Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 11
gegea spune:
Buna, fetelor!
Flavia, eu am facut 4 ani de facultate si 1 an masterat, la Drept, la Babes. Am terminat in 2004, numai ca anul trecut am avut o tentativa de "stabilit" in Cluj. Sotul primise o oferta buna de afacere, numai ca nu s-a putut materializa. Aveam o prietena draga noua si la care puteam locui, numai ca, sosind si Daria pe lume, apartamentul ei devenea neincapator si cu multe lipsuri. Era mai mult decat necesar sa ne mutam si sa fim numai noi trei si in conditiile pe care eu le consideram potrivite noii situatii. Era in perioada in care nu stiu care camine de la Medicina erau in renovare si chiriile sarisera de numa'. Nu gaseai nimic curat si care sa merite cu adevarat sub 300 de euro. Ni s-a parut tare mult, cu banii astia puteam efectiv sa ne cumparam unul in rate. Singura solutie viabila si rapida a fost sa ne luam talpasita.
Port Clujul in suflet, de cate ori ma gandesc la statia de troleu din centru spre Manastur, la straduta mica(Fortaretei, parca) care ma ducea la facultate, la catedrala ortodoxa, la cafeaua bauta din picioare de la Crocko, cand mai luam o pauza la BCU si as putea tot continua...
Alina, in primul rand La multi ani sotului, sa fie sanatos si sa fiti mereu o familie fericita! Ma bucur ca te-ai simtit bine cu fetele... Sa repeti figura!
Andreea, scuze... asa intelesesem.
Va las deocamdata si poate mai scriu.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
in primul rind, va multumesc mult de tot pt urari. asemeni si voua.
azi am facut pregatirile toate, in afara de prajituri(nu ma pricep si gata) pe care le-am cumparat.
miine vine tati de la servici pe la ora 13, dupa care asteptam invitatii, cu mici exceptii .
sper sa ne distram bine, mai ales ca avem si parinti cu copilasi invitati.
va spun si eu la multi ani pt sarbatoritii de miine (poate cunoasteti pe cineva)
dupa ce ca alexa a dormit aseara 11 ore, a mai dormit si la prinz 2,5. somn la somn trage. acum doarme de 45 min.
va pup, noapte buna!
ALEXA
gegea spune:
Alina, am vazut la topicul cu pompita de la overland, ca ai achizitionat-o si tu. Spune-mi, te rog, esti multumita? Eu am primit-o azi, am si incercat-o, dar nu am reusit sa scot nimic din nasucul Dariei. Habar n-am...n-o fi bun aspiratorul, poate trebuie sa-i inmoi mucozitatile cu ser fiziologic inaintea operatiunii, nu stiu... Mai incerc si maine. Mersi!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
da, geani. suntem f multumiti. cu cea manuala ne chinuiam de ne ieseau ochii din cap, la fel si alexei.cu asta in 10 sec am umplut-o. o folosim doar cind e racita, in rest n-are muci.
scoatem niste 'meduze', vorba lu' ta'su, de ne minunam si noi.
in prealabil pune-i ser fiziologic.
sanatate!
ALEXA
gegea spune:
Alina, mersi! Daria nu e racita si nici n-a fost niciodata... Are insa o dungulita vinetie la nasuc si pediatra mi-a zis ca poate fi din cauza nasucului infundat. Innebuneam chinuindu-ma sa o curat cu pompita para, am luat si Karvol pastile cu ulei de eucalipt, menta si alte minuni din astea.... Desi mi se pare ca respiratia e curata, dungulita vinetie nu dispare.
Mersi inca o data!
Geani si Daria
andora spune:
LA MULTI ANI
SARBATORITILOR DE SF. ION!!!!!!
Alina, distractie super-placuta dupa 13, sa va traiasca taticul si sa va jucati cu bebeii invitati si sa faceti muuulte poze!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
gegea spune:
La multi ani Ioane si Ioni!
Vad ca va petreceti, nu gluma, de nu e nici o miscare pe aici....
Merg sa hranesc gazuta si mai scriu.
Geani si Daria
gegea spune:
Buna, buna, fetelor!
Noi am fost de-am petrecut la un Ion, cumnatul nostru. Daria s-a comportat minunat, a dormit vreo 2 ore, a mancat si a fost cumintica. Am facut poze, ne-am filmat si ne-am distrat bine.
Ne-am intors acasa, am pregatit-o pe Daria de somn, dar nu da semne de oboseala. Inseamna ca trebuie sa mai petrecem pana pe la 12 incolo... Asa patim mereu cand o las sa doarma mai mult in timpul zilei.
Geani si Daria