Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?
Raspunsuri - Pagina 4
dyadya spune:
Divine girl, mai stii?! Oricum ma bucur sa vad ca mai au si altele exemplare din astea ....speciale....sa nu ma chinui eu singura!!!! Facem schimb de experienta
Divine girl spune:
NU!!! Categoric nu o va vedea decat in marea zi! Pai si-asa s-o fi saturat saracutzu' de moaca mea de zi cu zi, daca ii mai arat si minunata mea rochitza, unde mai e surpriza? Si nu, nici el nu vrea s-o vada, chiar daca e o fire destul de curioasa in ce ma priveste si nu-i plac surprizele in general ( e un tip f previzibil ), dar in privintza rochitzei a fost de acord cu mine ca o s-o vada in marea zi pt ca are incredere in gusturile mele si oricum eu sunt frumushica lui, asa ca nu are cum sa-mi vina urat o ... rochitza de mireasa
Pup la fete cucuiete!
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Divine girl, mai stii?! Oricum ma bucur sa vad ca mai au si altele exemplare din astea ....speciale....sa nu ma chinui eu singura!!!! Facem schimb de experienta
Stii ce ma surprinde? Ca si eu am trecut printr-un episod cu coaforul ... unde s-au minunat toate cucoanele de acolo de mine, ba chiar erau convinse ca eu sunt mireasa , si nu doar o invitata la o nunta. iar cand am venit acasa mandra nevoie mare de coaca mea, puiu': "mdaaa, esti frumushica, dar mie tot cu parul desfacut imi place mai mult" . Ce-or avea Doamne cu parul desfacut? Chiar nu inteleg ca e mult mai elegant un coculetz finutz decat pletele in vant si ca ... in plus ... nu mai murim noi de cald cu blana aia pe spate?
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
[ Chiar nu inteleg ca e mult mai elegant un coculetz finutz decat pletele in vant
Suntem un pic off-topic dar acu de sarbatori se iarta, nu?
Hai sa-ti spun eu cum e cu coculetul. Al meu zice ca femeie =par lung. Niciodata nu i-au placut femeile cu parul scurt, cel putin cele tunse baieteste, nu mai zic!!! Si mi-a explicat ca orice fel de coculet, cat o fi el de sofisticat, elegant, frumos, etc, inseamna...par scurt. Adica arata ca si cum ai avea parul scurt!!!!Singura concesie pe care o face cocurilor este pentru alea in care atarna cam juma de par sub forma de suvite ondulate! Atunci, zice el, arata bine, dar nu la fel de bine ca atunci cand ai parul liber.
Cat despre partea cu atarna pe spate, mi-e cald, ma incomodeaza, n-am tupeu sa zic nimic! El are parul lung si nu-l las sa-l tunda chit ca se tavaleste vara de cald! Si in fiecare vara ma intreaba: pot sa ma tund? Iar eu ii raspund ca daca se tunde, eu ma rad in cap! Asa ca argumentul cu "mi-e cald vara", la mine nu tine!!!
Divine girl spune:
Ai dreptate Dya. Suntem off-topic rau de tot, dar ma aprinsesem si m-a luat valul
Scuze la shefii ai mari de pe DC
andira spune:
Ba eu sunt pentru!
El a fost primul care a vazut rochia de mireasa, pe mine binenteles. Mi-a placut, am probat-o, i-am aratat cum vine pe mine, si m-am bucurat ca ma sustine sa o aleg pe aceea.
Singurul lucru pe care nu l-a stiut a fost coafura. Dar a fost incantat!
Animagus spune:
quote:
Originally posted by andira
Singurul lucru pe care nu l-a stiut a fost coafura. Dar a fost incantat!
Pai si ne lasi asa in suspans? Coafura era coc?
La vache qui rit
kateryna spune:
quote:
Pai si ne lasi asa in suspans? Coafura era coc?
La vache qui rit
Animagus...cine stie. Poate s-a tuns scurt.
Nunta noastra
Cununie civila
alionushca spune:
Eu am ales rochia de mireasa impreuna cu viitorul meu sot si va spun de ce - mie nu-mi plac surprizele si nici lui, el a vazut-o , ia placut, dar oricum pina la nunta a uitat cum arata, si plus coafura, machiaj, dispozitia de mireasa a facut rochia si mai frumoasa, el asa nu o vazuse
Oricum o rochie poate avea vreun detaliu care poate sa nu-i placa si nu as vrea sa stau cu inima frinta ca ceva nu i-a placut.
Si nu ma intereseaza superstitiile chiar deloc, am avut nunta pe care am visat-o si pe care am pregatit-o timp de un an, a fost perfect.
Aliona
elara spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Hi-hi, azi am febra si un dracusor pe un umar. Asa ca am sa va pun o intrebare.
Am vazut ca in toate cazurile voastre, ale celor care nu le-au arata rochia domnilor lor, totul s-a terminat cu bine si el a fost incantat de rochie. Bun, acum, iata intrebarea draceasca: Ziua nuntii, foarte importanta pentru voi (el o stie), voi tineti enorm la rohita voastra si va place la nebunie (el o stie), voi va doriti foarte mult ca el sa fie innebunit de emotie cand va vede (el o stie) si sa i se pare absolut extraordinara rochita (el o stie). Bun, acum credeti cumva ca daca stie toate cele de mai sus nu stie si ca ar face o greseala enorma ca in seara nuntii sa va spuna, "stii, draga, arati groaznic in rochita asta"? Asa ca evident ca ii va placea rochia si va fi extra-mega-surprins. Diferenta este ca voi nu veti mai afla niciodata daca lui i-a placut intradevar sau nu... Decat, doamne fereste, intr-o cearta mai serioasa cand va va tranti un "ca sa nu mai zic de rochia aia oribila de la nunta" ... ...
V-am zis ca am febra...
La vache qui rit
Animagus, m-ai facut sa rad cu lacrimi!
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca