Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi am procedat in felul urmator: intr-o zi cand ne plimbam impreuna prin oras (nu eram la cautat de rochii!) am vazut intr-o vitrina rochia care mie mi se parea perfecta. L-am intrebat si pe el ce parere are, daca ii place, si mi-a spus ca e superba. La proba am mers cu el, doar ca el astepta afara in strada, as ca nu a vazut absolut nimic. Si de fapt, in afara de o colega de servici, pe care am luat-o cu mine la proba finala, nu a vazut nimeni rochia pe mine inaintea nuntii. Si nici rochia pur si simplu nu au vazut-o inainte decat sotul, mama si colega de care va ziceam. Asa ca la biserica, atunci cand am coborat din masina a fost o surpriza pentru toata lumea, inclusiv pentru mama mea:))

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Crinutz

Buna,

Va spun din proprie experienta ca e o adevarata surpriza - placuta - sa va vada in ziua nuntii in rochia de mireasa. imi amintesc si acum chipul sotului meu care nu prea mai avea cuvinte. Am vazut expresia de pe fata multor miri cand si-au vazut iubita imbracata. credeti-ma ca merita!!!! recomand asta mai ales celor care locuiti de ceva vreme impreuna pt ca oricat de mare e iubirea dintre voi totusi exista obisnuinta, rutina, asa ca o astfel de surpriza e super bine venita.

ESTE IMPOSIBIL SA NU II PLACA ROCHIA PE CARE V-ATI ALES-O!!!!! asa ca nu va mai ganditi la asta. BINE, ASTA DACA NU E UN CARCOTAS IN GENERAL.

Ca sa fiti sigure ca o sa ii placa si lui rochia, mergeti impreuna sa va pimbati prin oras si uitati-va prin vitrinele cu rochii si mai in gluma mai in srios trage-l de limba care dintre ele ii place sau uitati-va pe o revista. asa o sa iti dai seama cam ce ii place si ce nu si poti alege un model. oricum nu va stii ce ai ales si nu vei strica surpriza.

va doresc nunti frumoase si nu ii rapiti iubitului vostru ocazia de a-si vedea iubita imbracata in mireasa chiar in ziua cea mare! este unica zi cand o puteti face. asta e parerea mea!

va pup

M-ai emotionat! Si m-ai si convins.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

sotul meu a vazut rochia inainte dar nu m-a vazut imbracata cu ea...
parca e mai dragut asa...sa fie surpriza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu mi-am cumparat rochia de la un targ de nunti. acolo am fost impreuna cu sotul meu.
am probat mai multe rochii, dar una ne-a placut la amandoi. asa ca s-a dus la bancomat si a venit cu banii.
accesoriile le-am cumparat ulterior.

imbracata in rochie si cu toate accesoriile m-a vazut doar in ziua nuntii, cand a venit sa ma ia de acasa. oricum a fost o surpriza placuta

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik spune:

Eu mi-am ales rochita singura si am avut incredere in mine ca mi se potriveste, este deosebita si arat super in ea. Cred ca e mult mai bine sa fim independente in alegerile noastre in general si sa aratam barbatilor ca putem decide singure. Nu cred ca mai trebuie sa adaug ca i-a placut enorm si acelasi lucru l-au spus toti invitatii!!

SI DA!!! e cel mai bine ca el sa vada pentru prima data rochita in ziua nuntii!! e un moment care va va ramane intiparit in minte si,de fapt, e unul din momentele cele mai frumoase ale nuntii. De ce sa nu il avem/aveti??!!??

Mergi la inceput