Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Ioana, imi spui, te rog, de unde ti-ai luat rochita de mireasa si cat a costat? Imi place la nebunie...

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Rochia am facut-o la Monica Darie. A costat 730 euro.

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Eu am avut nunta anul asta pe 8 ianuarie si am procedat in felul urmator:nu mi-a vazut nici costumasul de cununie civila si nici rochia sau vreun alt accesoriu.Singurul lucru pe care i l-am aratat a fost crinolina si mi-a reprosat de ce i-am aratat-o pt ca el vrea sa fie surpriza totul.
Eu am fost cu el la cumparaturi ca sa isi ia costumele, iar in ziua nuntii am plecat impreuna de acasa( el stand la mine)la cununia civila..( ca sa fiu sigura ca vineiar la biserica el a ajuns inaintea mea cu maica-sa si nasii iar eu am venit cu tata si cu domnisoara de onoare si cu domnisorul de onoare( +buchetele si lumanarile).Si eu am avut un fix: sa ma duca tata la altar si asa a fost( vreau sa mentionez ca suntem ortodoxi, asta pt ca la catolici oricum te duce tata la altar) si eu am intrat prima cu tata si apoi Victor(sotul) cu nasii.A fost super...Offf mai e un pic si facem 1 an de la casatorie..nu stiu cand a trecut anul asta!!!
Si apropo vroiam sa va zic ca a ramas cu gura cascata cand m-a vazut( in sensul bun binenteles).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Al meu....mai mult ca sigur ca o sa vada rochia....shi probabil chiar imbracata Shi asta... nu din cauza ca asha vrem. Eu chiar mi-ash dori sa o vada pt prima data in ziua nuntzii. Dar nu am cu cine sa merg...care sa fie la fel de sincer shi obiectiv ca el... Daca ash merge cu mama sau sora mea....sau vreo prietena, sunt sigura ca orice ash lua pe mine ar zice ca-i ok... sau mai rau, le-ar place exact ce nu mi-ar place mie :( Nush ce-o sa fac

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

categoric NU! rochia o va vedea pe mine in ziua nuntii (la biserica)! bine oricum eu stiu cam ce si-ar dori si el si voi alege o ceva care se ne placa la amandoi. si apoi nu conteaza numai rochia in sine ci tot aranjamentul adica machiajul, coafura etc.
in privinta costumului, noi l-am cumparat deja impreuna. ne-a placut la amandoi un model de costum de la Agnes Toma din colectia de anul trecut si l-am cumparat. deci am scapat de o grija.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna,

Va spun din proprie experienta ca e o adevarata surpriza - placuta - sa va vada in ziua nuntii in rochia de mireasa. imi amintesc si acum chipul sotului meu care nu prea mai avea cuvinte. Am vazut expresia de pe fata multor miri cand si-au vazut iubita imbracata. credeti-ma ca merita!!!! recomand asta mai ales celor care locuiti de ceva vreme impreuna pt ca oricat de mare e iubirea dintre voi totusi exista obisnuinta, rutina, asa ca o astfel de surpriza e super bine venita.

ESTE IMPOSIBIL SA NU II PLACA ROCHIA PE CARE V-ATI ALES-O!!!!! asa ca nu va mai ganditi la asta. BINE, ASTA DACA NU E UN CARCOTAS IN GENERAL.

Ca sa fiti sigure ca o sa ii placa si lui rochia, mergeti impreuna sa va pimbati prin oras si uitati-va prin vitrinele cu rochii si mai in gluma mai in srios trage-l de limba care dintre ele ii place sau uitati-va pe o revista. asa o sa iti dai seama cam ce ii place si ce nu si poti alege un model. oricum nu va stii ce ai ales si nu vei strica surpriza.

va doresc nunti frumoase si nu ii rapiti iubitului vostru ocazia de a-si vedea iubita imbracata in mireasa chiar in ziua cea mare! este unica zi cand o puteti face. asta e parerea mea!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Eu as vrea sa vina cu mine inainte sa o cumpar(ca bineinteles ca nu o sa vrea sa colinde cu mine magazinele) dar culmea ca nu vrea sa o vada, zice ca nu si nu. Asa ca asta este, a hotarat el pt mine, dar sa vezi de nu ii place.Asa-i trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

[quote]Originally posted by emilyjeuly

categoric NU! rochia o va vedea pe mine in ziua nuntii (la biserica)! bine oricum eu stiu cam ce si-ar dori si el si voi alege o ceva care se ne placa la amandoi. si apoi nu conteaza numai rochia in sine ci tot aranjamentul adica machiajul, coafura etc.
in privinta costumului, noi l-am cumparat deja impreuna. ne-a placut la amandoi un model de costum de la Agnes Toma din colectia de anul trecut si l-am cumparat. deci am scapat de o grija.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Maaama, Emily, cand m-am uitat pe pozele cu rochite salvate de tine parca ma vad pe mine anul trecut!

exact aceleasi poze erau salvate si de mine, eu fiind mare fan marysbridal.
N-am avut insa curaj sa comand fara sa vad si ocazie de calatorie in state nici atat. Mi-am facut insa pe comanda.
Pup you si spor la pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by SunSmile

Ai toata sustinerea mea si banuiesc si a miresicilor 2006.

Eu-s pentru ! Adica, sa nu te vada...Dispare si surpriza sau se diminueaza si se spune ca nici nu e bine sa te vada mirele inainte de nunta ( o fi superstitie, dar eu pe asta o tin ).
Puiu' meu nu vrea sa ma vada mireasa decat in ziua nuntii. Mi-a si spus, ca daca vreau sa probez, pe el sa nu contez ca va merge cu mine. Bine, tinand cont ca locuim deja impreuna si ca eu la mama nu-mi duc rochia nici picata cu ceara ( ca mi-e teama... cine stie ce se poate intampla ), probabil o va ghici prin sifonier... dar in ambalaj e una, pe mine e alta.
Acum cateva zile, uitandu-ma la voalul sorei mele, am fost tentata sa mi-l pun... In urmatoarea secunda mi-am amintit ca puiu' e langa mine si l-am pus la loc...
Sfatul meu: rezista cu stoicism ! Desi, ma indoiesc ca iubi tau va insista atat de mult...

Revin si adaug ca puiu' m-a vazut proband... N-am avut de ales si a trebuit sa mergem impreuna si pt ca eu, fire nerabdatoare, am vrut sa probez, s-a intamplat. Reactia lui ... si am probat si rasprobat, inclusiv cu voal... dar cum rochita va fi facuta pe comanda ( pe jumatate ), nu vrea sa vada produsul final decat la nunta. Oricum, cu machiaj, coafura, voal si tot ce trebuie, arata altfel. Acum doar si-a facut o idee... si i-a placut, ca sa nu zic ca "i-a cazut fata"... Si ar vrea sa ma insoteasca si la proba, sa-si dea cu parerea cum sa aplice tanti dantela si ce mai trebuie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

NUUUUUUUUU
doar in ziua nuntii
si soacra-mea tot atunci, hi,hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu am mers cu el la monica darie, ne-am uitat prin cataloage si am vazut cam ce ii place. la urmatoarele sedinte m-am dus singurica, si el nu a vazut rochita pana in ziua nuntii. oricum monica mi-a dat-o vineri iar noi am avut nunta duminica. asa ca nici macar eu nu stiam cum o sa arate in final dar a fost superba si privirea lui cand am coborat din masina in fata bisericii a fost mai mult decat 1000 de cuvinte!
asa ca, pentru cele care nu se vor marita cu carcotasi de profesie , sfatul meu e sa tineti rochita ascunsa pana in ziua z.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput