Constanta te saluta!(61)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/535385120VrkmtE
cateva poze de la Anul Nou
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
mav spune:
Va plimbati prin ploaie, fetelor?
Eu is la munca.... Si pe langa faptul ca n-am chef sa rezolv problemele de care am tot fugit inainte de sarbatori, mai e si vremea asta uraaaataaaa.... Iar Sebi este iar fornait si cu mucisori....
Vic & Sebi (04.02.2004)
CRIXIA spune:
Si noi avem muci! Am uitat sa ne laudam cu asta! Sper sa ne oprim aici!
Mav, ce-i dai lui Sebi pentru asta!
jone spune:
dragelor
anu' trecut am plecat in viteza la braila si nici nu am apucat sa las aici mesaj ca plec.
am luat inclusiv calculatorul asha ca dupa ce l-am strans mi-am dat seama ca nu am intrat pe site.
si apoi aveam niste emotii fantastice ca trebuia sa ma urc la volan si sa conduc pana la braila.si cand am vazut si cata zapadaaaaaa!am zis vai de capu'meu!
acum incerc sa recuperez sa citesc sa vad poze.daca careva dintre voi are poze cu alexandra mea poate pot sa intru si eu in posesia lor?
va pupik
jo si alexandra
sinzi_ana spune:
si DAvid are muci si tuseste...febra inca nu...sa speram ca scapam
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Ontica Camelia spune:
Buna, buna ce mai faceti? Din cate am citit toate ati petrecut super de Revelion. Se pare ca cea mai castigata a fost totusi Dana (Madamsadany), care a plecat pe fuga si ... fara noi la munte , dar am inteles ca a fost muuult mai bine in doi dupa cum ne-a povestit
. Sa mai spuna cineva ca nu exista mos Craciun.
Jone, in pozele din albumul nostru de la petrecere este si printesa ta. uite-o aici. pt micuta.
Eu de maine reincep "scarbiciul", se pare ca voi lucra in tura 12 cu 24, maine voi fi de zi, sper ca acest lucru sa nu fie un impediment in navigarea mea pe DC .
Multa sanatate bolnaviorilor.
Crixia concediu placut!!!
Sarbatori fericite!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
CRIXIA spune:
Camelia, mersic! Tu pleci la scarbici si iti tin eu locul pe DC, ca doar aici imi petrec concediul(cand doarme Alexia)!
Jo, te mustra constiinta ca n-ai zis aici doua vorbe!
Deja se aduna muciosii vad! Ce fac copilasii vostri?
crig72 spune:
Jone te-ai uitat pe pozele puse de mine?Sigur e si Alexuta ta pe acolo.
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Mariuca va ureaza...