Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
Am fost aseara la party si a fost tare fain, Sara s-a distrat cel mai bine, ii placeau tare mult baloanele din jurul ei, imaginile de pe vieo proiector pe care incerca sa le prinda:) Plus ca era singurul copil si toti se jucau cu ea...
Cum am ajuns acasa a mancat si a adormit imediat.
Geani tu ce ai facut in Cj 5 ani? (Dc nu sunt prea indiscreta:) Noi stam in Gheorgheni, pe Pata.
Despre copil, eu stiu ca se poate intoarce si in ultima clipa, asa a patit o prietena de-a mea, s-a intors bebele in ultima saptamana si a nascut tot cu cezariana (si tot la Nanu:). Pe mine dr asta m-a ajutat f mult, inainte fusesem la alti doctori care mi-au spus ca slabe sanse sa duc sarcina la termen, insa el nici nu mi-a pus intrebarea aia stupida "vreti sa pastrati copilul?" ci s-a ocupat f mult de mine, ma incurajat si in 3 luni am fost pe picioare (si glumea cu mine ca i-am consumat stocul de perfuzii din spital:) Daca ar mai fi sa nasc tot acolo m-as duce, asta ii clar, indiferent cat de mari ar fi preturile.
Alina si Andreea va urez sa va adoarma puiutii cat mai devreme seara, nu de alta da stiu i eu ce inseamna asta
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Flavia ce bine ca v-ati distrat la party! Si noi suntem innebunite dupa baloane.. spre oroarea mea care am o obsesie cu pocnetul de la spargere ... Uf ce-ai tras si tu cu sarcina...
Va pupic pe toti! Ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Gargaritza spune:
Party rules!
Heehhe....Irina nu a vrut sa se intoarca deloc....si cu picioarele a iesit....vorba ceeea "si-a bagat picioarele in ea de viata". Deh copil cu personalitate.
alexa si mami spune:
super, flavia. mai meritam si noi cite o distractie!
cristina, irinuca incapatinat cupil!
azi am avut o premiera mondiala: a dormit alexa pina la 9,30, de la 22,30 aseara. nu glumesc, niciodata nu a dormit atitea ore consecutiv. nici macar cind era sugarel.
azi suntem f ocupati, facem cumparaturi si pregatiri. miine e ziua lu' tati(ionut). abia astept petrecerea, mai ales ca soacra'mea fiind la pat nu poate veni.iuhuu!
va povestesc miine seara cum ne-am distrat.
va pupacesc si va doresc o zi minunata
PS: avem zapadaaaaa
ALEXA
andora spune:
Alina LA MULTI ANI TATICULUI!!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mihaela amalia spune:
Buna ziua, maicilor!!!
Ieri nu mi-a mers netu'
Se pare ca aveti niste nesomnorosi, din cauza revelionului.Eu nu am vrut si nici macar nu m-am gandit sa o tin treaza la 12 noaptea, in primul rand ca nu realizeaza ce se intampla si apoi ca sunt sigura ca si ea isi dadea peste cap programul de somn, cum de fapt ati patit-o si voi...
Hai sa imi dau si eu DN: 13.06.1982
Vb mai tarziu ca tre' sa imi culc odorul
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mirela alina spune:
Buna ziua mamicilor.Tare simpatici toti bb.la un loc.Sa va traiasca si sa va faceti meri si sanatosi.Cand o sa cumpar cablu sa descarc pozele o sa-l vedeti si pe nzdravanul meu.
Va aud plangandu-va de somnul bb. hai sa ingros si eu randul...Matei care la ora 10-10.30 dormea acum ne apuca si 11.30 - 12.00 noaptea si doarme pana a doua zi la 10.00. Nu stiu ce se intampla cu ei.
Alina,La multi ani taticului!
mamica lui Mateut 11.09.2003
mihaela amalia spune:
Alina, scuze ca am uitat sa mentionez mai sus, dar niciodata nu e prea tarziu nu
La multi ani taticului!!!
Si hai sa ne imbatam ca nu vine socrela...
Upsssssss scuze, m-a cam luat valul
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
La multi ani sotului tau Alina
Mirela asteptm pozele, sa nu uiti:)
Eu m-am zapacit, am scris aici un mesaj care era pt alt topic, noroc ca l-am vazut la timp si l-am sters
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"