Constanta te saluta!(61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cristina am pescuit de acolo cele 2 poze.saru'mana.
chiar nu aveam la mosu' in brate.

jo si alexandra

Mergi la inceput

am si eu o rugaminte
sa ma ajutati cu un nume de dr ginecolog.am fost la consult in braila dar mai vreau o a doua opinie.
si vreau sa imi explice cum trebuie sa nu ma trateze aiurea. (genul: ca de ce nu m-am dus pana acum sau altele din astea)

ps:parca ati mai scris pe aici dar nu gasesc si pace

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Oana pozele tale nu merg...

Sinzi, Radusi David

Sinzi, nu stiu ce s-a intamplat dar webshots nu ma mai recunoaste de membru.... In fine o sa imi fac alt cont pe yahoo photos. Partea proasta insa este ca pozele pe care le-am facut acum de sarbatori sunt facute cu camera video si nu au o calitate foarte buna. Astept sa ne luam si un aparat digital si atunci o sa fie mai bune.
Cristina, si eu voiam sa iti multumesc ca l-ai pozat pe Paul in brate la Mosul. Am pescuit poza.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Se pare ca totul incepe greu, greu sa reintre in normal.Aseara am fost in vizita si mancat o pizza la o prietena(cumparata-bineinteles), ca sa mai schimbam meniul, iar diseara cartof cu salata asortata.Nu stiu cum o sa reziste Mihai fara carne.De obicei cu mare avant spune"gata m-am saturat de carne!"si cand se aseaza la masa "nu ai prajit si tu un os ceva?"sa mearga
Pana pe 15 mai am concediu fara plata dar eu sper sa incep sa-mi caut un alt loc, asta era groaznic.
Asa ca va doresc la inceput de an zile bunute si fericire in suflete.
Sanatate la pitici.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
mama ce bine e in conced!!! imi pare bine ca nu-s singura care huzuresc acasa....imi pare rau si ptr cele care tre sa munceasca! spor si sa terminati repede!
Dana chiar ca exista Mosu! felicitari si....sa tot ai surprize din astea! (marfa faza cu osu prajit.. asa e barbatii!)
ma apuc sa vizionez ceva poze si revin! sa aveti o zi frumoasa si sanatate multa muciosilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Crix, azi mergem cu Sebi la dr. Deocamdata, i-am dat doar panadol sau nurofen (a facut si ceva febra...) si pivalone sau ser fiziologic pt nasuc. Transpira foarte tare cand doarme, desi nu este foarte cald in casa... si este si cam palid....
In rest, toate bune... tot fara chef si spor la munca.... Aproape am terminat de citit "Codul lui da Vinci"! Dar cred c-o s-o mai citesc inca o data, ca tare mult mi-a placut!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

aseara alexandra s-a hotarat ca ar fi timpul sa o ia la picior singurica.si a mers de la un pat la altul exact ca un copilas mare numai ca tinea bratele in sus si era o veselie pe capul ei.

iar eu...cu gura cascata

dana...vreau si eu...asha party de craciun.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata spunem si noi.
jone, ma bucur pentru alex.multi pasi inainte.
noi ne pregatim azi de vaccin si de tuns.fetelor, voi ati fost la "bretonel"?cum tunde?vreau dpoar sa-i dea o forma ca are calti in crestetul capului si ii intra in ochi pana la primavara cand tundem copilul zero.
in rest deja avem doua masele iesite, una e pe drum plus alti dinti pe acolo, ca e plin de coltisori.nu a facut febra la nici una dar maraiala la greu.
va pup pe toate.fug ca deja trage de mine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!

felicitari Alexandrei pentru primii pasi!!!

Noi ne pregatim sa infruntam vremea de afara...
O zi buna la toata lumea

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ce face fetele, va simteti bine?!?

Rox, concediu placut! Cu liniste si relax!

Adriana, noi am fost la BRETONEL, caci se incalcise rau parul la spate; copii ii aseaza pe masinuta, motoreta in loc de scaunel de tuns, ii tine de vb si cu ajutorul parintilor da o forma parului. Alexia nu a suportat pelerina, o deranja si am rugat-o sa o tunda fara; a stat binisor, fata de altii care plangeau. Depinde de copil, cum il iei cu vorba ca sa nu-si dea seama ce se intampla. La breton am ajutat frizerita, adica i-am tinut capul drept si nemiscat, ca sa iasa drept!
Te asteptam cu impresii dupa primul tuns la salon!

Jo,felicitari pentru mergareatza mica! E un moment de notat!

Mav, nu-i a buna cu transpiratia! Noi, tot cu lumanari la nas si parca putina tuse uscata! De febra, inca nu ne laudam si nici nu dorim(la nimeni)

Madamsadamy, chiar asa, pana pe 15 mai??? E normal sa-ti cauti altceva, ca-i mult pana atunci! si stim cu toii ca primele luni ale anului sunt mai grele, pana ne urnim....a si trecut anu'!

CRIstina & aleXIA

Mergi la inceput