Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by alionushca

plus coafura, machiaj, dispozitia de mireasa a facut rochia si mai frumoasa, el asa nu o vazuse

Asta asa e....

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by niccostea

Hi-hi... imi amintesc de o nunta la care am fost cu iubi meu si m-am dus sa ma aranjeze vara-mea. M-a facut super: de la coafura (imi facuse un coc foarte fain, simplu si romantic, in care imi prinsese niste flori de chiparos), pana la ultimul firicel de fard! Ce mai, muncise biata de ea la mine de incepuse sa transpire ea, acolo, langa mine... Ei, si vine iubi meu sa ma ia si eu mandra foc-nevoie-mare, ca uite ce uimit o sa fie, ce fatza o sa faca!
Tzeapa!!! S-a uitat lung, a zis aproape fortat de vara-mea & comp ca da, arat bine si ca vara-mea e maestra... Dar si acum, cand mai mergem la cate o petrecere mai sofisticata imi aminteste de cocul meu de atunci cu chiparos... bineinteles in gluma, dar...

Si eu am patit ceva asemanator. Dar acum, deja e de domeniul trecutului, nu mai iau in seama, ba inca ma mai si amuz vazand ca macar nu-s singura.
Dyadya, Divine girl, vad ca suntem in aceeasi barca....

Si-mi mai amintesc de o rochie de mireasa care mie mi se parea superba si ma duc cu el s-o vada si-mi zice ca lui nu-i place, ca seamana cu o camasa de noapte .

Si eu am avut parte de comentarii de genul asta, de sa-ti ia orice chef.

Iar la lacrimi oricum nu prea pot sa ma astept, ca el nu prea le are cu impresionarile de natura vestimentara...

Si al meu tot asa...
Da ' macar eu sunt sigura ca nu-i cazul sa ma intreb daca ne maritam cu acelasi barbat, ca l-am vazut si pe "al tau" si nu era "al meu"

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu i-am aratat rochitza inainte de nunta pentru ca era mai ciudata dar mi-am cumparat-o intai si abia apoi i-am aratat-oam avut noroc ca i-a placut si chiar foarte mult....nu ma vazut imbracata cu rochitza decat in ziua nuntii dar nu a ramas cu gura cascata sau sa-i dea lacrimile sau ceva de genul asta...nu este el asa...pur si simplu mi-a zis ca-s frumoasa si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Rochitza mea de mireasa am facut-o la comanda...Modelul l-am ales impreuna cu sotul...de pe internet. Dar nu m-a vazut imbracat cu ea decat in ziua nuntii...in momentul in care am intrat in biserica...el asteptandu-ma in fata altarului.
A fost foarte emotionant momentul...pt amandoi...

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Rochitza mea de mireasa am facut-o la comanda...Modelul l-am ales impreuna cu sotul...de pe internet. Dar nu m-a vazut imbracat cu ea decat in ziua nuntii...in momentul in care am intrat in biserica...el asteptandu-ma in fata altarului.

Pupici!!!

Scuze pt devierea de la subiect... Ioana, ai fost superba ! Am vazut videoclipul si m-am simtit de parca as fi fost acolo, langa voi... Si mama, ce saruturi !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ioana07

Pupici!!!

Scuze pt devierea de la subiect... Ioana, ai fost superba ! Am vazut videoclipul si m-am simtit de parca as fi fost acolo, langa voi... Si mama, ce saruturi !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu cred. da mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Categoric NUUUUUUUU. Voi merge cu surorile mele sa o iau si apoi ..acas la mama cu ea.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ioana, imi spui, te rog, de unde ti-ai luat rochita de mireasa si cat a costat? Imi place la nebunie...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu ma gandeam ca el sa nu vada rochia decat in ziua nuntii, dar nu a fost asa.Eu am vazut rochia aproape cu un an inainte de nunta si m-am tot uitat in vitrina la ea, ori de cate ori mergeam in acel oras.Apoi am incercat sa mai caut si alte rochii, dar am stiut ca acea rochie este cea pe care mi-am dorit-o o viata intreaga, asa ca am ales-o.Si cum am adus-o acasa inainte cu 2 saptamani de nunta, el era putin curios, dar eu eram mai incantata sa ii arata rochia, nu sa o imbrac.
Oricum a ramas foarte surprins cand m-a vazut imbracata cu ea.Si chiar daca am dat 1340 pe ea nu imi pare rau deloc.
pupici

Mergi la inceput