Constanta te saluta!(61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne , fetelor cum ati ajuns la 61 de pagini. eu abia acum v-am gasit si vroiam sa citesc totul din urma... dar cum naiba? ies la pensie la cum merge forumul asta....

si eu sunt din constanta , acum sunt putin plecata din tara.... cum e marea? tot frumoasa, mi-e dor de ea...

s-auzim numai de bine! si

sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna DISPERATA!
Priveste un pic doar la pagina 1 ca sa vezi listuta noastra si ai sa intelegi de ce am ajuns la capitolul 61! Cu munca multa ajungem departe! ca si tine, nu-i asa?
Nu trebuie sa citesti totul! Ai intrat in casuta noastra.... esti bine-venita! Ia loc la masa noastra!
Pe unde umbli? Cat de departe esti de Constanta? Ce faci acolo?.....???
CRIstina & aleXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Disperata iti spun din toata inima un bun venit aici la "Constanta te saluta!"Stiu ca esti departe de noi dar te asteptam sa postezi si aici.va pup

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mariuca va ureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am fost la Bretonel si era inchis si am uitat ca fraierii sa ne uitam cand deschide.maine ne incercam iarasi norocul.am fost si ne-am vaccinat.am scapat de vaccinuri acum pana pe la vreo 2 ani si ceva.
va doresc o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Bravo Razvan!Ce bine ma simteam si eu cand stiam ca pentru o vreme a scapat Mariuca de vaccinuri.
La noi au fost niste socuri de tensiune dar au scapat toate de data asta
Stie cineva daca mai e "Mavi" in Constanta?

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mariuca va ureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare, salutare...de la clasa muncitoare .
Jone, felicitari pentu mica...plimbareata.
Disperata, chiar crezi ca iesi la pensie daca citesti toate cele 61 de capitole? Citaste si tu pe sarite .
Dana, imi pare rau ca trebuie sa stai in concediu fara plata atata timp, poate iti gasesti altceva in acest rastimp.

Azi a fost ziua cea mare, dupa 2 ani m-am reintors la munca. Schimbari prea mari nu am gasit, dar mi-am pierdut dexteritatea. Dar lasa ca o gasesc eu pe pacurs . Alex a stat cu mama, cand a venit taicu-su de la serviciu a recuperat-o de la bunici, iar pe drum i-a explicat ca merg acasa sa o astepte pe mami care urma sa vina de la serviciu la randul ei. Cand am intrat in casa, nu nimerea sa deschida usa sa vina la mine ca sa-i dau..."boboane", fiidca poate nu stiati mami merge la "bici" sa aduca "bobo". taica-su pusese la indemana niste biscuti si am reusit sa o "mituiesc", ea uitand de bobo.
Tania, tu ce ne spui? Ai inceput munca sau nu? Hai sa ne plangem una alteia de ... "mila" .
Hai ca v-am plictisit destul.

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana noi stam pe langa Bretonel...daca iti e greu sa ajungi in zona te anunt cand se deschide...
Noi am facut un asa scandal acolo ca mi-a fost jena sa il mai tund la Bretonel..

Ultima data l-a tunsi Radu acasa si l=a plimbat cu trenu ca mita!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

[u]Hello, hello, suntem gagici misto...

Laura, multumesc mult de tot, si pt. faptul ca nu am messenger la serviciu sa te mai prind on-line -te imbratisez la randul meu si va doresc tot binele din lume si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Disperata, bine ai venit si ...rabdare...asteapta sa te familiarizezi cu noi si apoi citeste din urma, ca altfel nu faci legatura prea usor dintre nume si persoane.Si... am un sentiment asa... cam ciudat fata de ip tau...Te superi daca ne dai un nume?...e mai prietenos cand stii cui te adresezi.

Camelia, am inceput serviciul, dar... totul este schimbat in spital de la...harababura cu renovarea pana la ...oameni, din pacate. Am o frustrare tare mare vis-a vis de serviciu: sunt nefumatoare si in birou se fumeaza...la greu,de la sef la subalterni. Pt. ca sefa e suverana in birou...i-a invitat dimineata la cafea pe toti colegii( suntem doar 9 cu toti). Am incercat sa suport, dar imi este imposibil si cred ca o sa fac o criza. E atat de neplacut si dificil sa pun problema fumatului in birou(unde avem si tehnica IT)....Vreau sa vb. civilizat...dar n-am cu cine...Ce ma sfatuiti???...Chestii de genul...e institutie publica si ca tb. sa ne respectam unii pe altii... nu tine...imi trebuie ceva subtil...mai ales ca dau intr-o saptamana cred ca ultimul ex. din cariera. Credeam acum 4 ani cand am ocupat ultima treapta pe functie ca ...gata nu mai sunt la cheremul nimanui...si acum cu legea asta... tb. in 2 saptamani sa dau o reevaluare salariala caci am lipsit mai mult de un an...Asta e... sunt un pic ofticata...si abia am inceput...
Oricum e grea acomodarea, nu dpdv profesional pt. ca eu am lucrat in timpul asta, am o colaborare, ci datorita programului,inconsecventei si proastei organizari la nivel...hm..superior...Abia astept sa vin cu lucrarile la zi...au ramas neactualizate de 2 ani...puteti crede?

Bibica nu realizeaza lipsa mea si asta pt. ca in ultima luna i-am facut aproape tot programul sa depinda de mame, cu care sta f bine.Cand se trezeste ma cauta si spune < mami e papa> si gata...

pupici si din cand in cand o sa va citesc, dar de scris numai seara cand ajung acasa si asta daca nu=s prea obosita.

Poze Craciun!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

buna dimineata.
sanzi, ar fi super daca ai putea sa ma anunti cand deschide.eu am uitat sa fac lucrul asta.dar de ce scandal?nu tund bine acolo?asa am si eu masina de tuns dar am zis ca altfel tunde macar un pic din foarfeca ca 0 il tund mai spre primavara.

albumul meu

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca aseara am incercat sa-l culc pe razvan pe la 8 si nu am reusit pana la 9.l-am luat si l-am adus in sufragerie.apoi abia la 23 a adormit si la 6 in picioare.daca il culc la 8 seara tot la 6 se trezeste.de ce daca il culc la 23 nu se trezeste mai tarziu?

albumul meu

Mergi la inceput