine decit un pic si trebuie sa va zic adresa.

Cristiana vii pina la urma ?

Ralucaaaaaaa unde esti ? Ne vedem pe afara?O sa ies eu cu copilul afara ca nu mai trebe sa ma duc la nutritionista.

va pup

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput