Cluj rulz! (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata si La multi ani!!!!

Fetelor si noi am petrecut bine cu prietenii...am vazut artificiile din 3 locuri: Belvedere, Chios si Centru, din geam :))

Ne-am imbuibat cu bunatati si am dormit pana la 11, Serban e la maicamea si mergem dupa el doar pe la 17...asa ca mai dormim o tura.
Va doresc un an nou minunat si sa ne revedem cu bine!!!

Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

La Multi Ani!! Nu sunt prea bine dispusa azi. Danut are o diaree urata. Miroase groaznic si e cu muci. I-am dat o fiertura de morcov si acum doarme cu Mihai. Sunt tare necajita. Nici nu am unde sa merg cu el azi.

dani la 5 luni

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna seara, fetelor!!! La multi ani !! Sanatate si numai bucurii !!!

Svety, imi pare rau de Danutzul mamei, dar incearca si zeama de orez (cu sau fara orezul din el)... eu i-am dat si furazolidon la Stefania cand a avut diaree-nu mai stiu daca era pt. copii sau era cel universal. Nu esti singura mamica suparata... noi iar n-am dormit azi noapte de la 2 la 4, ca nu stiu din ce motive, urla noaptea de nu mai pot... sper sa fie maselele, ca febra nu face deloc, starea generala ii indica aparitia lor . Asta noapte am sa ii pun si un supozitor, asa sper sa fie mai linistita.
Noi am petrecut Revelionul acasa, in familie. A fost frumos, inafara de durerea mea ingrozitoare de cap cu care am terminat anul 2005, dar l-am inceput si pe 2006... inca nu mi-a trecut, si ma doare ingrozitor si gatul... asta e...
Va pupam
Noapte buna

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Svety, asteptam vesti imbucuratoare.
pt Danut de la Stefania
Pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani inca odata!

noi am pretrecut excelnt, cheful la Chios a fost super super, am dansat in prostie , am o febra musculara...bine ca n-am uitat cum se facetotul a fost bine pus la punct focurile de artificii au fost superbe, ne-am distrat chiar bine.

Thea a chefuit cu ai mei, adica a dormit de la 9 seara pina dimi fara sa-i pese de petarde.
nasol e ca iar are mucisori, asa ca am intrat cu ei in noul an, sper sa nu-i avem tot anu.dupa experienta otitei simt ca ma cam panichez si la chestiile mai marunte.plus ca azi a fost tare nervoasa toata ziua cat noi am fost cu ochii in gura de somn.

Svety, sanatate la Dani,ceaiul de fenicul e ff bun strange burtica.si Debridatul e f eficient.

Ralu draga mea, da e nasol mai ca urla asa piti.auzi, nu are cosmaruri cumva?plange intr-una, urla sau geme in somn.ptr ca din experienta multor dinti ai nostri da si de la alte mamici stiu ca la iesirea dintilor chiar daca se scoala toata noaptea , mai mult gem si plang in somn de durere si crize au chiar cand ies dintii.dar voi ziceti ca de mult plange asa mult.mai pove despre asta, poate mai au fetele pareri.

va pup ca bagam si noi nasu in perna sa ne refacem

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Draga Criss, azi noapte n-a mai plans asa urat, a marait doar sau a scancit umpic (tot ne-am trezit la ea); a fost mai linistita poate si din cauza supozitorului de paracetamol pe care i l-am pus seara... nu exclud nici varianta unor cosmaruri,dar parca prefer maseaua decat pe ele... ca nu stiu cum as scapa de ele Oricum vb si despre asta cand ne vedem.
Eu am scapat in final de durerea de cap, de aseara nu ma mai doare , dar iau paracetamoale pt. asta si pt. raceala...
Azi i-am invitat pe parintii mei si pe fratele meu la noi, asa ca mai intru numai deseara, asta daca ma lasa Stefania... prapadita, cand ma vede ca imi pun shezutu' pe scaunul de la calculator, face un scandal....si plange sa o iau si pe ea
in continuare si o zi buna sa aveti!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Va salut, fetelor si copilasilor! La multi ani!

As vrea sa va cer parerea despre o cresa foarte buna aici in Cluj. Si eventual, gradinitele din Cluj. Ce parere aveti de Happy Kids?
Thomas are aproape 9 luni si nu inghit ideea unei bone. Vreau sa fiu pregatite in eventualitatea ca ma intorc in campul muncii.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

LA MULTI ANIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!

Sper ca ati pertecut bine de rev si acuma va odihniti ......asa-i?

Si noi ne-am revenit deabia azi ca ieri toata ziua am dormitat si ne-am invirtit prin casa bezmetici ......mai putin copilu care avea chef de joaca.

Sa nu uitati ca ne vedem miercuri, asa ca va rog prezenta !!!
si ziceti care vine sa-i dau adresa.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

An nou fericit mamici si pitici (si tatici:)

Promit sa citesc din urma sa vad cum ati petrecut de rev, ca eu acuma sunt in revenire (si m-am trezit la 11:), dupa atatea petreceri...
Am fost de Rev la o cabana langa Tarnita cu o gashca mare de prieteni si a fost super, daca era si zapada ar fi fost si mai bine, da ma multumesc si cu atat, nu mai fac mofturi.
Pe Sara am lasat-o acasa cu socrii si mi s-a facut un dor..., numai la ea ma gandeam, radea lumea de mine ca sunt dependenta
Va si va urez toate cele bune.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

OOOO Mihaaaa noi suntem invitati la Andy a lui Bety tocmai maine asa ca Serbanica nu va fi prezent, doar daca nu vrei sa-l tii fara noi, ce zici? Te tzine? altfel e cazat la socrumio...oricum...

Cristiana, mi-e asa o ciuda again and again cu Revul asta, dar ala anul am aproape hotarat ca mergem la Chios in grup, toti cei care au fost la mine de Revelionul asta, poate o comitem in grup, ce ziceti fetelor??? Oare mai ai chef de inca un Rev la Chios?

Andreea, nu e cam mic copilasul tau pentru cresa/gradi, ce-o fi? Oricum HK e foarte buna, doar cam scumpa...dar referintele sunt excelente!

Fetelor, revin,
Roxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput