Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 9
impreuna spune:
Dragelor, de nu stiu cand ma chinui sa scriu un mesaj si nu ma lasa Sara:)
Aseara am vrut sa mai scriu, dar am fost intr-o vizita cu multi copii si am venit obosita.
Voi vb aici de inca un copil, si io vreau sa mi pofta:) Mi tare dor de un bebe mic, nu ca Sara ar fi prea mare, da... Poate la anu, cine stie, m-as grabi sa mai fac acuma pana mai stau cu socrela si are cine sa m ajute:)
Alina distractie placuta cu fetele, sa ne povestesti si noua cum a fost.
Si eu ma intalnesc periodic cu fostii colegi de facultate, care mai sunt prin tara, aproape toti cu familie si la casa lor (uf, ce vremuri...)
Andreea n-ai cum sa fi baba nici sa vrei:)) Cum te descurci cu cele 2 domnisoare?
Geani nu-mi vine sa cred:) exact acolo am nascut si eu si iti spun ca nu-mi pare rau, nu se compara cu un spital de stat. Era fain daca nasteai acolo, desi n-am fi fost in aceeasi perioada, poate ne-om fi intalnit pe la controale...:) Sa mai povestesti.
Acum fug ca nu ma mai lasa Sara...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Andreea uitai sa-ti zic ca am vazut pozele de la rev, imi place tare mult aia cu piticii:) Gogo ii o dulcica iar tu arati tinerica asa ca lasa batranetea cui o cere:)
Garga, adica Cristina:) ce mai face Irinuca?
Gargaritza spune:
Buna Flavia.
Paiii...Irina papa iaurt...si se indreapta vijelios (dupa cum ati zis si voi) spre varsta de 1 an. Si mie nu imi vine a crede ca a si trecut un an. Imbatranescccccc
andora spune:
Mai eu zisei de Gargaritza ca e Varsatoare cand de fapt Irinuca ei era Oricum pe-aproape . Sa stii ca varsatoarele sunt taaare ciudate, acum rad - acum plang, la nervi se manifesta aproape violent dar le trece raaapid, deschise noilor orizonturi (gen calatorii in spatiu/noutati in orice domeniu), iar ca si copii taaare intelegatoare (nu eram deloc genul care se da cu fundul de pamant ca vrea nu stiu ce jucarie) In rest te astept la topicul despre Varsatori sa vezi ce te doare capul dupa ce citesti
Flavia si celelalte fete cucuiete - saru'mana de complimente dar eu tot batrana ma simt cand vad atatea mamicute super tinerele in parc, cand vad ca nu mai merg cu sotul la munte ca altadata, cand privesc inapoi la plimbarelile "d-inainte"... (el) Miti-mi zice mereu ca acum avem copil nu mai poate fi ca inainte iar eu nu inteleg de ce sa nu mai fie, de ce sa nu evadam un we in munti, de ce sa nu mai avem spontaneitatea de atunci, de ce sa nu mai fim un pic inconstienti... Hai ca v-am introdus in mintea mea bolnava dupa aventura
Acum tre' sa ma ocup zilele astea de dosarele astea abramburite cu CIC... nu stiu daca mai intru diseara asa ca va doresc zile super si copii somnorosi noaptea! Cu trezitul - si eu cred ca daca sunt veseli si pusi pe joaca - cauza e doar surplus de energie... spre disperarea parintilor
Acum am doar maimutica mea cu mine, cealalta a evadat la gradinita, afara vantul bate tare urat si nu stiu daca iesim sa ne consumam inainte de somn.... care somn?
Hai ca va pup.... si asa ati observat o alta caracteristica a mea, si anume harababura si dezordinea ideilor, mea culpa
Si ERUPTIE USOARA DINTOSILOR MICI!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Gargaritza spune:
Multumesc Andora!
Ah...dorul asta de ce era inainte il mai am si eu....insa cred ca nu mai poate sa fie ca atunci..vezi bebe, dispozitia, preocuparile etc..Dar pot fi alte minunatii care sa ne incante sufletul....nu ma intreba care pentru ca inca incerc sa le identific....si aici nu vorbim de timpul petrecut cu bebe.
Dahhh...numai clara si concisa nu sunt...dar sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
impreuna spune:
Nici eu nu stiu de ce se schimba situatia dupa aparitia copiilor, dar eu stau si ma gandesc daca intr-adevar se schimba sau sunt doar idei preconcepute...
Inainte sa o avem pe Sara umblam foarte mult, si multa lume ne spunea "las ca vedeti voi cand vin copiii cum stati acasa", ete nah, ca si cu Sara tot asa umblam, doar ca ne consumam mai mult energia.
Si cu sotul umblu de mana pe strada:) el e foarte lipicios, eu sunt mai rece de felul meu si cateodata ma enerveaza (mai ales cand ma ia si ma pupa in fata altora:)
Daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca s-a schimbt situatia, doar ordinea prioritatilor (cel putin la noi).
impreuna spune:
Am ramas singura pe aici
Gata plec si eu in vizita sa ma distrez putin (la ziua unei prietene:)
gegea spune:
Buna, dragelor!
Vad ca sunteti bine si cu chef de vorba...
Flavia, eu m-am simtit tare bine cat am fost la controale la Nanu. E un om atat de cumsecade, de linistit, de calm si prietenos...ca nici nu iti vine sa crezi ca poate exista asa ceva in Romania noastra. Si de Gabi (moasa) mi-a placut tare mult, desi era cam fixista. Singurul lucru pe care nu l-am inteles insa a fost chestia cu pozitionarea bebelinei. La toate ecografiile facute la ei, Daria era cu capusorul in jos si gata de plecare, numai ca aici, cand am ajuns, era cu capusorul in sus, motiv pentru care a trebuit sa nasc prin cezariana. M-am tot intrebat daca a fost posibil sa se mute la varsta aia...
Tu pe unde stai in Cluj? la amandoua!
Andreea, spor la lucru!
Daria nu are somn, a dormit cam mult dupa-amiaza si acum recupereaza. Chiuie si e tare vesela...
Mai vorbim. Multi
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
seara buna, fetele!
hai sa va spun, aseara am stat pina la 1 noaptea. cu chiu cu vai alexa a adormit in brate la tati uitindu-se la TV. credeam ca innebunim amindoi. bine ca tati e f calm cind vine vorba de fii'sa.
am fost la intilneala. a fost f relaxant, numai ca m-am gindit tot timpul la piticot. am ascultat la usa la mama dupa ce am plecat si a plins mititica dupa mine. ne-am promis sa ne intilnim mai des.
alexa doarme acum de o juma de ora, dar mai tirziu nu stiu ce o sa se intimple.
apropo de plimbari. si noi faceam ceva km pe zi inainte, dar nici acum nu ne putem plinge. noi iesim afara indiferent de vreme sau de chef.ne plimbam pe jos sau cu masina la C de Ag. ne place mult manastirea. mergem la cumparaturi si niciodata nu am lasat-o pe alexa acasa. asta vara avea 8 luni si am fost la mare si a fost OK. peste o sapt sau 2 vrem sa plecam la munte vreo 2 zile, mai vedem cu e vremea. la noi a inceput sa ninga.
si eu si sotul meu tot varsatori. ne aprindem f f f repede, dar ne potolim la fel de repede. in rest oameni cu suflet.
vad ca majoritatea isi mai doresc un bb. si eu sunt de parere ca suntem egoisti daca raminem la unul.
mai vorbim miine, v-am pupic
ALEXA
andora spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Inainte sa o avem pe Sara umblam foarte mult, si multa lume ne spunea "las ca vedeti voi cand vin copiii cum stati acasa", ete nah, ca si cu Sara tot asa umblam, doar ca ne consumam mai mult energia.
Si cu sotul umblu de mana pe strada:) el e foarte lipicios, eu sunt
.. eu sunt la fel si noi la fel umblam cu ea saracuta am tarat-o cu carutul prin trenuri, pe campuri la tara vara, la Arad, la mare la fel si am hurducait-o si pe munte nitelus pana s-a rupt carutul, acum ne mananca talpile s-o ducem la cabana noastra preferata, noroc ca e drum lung pana acolo, dar gasim si solutii la vara, stiu eu
Geanni nu lucrez cu dosare, cred ca asa s-a inteles, ci vroiam sa dezleg itele pt mine, ca aia de la serviciu nu stiau nimic si azi m-am tot bagat prin topicuri pe DC si prin MO sa inteleg ce si unde si de catre cine tb depus.. si maine vb cu tipa de la serv sa o lamuresc ce tb sa faca... daca nu afla pana maine ea.... noroc ca e draguta foc
Hihi, Alina ma bucur c-a fost bine la intalneala... sa stii ca nici Gogo nici acum nu doarme... si e 00.16
Va pupic, fug in dormitor sa vad ce-mi fac iubirile
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii